donderdag 21 januari 2021

Galactische Vloot Commando: De Ontvouwing Van Gebeurtenissen 20 Januari 2021 – Gechanneld door: Beth Stormont

Galactische Vloot Commando:
De Ontvouwing Van Gebeurtenissen

20 Januari 2021 – Gechanneld door: Beth Stormont

Geliefden, wij weten hoe moeilijk het is voor degenen onder jullie die al een tijd in het 5D bewustzijn zijn… tenminste lang genoeg om de realiteit ervan te kennen en de illusoire realiteit van de 3D wereld.

We weten ook dat voor de 3D geest, wat jullie geloven als waarheid, pure fantasie is voor hen die nog steeds gevangen zitten in die wereld van onwerkelijkheid. Daarom ondergaan jullie een soort vervolging en/of lijden wanneer jullie proberen je kennis met hen te delen met het doel om hun huidig lijden te verlichten op de typische 3D manieren.

Helaas, zoals jullie wellicht weten, vindt het ontvouwen van gebeurtenissen plaats – in jullie lineaire tijd – in het etherische rijk voordat het zich manifesteert op het 3D fysieke vlak. Soms neemt het heel wat tijd in beslag, en dus zal het uiterste geduld, tolerantie en liefde van jullie vergen om de inherente misverstanden en verdeeldheid te laten plaatsvinden. Inderdaad een grote initiatietest… maar jullie zijn er klaar voor!

Wij weten ook dat wij, Wezens die boodschappen channelen naar jullie vanaf de andere kant, de neiging hebben om op uiterst positieve manieren te spreken over ‘wat al gebeurd is’ – terwijl in de 3D-wereld van de schijnbare werkelijkheid van de anderen, totale chaos heerst! Jullie kunnen hen niet echt kwalijk nemen dat zij op dit moment een zeer beperkte visie hebben… of dat zij volstrekt niet geloven wat jullie hen vertellen over de gegarandeerde overwinning.

Ja, er zijn inderdaad twee totaal verschillende werelden op dit moment… werelden die schijnbaar ver van elkaar verwijderd zijn. Maar geleidelijk aan zullen zij één worden… wanneer genoeg bewijs van het bestaan van het heersende kwaad eindelijk in het licht wordt gebracht als de werkelijkheid die jullie hebben gekend en hebben trachten te delen.

Weet intussen dat de heling van alle verdeeldheid zal plaatsvinden, want waar verlichting is, worden wonden geheeld en wordt de goede wil hersteld door de liefde en begrip.

Weet alstublieft hoe dierbaar ieder van jullie voor ons is. En weet dat wij begrijpen hoezeer velen van jullie lijden onder de huidige verbroken relaties vanwege de misverstanden en het gebrek aan bereidheid van hen om te weten wat jullie op dit moment weten en waar jullie zo vast in geloven. Ook dit zal voorbijgaan!

Wij zenden jullie ons Licht en onze Liefde. Namaste.

Bron

Vertaling: Martien