vrijdag 16 oktober 2020

Energie update 5D portaal 16 oktober 2020 [nieuwe maan rond 21.00 uur] ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Energie update 5D portaal
16 oktober 2020 [nieuwe maan rond 21.00 uur]

EEN TSUNAMI aan FREQUENTIESTIJGING= HEMELSE STIJGINGEN EN VOOR VELEN ZEER STERK VOELBAAR en PIJNLIJK!!!!!!!

SR pieken tot 46 Hz ; pijn tussen schouderbladen tgv loslaten karma en oud zeer aan kind herinneringen, doordrukkend gevoel omhoog tussen schouderbladen richting nek. kaak, aangezicht, keelpijn, schor, grieperig.

Supergrote uitstroom aan ZONNEVLAMMEN rondom 12.00 uur, dit versterkt de ascensie symptomen mn hoofdpijn, nekpijn stram, stijf, spier verkrampingen, daas hoofd, misselijk, emotionele rollercoasters. Zonnevlammen kunnen versneld oude patronen afbreken die ons nu niet langer meer dienen.

De hoge 'hemelse'' infusies van fotonenenergie-golven en losse geladen energiedeeltjes komen binnen via chakra 3 [celmembraam] en is verbonden met ons etherisch web.

Ons ragfijn etherisch web is verbonden aan onze linker energiekanaal [ aardekanaal] en voorziet het lichaam van levensenergie[ chi of prana].

Het linker energiekanaal is ook het verstopte kanaal toen we gingen overleven in 3D= ons ego en projecties van macht en onmacht.
Dit kanaal wordt nu flink opengedrukt en geduwd oiv de hoge kosmische instroom!

Dit trekt oude duistere energie bij je naar boven die gezuiverd=transformatie=omzetting in de cellen nu worden.
Dit vraagt overgave, vertragen en de nodige rust van ons.
Het linker energiekanaal is verbonden met de anusspier en de ademhaling=chakra 1 en chakra 6. In de anusspier ligt de kundalini energie opgeslagen.

Dus de anusspier incl. de darmen en de ademhaling spelen een grote rol bij het ontwaken uit ons reptielenbrein.

We hielden onze adem in als reactie op pijn en spanden [onbewust]onze anus aan al vanuit onze kindertijd.
Zo hielden we veel troep [onbewust] vast ipv loslaten van het oude=laten gaan vd ontlasting.

Juist in deze transformerende tijden gaat het om loslaten van het oude en onverteerde =onverwerkte/verteerde stukken mogen nu losgelaten worden.

Als je merkt dat je darmen beter gaan werken dmv een losse regelmatige stoelgang dan ben je al een heel eind gekomen in het laten gaan van het verleden.

De teveel aan spanning rondom het stuitje wordt losgelaten en de kundalini energie komt vrij en dat merk je aan dat je dankbaarheid en een geluksgevoel bliss] gaat ervaren ondanks de heftige fysieke klachten.

Er komt daarbij heel veel gestagneerde lymfe vrij in de vorm van slijm met als gevolg pijnlijke lymfeknopen [karmaknopen]= activering vh galactisch systeem= immuunsysteem en deze is verbonden aan de thymus oftewel ons hoger hartchakra.

Daarom voelt ascensie ook als een voortdurende griep! En dat vraagt om een liefdevolle zelfzorg!

De nu voortdurende hoge instroom van fotonenergie via chakra 3 [celmembraam/stofwisseling ]geeft de vele symptomen!

De fotonen-energie beïnvloedt nl het centraal zenuwstelsel (maagwand), alle hersenactiviteit (waaronder het evenwicht), alsmede menselijke gedachten en alle psycho-fysiologische (mentaal-emotionele fysieke) reacties.

Fotonengolven kunnen ervoor zorgen dat we nerveus zijn, angstig, bezorgd, duizelig, rillerig, geïrriteerd, slaperig, gejaagd, vermoeid of vergeetachtig.

Ook kunnen ze ervoor zorgen dat we hartkloppingen hebben, dat we ons misselijk voelen of dat we een druk op ons hoofd voelen of hoofdpijn hebben.

De fotonengolven veranderen het weefsel van onze fysieke realiteit.
Ze hebben een krachtig effect op onze cellen, waardoor ons celgeheugen ontwaakt en opgeschoond wordt.

We ervaren dit vaak in de vorm van het opwarmen van ons lichaam.
Onze lagere emoties bestaan uit energie met een lage frequentie.
Deze energie ligt opgeslagen in onze cellen en is ontstaan na ervaringen en trauma’s in het verleden die we niet hebben uitgewerkt waardoor ze onderdeel zijn geworden van ons celgeheugen.

Fotonenenergie is een energie met een veel hogere frequentie die de frequentie van de laag trillende energie omhoog trekt zodat deze zich opnieuw kan kalibreren.

De fotonenenergie verbindt zich met onze gedachten dus het is zeer belangrijk om te weten wat we willen, in plaats van wat we niet willen= de wet van aantrekking!

Er zijn mensen die problemen hebben met zicht, haaruitval, jeuk, pieptonen in de oren, keelproblemen, pijnlijke lymfeklieren mn linkerkant en linker oksel [embryonaal damrweefel] koude voeten , diepvrieskou, rillen, trillen, shaken en beven, droge tong en vieze smaak met meer tandplaque dan voorheen etc.

Wees je er bewust van waar het mee te maken heeft, neem je rust en drink veel water.
Onze systemen worden opnieuw gekalibreerd waardoor we uiteindelijk met een veel hogere frequentie kunnen resoneren.

Lees ook de update's van Martha Krul

Marjolein Ingrid Soulpursang