zaterdag 16 januari 2021

Ascensie Geschenk 2 - Gouden Stroom van Ontwaken met de 144 / Gechanneld door Natalie Glasson - Originele Bron: Sacred School of OmNa

 Ascensie Geschenk 2 - Gouden Stroom van Ontwaken met de 144

Gechanneld door Natalie Glasson - Originele Bron: Sacred School of OmNa

Groeten aan alle wezens op Aarde die door hun ascensieproces reizen. Wij zijn een collectief, wij zijn een energie, wij zijn de 144. Wij zijn een uitdrukking van oneindigheid en wij zijn een uitdrukking van de liefde van de Schepper, het Christusbewustzijn.

Velen van ons hebben op de Aarde bestaan. We hebben ons door het ascensieproces bewogen en nu hebben we toegang tot onze hogere vormen en goddelijke zelf, die bestaan als één, een collectief van energie, een uitdrukking van de Schepper.

Wij, de 144 komen nu tot jullie. Wij wensen een nieuw ontwaakproces met jullie te delen dat wij opstarten, wij activeren, versterken en uitbreiden of uitzenden doorheen het hele Universum van de Schepper, en in het bijzonder naar de Aarde. We noemen dit ontwaakproces de Gouden Stroom van Ontwaken, dit is de hoogste trilling van het Christusbewustzijn. Het is belangrijk om te beseffen dat het Christusbewustzijn niets te maken heeft met religie of met Meester Jezus.

Christus Bewustzijn is de uitdrukking van liefde, de zuiverste uitdrukking van de liefde van de Schepper. Het is een vibratie, frequentie en geluid, het brengt genezing, verheldering en verlichting voort. Wij sturen dit als een stroom van gouden vloeibaar licht. Stel je voor dat deze stroom van vloeibaar gouden licht lijkt op regen die over en door jullie wezen stroomt, als de mooiste waterval die in alle richtingen stroomt.

Deze energie stroomt in jullie wezen, in de Aarde, in alle aspecten. Stel je voor dat alles bedekt is met gouden vloeibaar licht, het glinstert, het zindert, het schijnt. Voel, voel, voel, erken het gouden vloeibare licht dat over en door jullie wezen stroomt, elke porie van jullie wezen, elke cel absorbeert deze gouden stroom, elk aspect van jullie werkelijkheid, al jullie creaties, ervaringen, manifestaties worden gevuld met dit gouden vloeibare licht. Alles ziet er prachtig uit, alles bevat de vibratie van de Schepper, de essentie en de waarheid van de Schepper. Stel je voor, voel, erken dit voor een paar momenten, want het is de waarheid, de golf, het Ascensie Geschenk dat wij, de 144, nu aan jullie geven.

We geven deze energie omdat we weten dat liefde zo belangrijk is. We weten dat liefde de essentie van jullie wezen is. Om je te troosten, om je te aarden, om genezing te creëren, om je te laten groeien en ontwikkelen tot alles wat je bent, is liefde nodig en de activering van de zuiverste vibratie van liefde in je wezen is nu immens nodig.

De liefde is het Christusbewustzijn, het is de liefde die wij het 144 geschenk met de trilling van de oneindigheid geven. Deze liefde is diep belangrijk, want als jullie de liefde ervaren, ervaren jullie ook de Oneindigheid, de oneindige energie en vibratie van de Schepper en de oneindige energie en vibratie van jullie eigen wezen. Oneindigheid is expansief, grenzeloos, het zorgt ervoor dat alles en iedereen verbonden is. Liefde is in veel opzichten hetzelfde, maar deze twee energieën samengevoegd als één met intentie en doel, creëren zo'n krachtige vloedgolf van licht, een Gouden Stroom van Ontwaken.

De Gouden Stroom van Ontwaken is voor jullie om te absorberen, het is voor jullie om te winnen, te ontvangen, te belichamen, te gronden en te delen met anderen. Laat jezelf een baken van Gouden Licht zijn. Laat jezelf zijn als de rivierbedding die de Gouden Rivier laat stromen. De Gouden Stroom van Ontwaken is van de zuiverste trilling van liefde en oneindigheid van ons, de 144, het zal toenemen en jullie liefde ontwikkelen. Het zal jullie ondersteunen in het verankeren van liefde in alles wat jullie zijn, het verankeren van liefde en oneindigheid in alles wat jullie doen en creëren.

Stel je voor dat al jullie inzichten, innerlijke leiding, uitdrukkingen, manifestaties en handelingen voortkomen uit deze synthese van liefde en oneindigheid. Wat zou zich voor jullie manifesteren? Hoe zou jullie werkelijkheid eruit zien of zijn? Is er een deel van jouw wezen dat zich verzet tegen deze volledige en absolute liefde en de zuiverste trilling van de oneindigheid? Als dat zo is, waarom dan?, omdat je het meer dan verdient, is het jouw natuurlijke bestaan.

Jullie Natuurlijk Bestaan

Gedurende 2021 is het jullie doel om terug te keren naar de lijn van jullie natuurlijke bestaan.

De vraag rijst dan, wat is normaal/natuurlijk voor jullie? Wat betekent normaal/natuurlijk eigenlijk? Jullie zouden kunnen zeggen dat jullie werkelijkheid, jullie perspectieven, jullie overtuigingen, jullie meningen, jullie acties allemaal normaal/natuurlijk zijn voor jullie. Wij, de 144, zijn het erover eens dat de zuiverste trilling van liefde en oneindigheid die in jullie wezen wordt belichaamd, uitgedrukt door jullie wezen en alles wat jullie zijn, voor jullie normaal/natuurlijk is, meer nog dan alles wat jullie ervaren, doen of creëren in jullie werkelijkheid.

De Gouden Stroom van Ontwaken kan impactvol zijn, kan de basis vormen van alles wat je bent en alles wat je creëert. Als je de Gouden Stroom van Ontwaken van ons, de 144, ontvangt, zal het een diepe genezing, een diep ontwaken, een zuivering en een reiniging creëren. Dit zal diep troostend, ondersteunend, liefdevol en waarheidsgetrouw zijn. Het zal voelen als een warme omhelzing, die zoveel van jezelf onthult, wetende dat je geliefd bent en gesteund wordt, en dat alles goed is. Het is een zeer zachte, tedere, liefdevolle ervaring. Hoe meer je jezelf verbindt met de Gouden Stroom van Ontwaken, hoe meer je deze energieën belichaamt en ze in jouw realiteit brengt, waarbij je profiteert van de helende vibraties en het ontwaken.

Als de Gouden Stroom van Ontwaken het ontwaken voortbrengt, zou je jezelf misschien willen afvragen. Wat wens je te ontwaken binnen jouw eigen wezen? Wat wens je in actie te brengen door de aanwezigheid van liefde en oneindigheid? Wij, de 144, zijn aanwezig om jullie te ondersteunen in jullie belichaming en uitdrukking van de synthese van liefde en oneindigheid. Als liefde oneindig is, heeft het geen grenzen, geen beperkingen, geen oordelen. Haar kracht is immens en dat is waarom wij jullie willen ondersteunen in het ervaren van de kracht van jullie liefde. Zijn jullie klaar om de kracht van jullie liefde te ontsluiten? Zijn jullie klaar om te erkennen wat de kracht van jullie liefde kan voortbrengen en hoe ze jullie van dienst kan zijn? Dit is wat wij van jullie vragen als we de Gouden Stroom van Ontwaken voortbrengen.

Sta jezelf toe om in meditatie of stille tijd te zitten. Roep ons eerst op, de 144 in jouw eigen woorden, nodig ons uit om aanwezig te zijn om je heen, onze energie te voelen, ons licht te ontvangen, onze trillingen te absorberen en ons uit te nodigen om je te geven en uit te lijnen naar onze Gouden Stroom van Ontwaken. Sta jezelf toe om het Gouden Licht te ontvangen, ontvang het zo lang als je wilt.

Je wenst het misschien te bevestigen:

'Ik ben de synthese van liefde en oneindigheid'.

Wanneer je het gevoel hebt dat je je werkelijk verbindt met die trilling van de Gouden Stroom van Ontwaken, liefde en oneindigheid die binnen jouw wezen aanwezig zijn, kun je misschien willen zeggen:

'Ik ontsluit de kracht van mijn liefde. Ik ontsluit de kracht van mijn liefde'.

Zonder verwachtingen, zonder oordelen, gewoon aanwezig zijn en ontvangen. Dit kan een blijvende ervaring en een blijvende realisatie voor jullie zijn.

We houden volledig en absoluut van jullie.

We danken jullie,

Wij zijn de 144

Vertaling: Martien