dinsdag 27 oktober 2020

Elektromagnetische update dinsdag 27-10 Geschreven door: Manuela van der Knaap



Elektromagnetische update dinsdag 27-10
Geschreven door: Manuela van der Knaap

Er staat een actieve zonnevlek op de Aarde gericht. Deze is al enigszins weggedraaid, maar nog flink in het vizier. Daardoor is de lichtfrequentie enorm verhoogd (continu een B-klasse X-ray stroom). Deze actieve zonnevlek groeide plotseling heel sterk op deze dinsdag en produceerde al in de vroege ochtend C-Klasse zonnevlammen (CME) en bleef dat de hele dag doen.

Zo veel C-Klasse X-ray zonnevlammen achter elkaar hebben we al een hele tijd niet meer gezien, dus dit geeft flinke ascentiesymptomen door de grote lichthoeveelheid en daardoor versnelde groei. Verhoogde lichtfrequenties geven dezelfde ascentiesymptomen als de Zon, maar dan milder.

Zonnevlammen en verhoogde X-ray lichtfrequentie geven acute en felle ascentiesymptomen, zoals hoofdpijn/migraine, hartritmeverstoringen, maar ook veel inzicht in patronen en verhoogd bewustzijn, als je wel lekker in je vel zit en de stroom van verhoogd licht kunt ontvangen. Kijk bij de afbeelding met de regenboogkleuren hieronder bij Solar Flare Risk, voor de mogelijke symptomen.

Sinds zondag is er weer een elektronenstorm actief en het is er een van formaat. Dit zorgt ervoor dat de elektrische hoogfrequente energie meer aanwezig is. Daardoor kun je makkelijker in verbinding zijn met je multi-dimensionale Zelf (Hoger Zelf) en zijn bliss ervaringen ook meer aan de orde.

Als je niet lekker in je vel zit dan is deze elektrische energie een belasting voor je zenuwstelsel, dan kan het allemaal voelen alsof het teveel is. Naast de grote verhoging van de X-ray lichtfrequentie samen met deze elektrische energie is de verbinding met kosmische energie enorm opgevoerd en het lichaam komt hierdoor flink in beweging en in trilling en versnelde groei. Elektrische apparatuur kan tijdens elektronenstormen kapot gaan of storingen vertonen.

De zonnewind is nog steeds verhoogd en liep een korte periode op naar bijna zonnestorm niveau (kp-index level 4-geel). Dit is een verhoging waar je echt wel ascentiesymptomen van kunt ervaren (lees wat die symptomen zijn in de alinea onderaan ‘Waarom deze updates?’).

Ook voel je de plasma deeltjes door je heen razen kun je deze ook horen met zeer hoge statisch ruis in het hoofd en oren. Iets anders dat opvalt is dat de zonnewind heel wisselend is en daardoor heeft de beschermende magnetosfeer rond de Aarde het zwaar. En ook kun je zelf mogelijk ervaren dat de fluittonen (statische ruis) iedere keer anders zijn en ook de intensiteit van de ascentiesymptomen wisselde nogal op deze dag.
De gaten in de corona van de Zon zijn er nog steeds, maar niet meer op de Aarde gericht, dus die symptomen van hoogfrequente ruis is er alleen nog omdat de zonnewind die eerder uit deze gaten werden gespuwd nog actief zijn op Aarde. Je hoort dus nog steeds de hoogfrequente ruis en voelt mogelijk deze door de verhoogde zonnewind als deeltjes door je heen gaan.

Er zijn meerdere kosmische invloeden die de ruis/fluittonen kunnen geven, de een is verfijnder dan de ander, soms zelfs ronduit grof. Ook andere verstoringen zoals het 5G netwerk of andere technologie kan ook verstoring geven. Dus doe onderzoek als er eventueel deze technologische invloeden zijn in je omgeving.

Het magnetisch veld is nog steeds erg verstoord op deze dinsdag. De grafiek van de satelliet GOES 16 leek erg nergens op (zelfde als maandag), zo ernstig verstoord zag die eruit. Voor Noord-Europa op grondniveau was de verstoring niet zo ernstig verstoord. Dat is ook wel eens fijn voor de verandering. Deze onrust van het magnetisch veld kan moeite geven om te aarden en verschillen in hoe je jouw aardeverbinding ervaart. Dat betekent dat je plotseling steenkoude voeten kunt hebben en niet geaard zijn en het volgende moment zijn de voeten weer warm en is je aarding wel weer in orde. Misschien herken je dit. De laatste maand is het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa steeds sterker verstoord dan elders.

We zijn in een ongewone magnetische verbinding met de Zon. We hadden dus een Heliopspheric Currentsheet Crossing op de 15de oktober (HCC) en zijn sindsdien magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit is een ongewone magnetische verbinding met de Zon en de verbinding met de Aarde kan dus vreemd aanvoelen voor ons. De mogelijke symptomen die bij deze horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt is nu weer voorbij.

Het ziet er naar uit dat het we de komende weken voorlopig op deze manier magnetisch verbonden blijven met de Zon. Tijdens deze magnetische verbinding met de Zon is het magnetische veld van de Aarde sneller uit evenwicht en is er meer onrust in het magnetisch veld van de Aarde. Dit is mijn persoonlijke ervaring door het dagelijks analyseren van de gegevens de afgelopen 3 jaar.

Het hele artikel is hieronder te lezen met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg van de mogelijke symptomen die je kan ervaren.


Heb het goed…💞