dinsdag 19 januari 2021

Boodschap van Babaji: Victory of Light en Triumph of Love



Geliefde mensen,
Wat u vandaag, hier en nu wordt aangekondigd, is de onwankelbare waarheid - het is natuurlijk alles de ontwikkelingen op aarde nemen vanaf nu toe.
De mensheid klimt de trappen van het licht op, en steeds meer mensen komen steeds dichter bij de waarheid van liefde.
Hoe kun je zien dat het licht zegeviert?
• Door het feit dat nu alles aan het licht komt! Dat is hoe je het kunt zien.
• Door het feit dat niets meer verborgen kan worden, zelfs niet met de grootste moeite. Dat is hoe je het kunt zien.
• Door het feit dat de krachten die zich op aarde hebben verspreid tot schade van velen en het voordeel van weinigen, dissonant zijn en met elkaar vechten. Dat is hoe je het kunt zien.
• En door het feit dat steeds meer mensen de druk voelen, druk die vragen oproept die normaal nooit zouden worden gesteld. Dat is hoe je kunt zien dat er fundamentele veranderingen plaatsvinden en dat er nu een ontwaken op aarde als nooit tevoren gaande is.
Wat je momenteel ervaart, geliefde mens, is de overwinning van licht! Elke dag worden er nieuwe waarheden aan je onthuld. Het ontkennen van feiten wordt steeds moeilijker, omdat u er dagelijks van op de hoogte wordt gebracht.
Deze procedure - dit proces - versnelt met de dag. Net als bij een exponentiële functie, is deze groei in bewustzijn niet meer te stoppen.
GEEN ANGST
Als je vraagt ​​waarom zoveel mensen zich nog steeds niet bewust zijn en slapen, antwoord ik je: het is de angst die hen verlamt. Iemand die bang is, kan noch helder denken, noch een idee krijgen van zijn eigen emoties. Een angstig persoon is een plooibare massa. Dat is de oorzaak van de vele huidige crises die op aarde ontstaan. Angst is het middel om oude structuren in stand te houden.
Daarom komen naast de overwinning van het licht ook de grootste angsten naar boven. Deze co-existentie van licht en angst zal eindigen zodra mensen zich van hun angsten ontdoen door te beseffen dat angsten te danken zijn aan de illusie dat iemand macht over hen heeft. Deze verlossing van angst is nu ook aan de gang, want de overwinning van het licht betekent: volledige afwezigheid van angst!
Al snel moet je nadenken over de triomf van liefde - dit is de oefening die je tot meesterschap zal brengen.
Waar gaat dit allemaal over?
Alles wat zich nu aandient, brengt het gevaar met zich mee dat mensen in wraak of wraakgevoelens vervallen. De omvang van uitbuiting en onrecht is zo groot dat veel mensen wraak en wraak zullen eisen. Velen vragen er al om.
ZORG VOOR DE TRIOMF VAN LIEFDE
Dit is een ontwikkeling die voorkomen moet worden. Daarom instrueer ik je om elke dag vergeving te oefenen.
Nooit mag je afdrijven in haat, wraak of wraak als de liefde uiteindelijk zou zegevieren!
Wat nu en tijdens de komende uitdagingen van belang is, is: hoe reageert u op de onthullingen en hoe wilt u omgaan met degenen die ervoor verantwoordelijk zijn?
Ik zeg je: vreedzame revolutie moet worden gevolgd door onvoorwaardelijke vergeving! Alleen dan is de verschuiving voltooid, en alleen dan heb je de perfectie bereikt.
De wereld versmelt met het Goddelijke Licht van Liefde - en zodra je ieder wezen hebt vergeven, door de kracht van je licht en liefde, ga je mee met deze ontwikkeling.
De overwinning van het licht zal zich deze dagen aan jullie openbaren. Voor de triomf van de liefde heb je nog een beetje fantasie nodig. Koester deze visie van binnen totdat je iedereen alles hebt vergeven, en totdat je onvoorwaardelijk van jezelf kunt houden.
Dit is het pad om te bewandelen voor iedereen die zijn missie op aarde wil vervullen en naar huis wil terugkeren bij God.
Het licht is zegevierend! Nu is het aan jou om voor de triomf van liefde te zorgen! Met volledige liefde ben ik bij je, altijd.
BABAJI