vrijdag 22 januari 2021

Voor de energie- en lichtwerkers ~ isabelle vdf lambrecht



Voor de energie- en lichtwerkers.
Deze morgen was ik een healing voor een klant aan het doen toen ik "geroepen " werd om op de aarde te healen. Ik kreeg ook de boodschap dat het vanaf vandaag tem dinsdag 26 jan (dus 5 dagen) heel belangrijk is dat zoveel mogelijk energiewerkers nu healing verrichten op het collectief.
Het beeld dat ik zag was een gouden ruitvorm (de oorspronkelijke goddelijke matrix) links en een zwarte ruitvorm (de huidige matrix waarin de mens vastzit) rechts en tijdens de healing schoof de gouden ruitvorm over de zwarte.
Ik deel het en laat het bij elk van jullie of het resoneert of niet maar er werd gevraagd om elk ons eigen unieke gave van licht en energie massaal in te zetten om het proces van herstel van de gouden matrix te bekrachtigen.
Ik probeerde het een beetje op beeld te krijgen, niet echt goed gelukt maar beide ruitvormen waren even groot en de gouden kon de zwarte naadloos overschuiven en de zwarte verdween helemaal achter de gouden.
Samen staan we sterk en het is belangrijk om onze recht op leven als levend wezen te blijven bekrachtigen. De laatste loodjes zijn het zwaarst. Trouw blijven aan je geweten en geen angst zijn klauwtjes aan jou laten scherpen De test gebeurt altijd in de moeilijke momenten dus blijf trouw aan je geweten ipv je ziel te verkwanselen uit angst.
isabelle vdf lambrecht
healer, psychotherapeut, bewustzijnscoach