woensdag 28 oktober 2020

'In between' fase ♥ Gerda Duin ♥

'In between' fase ♥ Gerda Duin ♥ Lichtwerkers Nederland




















edereen bereikt vroeg of laat een periode van transformatie. Vaak begint zo'n periode abrupt, als gevolg van een gebeurtenis in je leven of een 'leraar' (confronterende spiegel) op je pad.

❥ Waar we meestal niet bewust bij stilstaan is dat de transformatie al veel eerder was ingezet, maar op de een of andere manier waren we nog niet in staat om hieraan toe te geven.

Het pad van transformatie wordt vaak ervaren als een emotionele rollercoaster. Je verlangt soms nog terug naar je oude leven, ondanks dat het je geen echte diepe vervulling meer gaf, maar het was wel veilig, comfortabel en overzichtelijk. Je hebt nog geen zicht op hoe je toekomst zich zal ontvouwen. Door de periodes van heftige emoties besef je dat je niet eens precies weet hoe een dag zal verlopen.

Je bent in 'the space between' terecht gekomen. Het oude ben je aan het loslaten, verwerken en een plek aan het geven. Aan het nieuwe proef je zo nu en dan vast, maar het lijkt nog onbereikbaar en je hebt geen idee hoe je er kunt komen en hoe je daar 'al het goede en gezonde' kunt vasthouden.



'The space between' is een heilige plaats en een belangrijk onderdeel van je spirituele inwijdingspad


Weet dat tijdens de meest heftige periodes van je leven, jouw zielsgroei een enorme boost aan essentiële geestelijke voeding ontvangt. De ruimte tussen twee periodes in, is een periode van bezinning, reflectie, heling en diep herstel. Er vindt nu op de diepere lagen van je hart en ziel alchemie plaats en je komt in verbinding met wie je werkelijk bent. Niets kan je meer verbergen, naakt en ongecensureerd komt je schaduwzijde naar de oppervlakte drijven. Dit kan enorm beangstigend zijn en soms kan het voelen alsof het slechtste in je naar boven komt. Weet dat er in de werkelijkheid een prachtige transformatie gaande is en dat jij in deze ogenschijnlijke puinhoop en verwarring stukje bij beetje opnieuw wordt geboren, heel liefdevol en met hernieuwde authentieke kracht.

 

In 'the space between' heb je totaal geen controle op het proces welke zich ontvouwt


Dat is precies de bedoeling van deze initiatie. Alles in het leven ontvouwt zich volgens een hoger plan, het plan van je ziel. In ‘the space between’ breek je helemaal open, bloesemblaadje voor bloesemblaadje. Je krijgt de gelegenheid om het contract van je leven opnieuw te lezen en te herschrijven. Wanneer je je wanhopig voelt, besef je dan dat je altijd gedragen en gekoesterd wordt door de goddelijke moeder. Je kunt rustig ademhalen. Er gebeurt niets wat je niet aan kunt. Alles waar je doorheen gaat is onderdeel van het beoefenen van meesterschap over je eigen leven. Je bent aan het ontwaken en diep vanbinnen zul je altijd weten dat het goed is zoals het is. Hou vertrouwen en weet dat alles liefde is. Jij bent ook liefde. En zo is het.

Gerda Duin
www.gerda-duin.nl