donderdag 29 oktober 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 28-10 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 28-10: Op deze woensdag was de constante lichtfrequentie hoog in de B-klasse en dat is hoog, was er een elektronenstorm, Schumannresonantie, verhoogde zonnewind, zeer verstoord magnetisch veld en maakt de Aarde de oversteek naar de normale magnetische verbinding met de Zon komende nacht. Lees meer...

*
De grootste zonnevlek van de nieuwe cyclus 25 van de Zon die de afgelopen dagen zonnevlammen produceerde, stuwde de X-ray lichtfrequentie op naar hoog in de B-Klasse en daar bleef het continu de hele dag. Dat betekent dat we al dat licht te verwerken krijgen en dat kan ook ascentiesymptomen veroorzaken. Verhoogde lichtfrequenties geven dezelfde ascentiesymptomen als de Zon, maar dan milder.

Zonnevlammen en verhoogde X-ray lichtfrequentie geven acute en felle ascentiesymptomen, zoals hoofdpijn/migraine, hartritmeverstoringen, maar ook veel inzicht in patronen en verhoogd bewustzijn, als je wel lekker in je vel zit en de stroom van verhoogd licht kunt ontvangen. Kijk bij de afbeelding met de regenboogkleuren hieronder bij Solar Flare Risk, voor de mogelijke symptomen. Er is een grote kans dat deze enorme zonnevlek ook grotere zonnevlammen gaat produceren van C-Klasse of hoger. Gelukkig worden dat dan alleen X-ray zonnevlammen en geen CME’s die aankomen op Aarde. De impact van de grote C-Klasse zonnevlammen van dinsdag 27-10 worden op zondag 1 november verwacht op Aarde met een flinke zonnestorm.

Er was overigens een grote zonnevlam die naar de oostzijde van de Zon zichtbaar werd en de hele dag bleef spuien, maar deze was dus niet op de Aarde gericht en verhoogd dan alleen de lichtfrequentie in het zonnestelsel.

*
Sinds zondag is er een elektronenstorm actief en het is er een van formaat. Dit zorgt ervoor dat de elektrische hoogfrequente energie meer aanwezig is. Daardoor kun je makkelijker in verbinding zijn met je multi-dimensionale Zelf (Hoger Zelf) en zijn bliss ervaringen ook meer aan de orde. Als je niet lekker in je vel zit dan is deze elektrische energie een belasting voor je zenuwstelsel, dan kan het allemaal voelen alsof het teveel is. Naast de grote verhoging van de X-ray lichtfrequentie samen met deze elektrische energie is de verbinding met kosmische energie enorm opgevoerd en het lichaam komt hierdoor flink in beweging en in trilling en versnelde groei. Elektrische apparatuur kan tijdens elektronenstormen kapot gaan of storingen vertonen.
*
Er was een Schumannresonantie activiteit op dinsdag 17-10 rond 19:00 en rond 21:00 uur Europese tijd (UT+1), deze waren kort en full spectrum met een redelijke hoge intensiteit (A1=amplitude 60 en 2de was 50). Op woensdag 28-10 was er alleen gedeeltelijke SR met een lage intensiteit. Kijk in het artikel op mijn website voor de tijdstippen en de impact gegevens. Schumannresonantie frequenties corresponderen met frequenties in onze hersenen en de full spectrum activiteit activeren alle frequenties, ook de hogere Gammafrequenties. En dit kan flinke ascentiesymptomen geven, zoals hoofdpijn, misselijkheid, draaierigheid enzovoort. In combinatie met de hoge lichtfrequentie van de X-rays en de hoge elektronenstorm kan de impact groter zijn.
*
De zonnewind is nog steeds verhoogd, op deze dag rond de 500 km/sec en dat is niet heel erg verhoogd. De stroom zonnewind was wel onrustig en liet periode zien met wat hogere pieken. De beschermende magnetosfeer liet geen extremen zien. Dit is een verhoging waar je wel ascentiesymptomen van kunt ervaren (lees wat die symptomen zijn in de alinea onderaan ‘Waarom deze updates?’). Ook voel je de plasma deeltjes door je heen razen kun je deze ook horen met zeer hoge statisch ruis in het hoofd en oren. En ook kun je zelf mogelijk ervaren dat de fluittonen (statische ruis) iedere keer anders zijn en ook de intensiteit van de ascentiesymptomen wisselde nogal op deze dag.
*
Het magnetisch veld is nog steeds erg verstoord op deze woensdag. De grafiek van de satelliet GOES 16 leek erg nergens op (zelfde als de afgelopen dagen), zo ernstig verstoord zag die eruit. Er was een periode waarin er enorme dip was, alsof de metingen waren weggevallen. Voor Noord-Europa op grondniveau was de verstoring niet ernstig verstoord. Dus dat lijkt nu weer stabiel te zijn. Deze onrust van het magnetisch veld kan moeite geven om te aarden en verschillen in hoe je jouw aardeverbinding ervaart. Dat betekent dat je plotseling steenkoude voeten kunt hebben en niet geaard zijn en het volgende moment zijn de voeten weer warm en is je aarding wel weer in orde. Misschien herken je dit. De laatste maand is het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa steeds sterker verstoord dan elders, maar nu lijkt het al weer een paar dagen te zijn gestabiliseerd.
*
Komende nacht gaat de Aarde weer een wisseling maken in magnetische verbinding met de pool van de Zon (HCC). We gaan dan weer terug naar de normale magnetische verbinding, waardoor een factor voor de aarde verbinding weer beter wordt. Dit kan tijdens deze shift extra onrust geven in het magnetisch veld de komende nacht en morgen (donderdag 29-10). We hadden dus een Heliopspheric Currentsheet Crossing op de 15de oktober (HCC) en zijn sindsdien magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit is een ongewone magnetische verbinding met de Zon en de verbinding met de Aarde kan dus vreemd aanvoelen voor ons. De mogelijke symptomen die bij deze horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt is nu weer voorbij.
*
Het hele artikel is op mijn website te lezen rond 21:45 met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg van de mogelijke symptomen die je kan ervaren. Dit is de link naar het hele artikel op mijn website: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-woensdag.../
Heb het goed…💞
© Manuela van www.inzichten.com