donderdag 24 november 2022

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

Het is mooi om te zien dat de mensen die de kaarten van de energie volgen er eigenlijk geen echte uitleg op kunnen geven. Dat is ook duidelijk. Wij zitten in een hele bijzondere energie golf die nodig is om de mensen naar een nog hoger bewustzijn te krijgen.

Mensen voelen steeds beter de verbinding met het universum. Je hoeft maar te denken en het is er..... Dat wordt steeds beter herkend. Wij doen het niet alleen.

Wij worden gedragen en geleid en dat is weer belangrijk voor het volgende stuk in het aardse proces. Het zal niet altijd even gemakkelijk worden, maar te weten dat je in je hart geleid wordt. Je hebt inmiddels goed door hoe het werkt.

Je ziet de uitwerkingen en DAT is belangrijk, dat versterkt je vertrouwen en dat haalt je door de volgende periode heen. Daarvoor is die krachtige, stuwende energie waar wij nu in zitten. Alles is verbonden.

Instroom fotonen energie: dichtheid: 14,20 protonen/cm 3

---> Fotonen energie:
Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Een duidelijk signaal. Op het moment dat je deze hoge tonen hoort weet je dat er weer een zonnestorm op komst is. Hoger hart activatie is ook tijdens een zonnestorm vaak voelbaar. Dit kun je merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen.

---
Alle zonnevlekken hebben eenvoudige magnetische velden die weinig bedreiging vormen voor sterke zonnevlammen.