vrijdag 22 januari 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ "Er komen Nieuwe Galactische Codes aan" Gechanneld door Daniel Scranton- 21 Januari 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
"Er komen Nieuwe Galactische Codes aan"

Gechanneld door Daniel Scranton- 21 Januari 2021

"Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zoeken op dit moment nog meer bondgenoten die samen met ons nieuwe codes creëren vanuit de hele Melkweg. Deze codes zullen dat wat sluimerend in jullie aanwezig is, activeren. Jullie hebben zoveel in je, zoveel dat je bent geweest, zoveel dat je bent geworden en hebt beheerst, en de meesten van jullie zijn zich niet bewust van alles waartoe jullie in jezelf toegang hebben. En daarom zijn wij op zoek naar andere collectieven en wezens die gespecialiseerd zijn in het creëren van deze codes. Het is onze wens voor jullie allemaal om de verborgen juwelen die in jullie liggen te ontsluiten. We weten dat jullie dat zullen doen en we willen er gewoon deel van uitmaken.

We willen gewoon plezier hebben op deze reis met jullie, en laten we eerlijk zijn. Codes zijn cool. Codes zijn fascinerend, en codes zijn krachtig als je ze gewoon laat doen wat ze doen. Sommigen van jullie vragen zich nu waarschijnlijk af hoe je de codes gaat ontvangen die naar jullie zullen worden verzonden. Ze zullen op elke denkbare manier worden overgebracht, zodat we ze door de kieren kunnen laten glippen die jullie open hebben staan. Ze zullen via dit en andere kanalen worden uitgezonden. Ze zullen naar je toekomen vanuit jullie zon, vanuit de rasterlijnen over de Aarde, en vanuit alle energieën waarmee jullie regelmatig worden gebombardeerd.

Hoe zorg je ervoor dat je een van degenen bent die de codes ontvangt? Het ontvangen van deze transmissie is de eerste stap, want nu ben je ervan op de hoogte. We raden je ook aan om je minstens één keer per dag te concentreren op het ontvangen van wat er naar je toekomt. Stel je open en ontspan je. Er is nu meer voor je dan er ooit is geweest. Dit is een goede tijd om je open te stellen, en het zal alleen maar beter en beter worden. Je kunt dus beter nu beginnen en uit de hele melkweg codes ontvangen. Codes die datgene kunnen activeren wat je verbeelding te boven gaat, voorbij het vermogen van je geest om ideeën en mogelijkheden te bedenken.

En toch is het allemaal in je. Alle informatie die je nodig hebt is binnen in je. Wij zijn hier om het te helpen activeren, en wij zoeken nieuwe vrienden, nieuwe allianties, nieuwe collega's, om samen met ons de nieuwe codes te creëren die jullie zullen helpen te herinneren wie je bent, je kracht aan te boren, en de soevereine wezens van licht en liefde te zijn die jullie in dit leven altijd al bedoeld waren te zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie."

Vertaling: Marieke