vrijdag 16 oktober 2020

Het is bijna 2021 ~ Ramon Walter


Het is bijna 2021, het originele tijdsbestek voor de controle over de mensen van de wereld. De uitrol van 5g, de geo-engineered 'natuurlijke' rampen, het verdwijnen van contant geld, de ineenstorting van de monetaire systemen, de -nooit eindigende-, door de elite ontworpen 'oorlog tegen het terrorisme', drugs- en mensenhandel, kindersekshandel die een zeer reële wereldwijde crisis aan het worden is, de spoedwet die overheidsbeslissingen ondersteunt om onze rechten en ons leven te consumeren, de vaccinatie-agenda, GMO's, nanotechnologie en 'smart dust' die op ons wordt gesproeid om ons ziek te maken en te transhumaniseren..... Het is niet de toekomst. Het is nu.

De toekomst die de elite voor ons in petto heeft ziet eruit als een sci-fi smorgasbord waarin iedere overlevende ziel getranshumaniseerd is en leeft in een technologisch mekka zonder emoties, kunst of passie en verslaafd gemaakt aan kunstmatige intelligentie, seksrobots en een wereld regering die elke beweging controleert in ruil voor de illusie van veiligheid.

We gaan nog verder weg van de natuur. Kinderen zullen op onnatuurlijke wijze worden 'voortgebracht' en alleen nog worden toegestaan voor 'gebruik' door elitairen. De elite wil niet alleen een één wereldregering implementeren, maar is daarnaast van plan om één wereldreligie toe te staan: de 'religie van lucifer'.
Velen zullen zeggen dat mensen dit nooit zullen toestaan, maar verover de perceptie, breng bepaalde overtuigingen in mensen bij, en je kunt de wereld veroveren. We zagen het perfecte bewijs hiervan in Hitlers' Duitsland, waar goede mensen in monsters veranderden onder de visie van één man.

Hitler was een afstammeling van de Rothschild-clan en het één-wereldsysteem onder de heerschappij van de Zionisten blijft de hardcore focus voor werelddominantie.

Helaas blijven velen die het eindspel begrijpen, nog selectief in hun ontwaakproces. Ze weten bijvoorbeeld van het bestaan van chemtrails af, maar blijven hun kinderen vaccineren. Anderen zijn woedend over drugs of kinderhandel, maar blijven vechten over politieke voorkeur: links versus rechts of democraten versus republikeinen, terwijl het zo goed als bewezen is dat zowel links als rechts in hetzelfde bed liggen dat wordt beheerd door de schaduwregering die bestaat uit geheime genootschappen, corporaties, banken, zionisten, jezuïeten en vrijmetselaars.

Goede mensen lijken te zijn bevroren of ze schreeuwen tegen elkaar of bespotten elkaar terwijl we allemaal lijden en beter willen. We zijn allemaal bang en wanhopig bezorgd om onze eigen kinderen, en om alle kinderen op deze wereld.

Divisie is de ultieme wreedheid. Verenigd staan we, maar verdeeld vallen we en we ZIJN verdeeld. We willen elkaar als de vijand zien. We willen elkaar de schuld geven van alle kommer en kwel, we willen het slachtoffer zijn van anderen, roddelen, geloven in sprookjes of de controle veinzen over onze levens terwijl we schaakmat worden gehouden; tot slaaf zijn gemaakt en gekocht zijn.

Wanneer iemand die sterk genoeg is, naar voren stapt en feitelijke waarheden en redelijke oplossingen deelt, aarzelen we of noemen deze lichtwerkers zweverig of radicaal, of complot theorist. We grijpen de negatieve perspectieven aan terwijl we iedereen, die zich op ons pad bevindt vernietigen, uit een gevoel van angst of valse gerechtigheid.

De elite heeft dezelfde bekende psychologische tactieken gebruikt voor iedere terroristische aanslag, iedere oorlog en iedere crisis. Voor elke actie is er een reactie, dus zorg ervoor dat de actie er eentje is die precies de reactie geeft die we wensen.

De elite: 'Laten we doen alsof we gebombardeerd zijn door de -door het volk gevreesde- moslim fundamentalisten. Het volk zal reageren vanuit angst en willen dat wij hen beschermen.'

En nu: 'Laten we doen alsof er een gevaarlijke pandemie heerst. Het volk zal reageren vanuit angst en willen dat wij hen beschermen. Wij zullen een vaccin op de markt brengen waarin technologie versleuteld ligt tot permanente tracing en controle over de mensheid. Wij zullen de ultieme vrijheid van mensen opofferen, terwijl zij zich veilig wanen in een toestand van permanente internering.'

Zo gebeurt het. Onze onschuldige, onvoorwaardelijke, schaapachtige naleving van oplichters prakrijken door de overheid en schaduwregering houdt de mensheid al eeuwen gevangen.

Probleem-reactie-oplossing, dat is de strategie van de Nieuwe Wereld Orde achter de crises die we meemaken.

De elite creëert het probleem. Mensen reageren met angst. De elite lost het het probleem op door middel van oorlogen, het beperken van rechten en het afpakken van vrijheden, een staat van beleg, een spoedwet. Hun oplossingen zijn nooit in ons voordeel, maar altijd in die van hen.

Verdeel en heers. Zet mensen tegen elkaar op. Zwart tegen wit. Christen tegen moslim. Heteroseksueel tegen homoseksueel. De lijst is eindeloos. Rijk tegen arm. Links tegen rechts. Pro-vaxxer tegen ex-vaxxer. Altijd een divisie. We vechten tegen elkaar. We laten elkaar doodbloeden. Altijd een stoofpot van leugens op het fornuis van de mensheid die wordt geroerd door spindokters.

Lichtwerkers rouwen deze wereld ook. Maar terwijl we rouwen staan we op en roepen vanuit ons hart en vanuit het diepst van onze ziel. Terwijl we rouwen, hebben we lief en dromen we van een andere wereld die gedijt op wie mensen, diep van binnen, werkelijk zijn.

We laten ons niet ontmoedigen door diegenen voor wie we opstaan en die ons proberen af te breken vanuit hun eigen angst, apathie en menselijke zwakheid.

Soms voelen onze harten op hun hoede en onze benen loodzwaar. Maar dan ademen we hernieuwd geloof, hartstocht en verontwaardiging in, waarmee we de leugens omver werpen die de beerputten van onze wereld creëren.

Soms lijkt het alsof onze lanzen van licht slechts een enkeling bereiken in deze wereld van duistere wanhoop. Dan lijkt de waarheid te verdrinken in een zee van apathische, onverschillige mensen.

Maar ook dat is een illusie. Een illusie die door de elite wordt gecreëerd. De waarheid is dat we aan de winnende hand zijn. De waarheid is dat er ontwaking plaats vindt die niet eerder heeft plaats gevonden. Het negeren van andere perspectieven, het gedram, de censuur en moderne boekenverbranding, zijn allemaal tekenen van zwakte.

De waarheid is dat de elite bang voor ons is. Ze zijn bang voor de dag dat de stam van activisten en lichtwerkers, zwart en wit, links en rechts, christen en moslim, rijk en arm zich verenigen en zonder aarzeling voor het hart van de waarheid gaat staan. Ieder op zijn eigen wijze, ieder vanuit zijn eigen overtuiging, maar verenigd. Hand in hand, elkaar steunend en met toewijding voor elkaar, voor onze kinderen, voor de mensheid. #Weesdapper