dinsdag 27 oktober 2020

De 9D Arcturiaanse Raad: ∞ Betere tijdlijnen en een betere toekomst voor iedereen ∞ / 21 oktober 2020 / via Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad:
∞ Betere tijdlijnen en een betere toekomst voor iedereen 
21 oktober 2020 / via Daniel Scranton

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allen contact te leggen.

Wij hebben de verschillende tijdlijnen onder de loep genomen die nu voor jullie liggen en de nieuwe tijdlijnen die jullie voor jezelf hebben gecreëerd, en we willen jullie laten weten dat wij het gevoel hebben dat jullie uitstekend werk doen door bewust te kiezen op welke tijdlijn je jezelf plaatst.

Jullie hebben ook heel goed werk verricht door met de gegeven energieën te werken om nieuwe tijdlijnen voor jezelf en de rest van de mensheid te scheppen.

Dit is een tijd om zoveel mogelijk mensen te betrekken in je creaties.

Er zit meer kracht in het oproepen van een ervaring of een gebeurtenis als je zoveel mogelijk mensen erbij betrekt en de intentie hebt dat ze ook allemaal baat hebben bij die creatie.

Een van de mooiste aspecten van degenen onder jullie die deel uitmaken van het ontwaakte collectief is dat je rekening houdt met anderen wanneer je probeert een betere realiteit te creëren.

Zoals we zojuist hebben gezegd, maakt dat het oproepen van de energieën krachtiger, en het betekent dat wanneer je die energieën binnenlaat, je meer medescheppers naast je hebt in fysieke en niet-fysieke vorm.

Je wilt de hand reiken aan het hogere zelf van al je medemensen, vooral van degenen die zich in de binnenste kring van jouw familie en vrienden bevinden.

Je wilt iedereen laten weten dat je ze ziet als hun hogere zelf en als scheppers, want dat is wat ze zijn.

En jij bent hier om anderen te bekrachtigen

Je bent er om invloed uit te oefenen en om ieder mens in het collectief te helpen.

Daar hebben jullie je voor opgegeven.

Dat is waarom jullie wakker zijn, en dat is waarom deze meer inclusieve tijdlijnen zo sterk oplichten voor de mensheid in deze tijd.

De oude tijdlijnen waar velen van jullie over hebben gehoord, dat bepaalde mensen zouden worden achtergelaten tijdens de ascensie zijn aan het wegkwijnen, omdat steeds meer mensen erkennen dat iedereen een Bron-Energiewezen is, en daarom moet iedereen worden opgenomen in de verhoging van het bewustzijn, een verandering die erop gericht is om jullie steeds dichter bij de Bron te brengen.

Deze verschuiving gaat niet alleen over het creëren van een betere Aarde voor hen die goed en waardig zijn.

Het gaat om het creëren van een betere Aarde voor iedereen, en dat is wat jullie allemaal hebben gedaan, en daarom zijn we zo blij dat we jullie dit voortgangs- rapport kunnen geven over de tijdlijnen die jullie creëren en die jullie versterken met jullie aandacht voor hen.

Ga door met het goede werk en weet dat er betere dingen komen, er zal meer energie naar jullie toe stromen, en jullie zijn de scheppers van die betere toekomst voor iedereen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Bron