woensdag 20 januari 2021

Kosmos & Ascensie update Woensdag 20 januari 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang



Kosmos & Ascensie update
Woensdag 20 januari 2021

WOWWW VANOCHTEND BEREIKTE ONS OPNIEUW EEN GIGANTISCHE TSUNAMI MET EEN TOENAME VAN 1800.000X!!!!! [dizzy en misselijk]. EEN KOSMISCHE DUW IN JE MIDDENRUG AAN HOOGFREQUENTE LICHTGOLVEN DIE ONS OVERSPOELEN EN VOORWAARTS DUWEN!

SR van 37Hz; geven drukgevoelens op ons lichaam en deze hoge Hz pieken beïnvloeden rechtstreek onze celkernen, waardoor de zenuw celkernen onderling weer gaan communiceren middels de mitochondriën= een soort van glasvezelkabeltjes in iedere zenuwcel.

CODE GEEL voor zonnestormen! KP 3 rond 11.00 uur.

De uitstoot van oude energie is inherent aan de instroom van hoogfrequente energie. Des te sterker de tsunamigolven, des te sterk de uitstootgolven [bloeddruk, perifere weerstand]. Dit geeft een galactische opschoning van ons lymfesysteem met pijnlijke lymfeklieren in gewrichtsholten, liezen, hals, oksels, borsten o.i.v activatie van de THYMUS. De thymus speelt een belangrijke rol bij het ontwaken.

MENSEN WORDT WAKKER ER STAAT IETS WONDERBAARLIJKS TE GEBEUREN!

Deze kosmische duw is weer sterk voelbaar, alsof er allemaal prikkels en drukgolven toegediend worden oftewel impulsen, bloedrukgolven en stroomstootjes. Mijn hele lichaam golft, shaket, trilt, vibreert, beeft en rilt. Mijn hart gaat tekeer in mijn keel waar mijn schildklier de hoeveelheid electro-magnetische impulsen amper aankan, hij regelt onze basale stofwisseling en die maakt nu overuren. We worden in rap tempo uitgelijnd met onze blauwdruk die geprint staat onder onze voetzolen=letterlijk je voetafdruk en dus goed aarden!

Al die geladen ionen uit de atmosfeer beuken op ons oh zo gevoelig hoofd en verstoort tijdelijk onze hersengolffrequenties met name bij zonnestormen. Geeft een gevoel van onrust, stress en moeten multitasken alsof we alle binnenkomende prikkels moeten bijhouden en controleren wat er gebeurt. Geeft je het gevoel heel snel nu afgeleid te worden vooral als het gaat om angst-impulsen; wat gebeurt er daar en daar en wat moet ik doen?

Omdat de vele impulsen via de huid [hoofd= fontanel=kruinchakra]] binnenkomen en in verbinding staat met het snelle denken-doen- hersengolffrequentie. Die nu overbelast raakt= het oude 3D ritme. Daaronder voelen we op een langzamere golffrequentie de angst en paniek van ons ego want denken=voelen!

En ons 3D denken was gebaseerd op angst=voelen en dat moesten we onder controle hebben om te overleven. Logisch dat we de vele impulsen vanuit het oude afbrekende en afbrokkelende 3D pantsering nu onder ogen komen en we lichte tot zware paniekgedachten kunnen ervaren. Dit is nu collectief voelbaar!

MAAR DE LAAG DAARONDER IS HET HELDERE KRISTALLIJNE BRONWATER [liquor] VAN ZUIVER ETHERISCH BLAUW DAT NU DOOR AL ONZE CELLEN SPOELT EN DUS ONZE OPGESLAGEN 3D-HERINNERINGEN ERUITSPOELT WAT NU AAN DE RAND VAN ONS BEWUSTZIJN KOMT BIJ JE SLAPEN=JE MENTALE ZIJKWABBEN DIE JE IN DE 3D GREEP HIELDEN VAN VELE LEVENS EN GENERATIES. De mentale zijkwabben zijn verbonden aan chakra 4= borstkas.

JE SLAPEN WORDEN LETTERLIJK WAKKER GESCHUD OM NIET LANGER DOOF DOOR HET LEVEN TE GAAN,

DOOF ZIJN WE GEWORDEN DOOR DE STEM VAN ONZE EGO, we reageren immers al op de automatische piloot op zijn bevelen? EN DAARDOOR DOOF VOOR DE ZACHTE FLUISTERENDE STEM VAN ONZE ZIEL [hart] DIE GING SLAPEN!
WE WORDEN WAKKER OM DE ROEP VAN ONZE ZIEL WEER TE MOGEN HOREN DIE ALLEEN IN LICHT EN LIEFDE LEVEN KAN! JE ZIEL IS JE GIDS, DE STEM VAN JE HART, IS JE INTUITIE, JE VERBONDEN ADEMHALING.

JE GEVOEL DIE WE LANG GELEDEN KWIJTRAAKTEN TOEN ONZE HOOFD HET VOOR HET ZEGGEN KREEG EN WE GEHOORZAAMDEN. DAT VERLOREN STUK ZOEK JE AL ZOLANG BUITEN JEZELF, MAAR HET IS JE INNERLIJKE MAN EN VROUW! WE WORDEN WAKKER EN LOPEN VOOROP!

De donkere nacht vd ziel, we dalen diep in=descensie om vervolgens hoog op te stijgen=ascensie. We kunnen pas ontwaken als we dit aller diepste punt in ons lichaam hebben bereikt [anusspier] wat een gevoel kan geven van doodgaan om van daaruit op te stijgen [activatie thymus en perineum= ons THUIS].

SYMPTOMEN; drukgevoel op je hoofd, nek schouders, tussen schouderbladen, wervelkolom, midden en onderrug, borst= het gezag of stamhoofd met zijn automatismen reflexen; hartkloppingen en ritmestoornissen door het zenden vd vele impulsen vanuit het hoofd naar het lichaam, grieperig, losse darm= diarree, koude rillingen, beven, shaken, trillen, diepvrieskou en rillen=verschuiving van oude energie uit de cel wat spierpijnen geeft, moe tot uitgeput zijn, snel overbelast en overprikkeld zenuwstelsel, heftige emoties komen los, overbelast en opgeblazen orgaanstelsel en middenrif, benauwd en druk op de maag, het daglicht amper verdragen kunnen en blij als de zon ondergaat!, druk en vol hoofd, pijnlijke gezwollen linker hals=de nervus vagus die het hele lichaam beïnvloedt en erg gevoelig is voor de geladen deeltjes, misselijk, opgeblazen, misselijkmakende pijnen aan binnenzijde vd benen, heupen, bekkenbodem= ongekend stijf en pijnlijk= zuivering chakra 1 en 2, koude vingers, angstig zijn dat er iets vreselijks gaat gebeuren en ieder moment= vecht-vluchtreacties of juist bevriezen, geen tv of media kunnen verdragen, je ervaart ze als enorme stoorzenders etc.
Heb vertrouwen en geduld in het proces en vertrouw op de kosmische intelligentie die huist in iedere lichaamscel.

Vertrouw op je gevoel ook al beweert het stamhoofd bij hoog en laag iets totaal anders!

SLOW DOWN
Marjolein Ingrid Soulpursang