donderdag 24 november 2022

EEN AANRADER OM TE LEZEN - WAT IS ER IN DE ENERGIE TE VOELEN? Kosmische update 24 november 2022 – Door Dr. Schavi M. Ali


EEN AANRADER OM TE LEZEN -
WAT IS ER IN DE ENERGIE TE VOELEN?

Kosmische update 24 november 2022 – Door Dr. Schavi M. Ali
Een magnetische plasmagloeidraad is losgebarsten van onze zon in de noordelijke regio die onze planeet volgens bepaalde wetenschappelijke gegevens vermoedelijk niet zal beïnvloeden.
Alle kosmische gebeurtenissen hebben echter een kleine of grote invloed op ons zonnestelsel. In dit geval van de magnetische gloeidraad kunnen plasmadeeltjes door ons zonnestelsel reizen en onze planeet zou een "sprenkeling" van plasma kunnen ervaren in plaats van een volledige maar liefste dosis.
Er waren ook 147 aardbevingen in de afgelopen 24 uur met een “6.1” in Turkije.
De magnetosfeer bouwt drukintensiteit van plasmadeeltjes op. Sommige van deze deeltjes kunnen de hierboven genoemde "sprenkeling" zijn van de uitbarsting van de gloeidraad.
Hoe dan ook, de gloeidraad is een soort coronale massa-ejectie (CME) omdat onze zon gevuld is met plasma dat er dagelijks uit komt als fakkels of stralen of filamenten, enz.
Zonnewinden blazen ze vooruit, maar de winden van vandaag zijn naar verluidt een beetje onder normaal en reizen met een snelheid van slechts 298 km/s.

Dit is vreemd gezien alle aardbevingen, de grote in Turkije, de "verhoogde" status van het aantal neutronen, enz. omdat sterke zonnewinden meestal de CME's naar buiten duwen die grotendeels verantwoordelijk zijn voor planetaire onrust in termen van aardbevingen en andere planetaire verschuivingen , uitbarstingen, innerlijke roeringen, enz.

Dus zonnewinden kunnen hoger zijn dan wat wordt gerapporteerd.
Het lijkt erop dat technologische hulpmiddelen ons misschien geen volledig beeld geven.
Interessant is dat dit vermoedelijk een van de tekenen is van de buitenaardse wezens die via graancirkels berichten creëren die waarschuwen voor bepaalde gebeurtenissen die kunnen plaatsvinden; een daarvan is dat de technologie niet meer correct werkt. (Zie de informatie van de kosmonauten Dr. Marina Popovich en Dr. Lidia Andrianova die 250 graancirkelberichten hebben ontcijferd).

Om 15:16 uur (EST) zal onze maan naar Boogschutter (tropische dierenriem) gaan en om 17:57 uur (EST) zal hij zijn status van "Nieuwe Maan" bereiken.

Het wordt een "Super Nieuwe Maan" en zal dichter bij onze planeet zijn dan normaal, net zoals wat er gebeurt met een "Super Volle Maan". Wanneer onze Maan "Super" is - hetzij in een "Nieuwe" of "Volle" fase, heeft het een "aantrekkingskracht" op onze planeet en schepping, die uiteraard ook de mensheid omvat. Het zal daarom niet ongebruikelijk zijn om verbeterde “Lichtactiveringservaringen” of “Ascensiesymptomen” te hebben. Net als een "Volle Maan" heeft een "Nieuwe Maan" een portaal van ongeveer zeven dagen: drie dagen ervoor, de dag van en drie dagen erna.

Dit huidige maanportaal is dus van ongeveer afgelopen zondag 20-11-2022 tot aanstaande zaterdag 26-11-2022.

Dan vindt de klim naar "Volheid" plaats als het eerste, tweede en derde kwartaal beginnen.
De uitgestrekte planeet Jupiter gaat vanavond om 18:02 uur (EST) rechtstreeks in Vissen (tropische dierenriem), waar hij zal worden uitgelijnd met Neptunus in Vissen.
Dit is een kans voor spirituele groei. (Individuen die een neiging hebben tot illusie of waanidee kunnen deze neigingen echter dienovereenkomstig uiten.

Wees dus kritisch. Neptunus regeert zowel spirituele ontwikkeling als mogelijkheden voor misleidend denken.
De uitgestrektheid van Jupiter bij het 'ontmoeten' met Neptunus kan ertoe leiden dat beide situaties zich ontwikkelen - ware spirituele verheffing of afglijden naar onwerkelijkheid).

Jupiter gaat naar Ram, waar hij op woensdag 21 december 2022, de dag voor de winterzonnewende op het noordelijk halfrond, uitgelijnd zal zijn met Cheiron in Ram.
Het kan nieuwe ideeën, nieuwe leiderschapsconcepten en genezing op vele niveaus uitbreiden.

Vandaag echter, en we gaan een paar dagen vooruit, is een ander tijdsbestek om prachtige zelfverzorgende activiteiten te ondernemen.