zondag 25 oktober 2020

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Geheime Krachten die de Mensheid Willen Verdelen. / Gechanneld door Daniël Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ 
Geheime Krachten die de Mensheid Willen Verdelen. 
Gechanneld door Daniël Scranton 

"Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

We zijn onder de indruk van de vastberadenheid van de mensheid tegenover zoveel onderdrukkers in jullie geschiedenis. Jullie zijn blijven volharden in het gezicht van machtige individuen en groepen die jullie in bedwang willen houden, die jullie in het duister willen houden. Nu hebben velen die wakker zijn, geleerd over deze onderdrukking die door ongeziene krachten plaatsvindt, onderdrukking die niet eens zijn gezicht aan jullie laat zien. Maar jullie hebben geleerd over deze onderdrukkers, en jullie zijn boos, verdrietig en bang geworden, vanwege wat ze hebben gedaan en vanwege wat ze misschien nog gaan doen.

Deze wezens en groepen hebben baat bij het feit dat jullie verdeeld zijn en zich verdeeld voelen, en dat jullie elkaar tegenwerken, gebaseerd op jullie geloof, jullie geslacht, jullie seksualiteit, jullie huidskleur, jullie nationaliteit, en elke andere factor die ze kunnen gebruiken om de mensheid ervan te weerhouden te beseffen dat jullie krachtige, machtige wezens van liefde en licht zijn. Het is hun doel om jullie je ontkracht te laten voelen en dan al jullie vertrouwen te stellen in iets buiten jullie, zoals een politicus of een politieke partij. Het kan ze niet eens schelen welke partij je steunt, zolang je maar denkt dat de andere partij de wortel van alle kwaad is.

Het is nu zover gekomen dat jullie de informatiebronnen die jullie ouders en grootouders vertrouwden, niet meer kunnen vertrouwen. En dus moeten jullie vertrouwen op rand-elementen, mensen die allerlei beweringen doen over wie ze zijn en wat ze weten, maar zelfs deze bronnen zijn besmet geraakt en zijn duidelijk op zoek naar meer verdeeldheid, meer naar een wij-versus-thema-mentaliteit. Jullie, als het ontwaakte collectief, moeten in staat zijn om het goede in iedereen te zien, ongeacht wat ze geloven, ongeacht wie ze steunen. Jullie moeten iedereen de kans geven om te laten zien wie ze werkelijk zijn en niet alleen maar om ze te verwerpen op grond van welke politieke partij of ideologie ze zich op dit moment opstellen.

Het is belangrijk om niet te vergeten dat jullie hier allemaal samen in zitten, en wij zitten hier allemaal samen in, en wat jullie nu op jullie wereld spelen is gewoon een herhaling van wat er vele, vele malen in de hele Melkweg is uitgespeeld. Jullie hebben deze kwestie van gepolariseerd en verdeeld zijn niet allemaal zelf gecreëerd. Dit was een gepland onderdeel van jullie spirituele evolutie, en het was van tevoren bekend dat er genoeg van jullie zouden zijn die wakker zijn om boven de polarisatie van de mensheid door deze ongeziene wezens en groepen, uit te stijgen. En we zeggen 'wezens' omdat we weten dat ze niet allemaal menselijk zijn, en dat geldt ook voor de meesten van jullie.

Dus wat betekent dit alles voor jullie, degene die deze boodschap ontvangt? Het betekent dat wij jullie aansporen om van je buurman te houden, wat er ook gebeurt. Hou onvoorwaardelijk van hen, en je zult het beste van hen naar boven brengen. Haat hen vanwege hoe ze stemmen of hoe ze de Bron aanbidden, en je hebt meer kans om het ergste te ervaren van niet per se dat individu dat naast je woont, maar iemand die op een of andere manier net als hen is.

We weten dat degenen onder jullie die wakker zijn het beste in elkaar naar boven kunnen halen door met jullie medemensen te gaan zitten en te praten over hoe jullie je voelen over wat er in jullie wereld aan de hand is. En als jullie de gevoelens van iemand anders kunnen respecteren, en iemand anders als een Wezen van de Bron, dan hoeven jullie het niet eens te zijn met de conclusies die ze trekken om je op een heel reële manier met die persoon te verbinden. Zo gaan jullie allemaal voorbij de huidige omstandigheden op jullie wereld, en jullie gaan sterker worden als één menselijk ras, vanwege de inspanningen van een minderheid. Jullie, het ontwaakte collectief, zijn die minderheid.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie."

Bron

Vertaling: Martien - wakkeremensen.blogspot.nl