woensdag 20 januari 2021

DE TAAL VAN HET LICHT/ The Galactic Federation/ 20 januari 2021


20 Januari 2021

DE TAAL VAN HET LICHT

De avatars en meesters zijn nu het rasterwerk van de wereld doordrongen en hebben hun eigen hulpmiddelen voor het leerproces meegebracht. De gereedschappen die op deze planeet worden gebruikt zijn artefacten die niet van jullie dimensie zijn, symbolische vormen die letterlijk een eigen leven op zich hebben. Ze vormen wat bekend staat als de Taal van het Licht.

Jullie zijn geïmplanteerd met een structuur, een geometrische vorm, die bepaalde informatie in jullie oproept. Het vergemakkelijkt ook, voor degenen die met je werken, het rechtstreeks sturen van informatie in je wezen. De grote meerderheid van jullie is geïmplanteerd, en als jullie dat nu niet zijn, zullen jullie dat binnenkort wel zijn als jullie ervoor kiezen om jezelf te openen en uit te lijnen.

Niemand wordt geïmplanteerd die er niet voor kiest. Deze structuur van de Taal van het Licht is een manier om informatie en energie te ontvangen om jouw ontwikkeling te vergemakkelijken. Het is een methode om te leren zonder het via boeken of via het intellect te doen. Het houdt in dat je je openstelt voor het geloof dat er inderdaad een hiërarchie bestaat die jouw begrip te boven gaat en die vanaf het begin met de mensheid heeft gewerkt.

Deze hiërarchie werkt met liefde, koestert wie je bent, en is in staat geweest om door de tijdmechanismen heen te kijken die in de planeet zijn versleuteld om te weten dat het bewustzijn klaar is voor de evolutionaire sprong. Er zijn 144.000 leden van de spirituele hiërarchie die op dit moment in het rasterwerk van de planeet zijn geïnfiltreerd. Elke meester heeft zijn eigen zegel dat een deel van de Taal van het Licht vertegenwoordigt, en je hebt 144.000 zegels van energie die uiteindelijk zal worden binnengebracht in je wezen.

Om te beginnen zullen jullie werken met de twaalf vormen die het lichaam zal kunnen vasthouden. Veel later, wanneer de transformatie heeft plaatsgevonden, zal er een infusie zijn van de gehele 14-1.000 symbolische taalstructuren doorheen jullie wezen. Dat zal een ontvouwing zijn die zelfs in dit leven niet verklaard kan worden.

Deze mutatie is een proces dat zich binnenin jullie ontvouwt en jullie in staat stelt om naar een ander ervaringsgebied te gaan. Elke persoon op de planeet heeft het potentieel om zich door deze mutatie heen te bewegen. Velen zullen het proces stoppen omdat ze niet de wens hebben om zich op één lijn te stellen met het hogere bewustzijn.

Als jullie je bewust zijn van wie jullie zijn, is dat één ding. Wanneer jullie je bewust worden van het goddelijke bewustzijn dat deze planeet zaait – een intellect dat groot is, liefdevol, en met jullie werkt – en wanneer jullie dat bewustzijn aanroepen en vragen om er een deel van te zijn, dan zijn jullie geïmplanteerd met de geometrische vormen.

De Pleiadiërs door de prachtige Barbara Marciniak

Kunstenaar: @indg0

Bron

Vertaling: Martien