zondag 27 september 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAG 27-9 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAG 27-9: De situatie van de afgelopen dagen met intense elektromagnetische verstoringen, is voor een aantal factoren wat minder intens geworden. Aan het einde van deze zondag komt er weer een nieuwe zonnewind binnen en lopen de verstoringen weer op.

*
De elektronen blijven op stormniveau op deze zondag en neemt extra toe gedurende de dag in intensiteit en tegen de avond is het niveau van de elektrische kant van het elektromagnetische flink hoog, dit is trillingsverhogend voor ons mensen en kan apparatuur flink verstoren. De trillingsverhoging kan inzicht brengen en bliss ervaringen, maar ook lage frequenties, emotioneel korte lontjes, pijntjes enz lostrillen en confronteren als je de hoge trilling niet kunt verwerken.

*
De zonnewind snelheid is nog steeds hoog, maar niet meer extreem vanaf 7:00 uur in de ochtend, maar er komt weer een nieuwe zonnewind binnen, laat de zonnewind dichtheid zien. Die loopt op rond 17:00 uur naar 15 p/cm3 en dat is een kleine stijging, maar dat kan nog verder doorzetten in de avond. De zonnewind herken je aan het razen van deeltjes door je heen en dit kan ook flinke ascentiesymptomen, zoals griepverschijnselen, hoofdpijn, oude blessures die opspelen, hart ritmeverstoring enz. De zonnewind is afkomstig van een groot gat in de corona van de Zon. Dit is een langgerekt gat en daardoor krijgen we de komende dagen nog steeds verhoogde zonnewind. De kp-index laat zien dat we geen zonnestorm hadden op deze zondag, maar alleen tussen 5:00 en 8:00 uur Europese tijd een bijna zonnestorm (level 4 geel).

*
Er is nog steeds een continu verhoogde x-ray lichtfrequentie actief. En dat versterkt het licht dat we binnen krijgen en mogen verwerken met mogelijk ascentiesymptomen of bliss ervaringen als je het licht wel kunt verwerken.

*
Magnetisch veld
Het magnetisch veld is nog steeds heel erg uit evenwicht. In Noord-Europa op grondniveau was de grootste verstoring tussen 5:00 en 7:00 uur. Ik zelf werd wakker in de nacht van onrust in het magnetisch veld van de Aarde. Ik slaap op een aardingslaken en die heb ik toen losgemaakt, waarna het slapen weer beter ging. De trilling was heel intens. Ik heb dit zelf nog niet eerder zo intens ervaren als iets dat vanuit de Aarde kwam. De wereldwijde magnetische weergave gaf aan dat er een grote verstoring was tussen 4:30 en 6:30 uur Europese tijd. Er was ook wereldwijde seismische activiteit, al was die heel erg licht.

*
Er waren zoals iedere dag de laatste maanden een hele hoge x-ray pieken rond 4:00 uur van ongeveer 75 p/cm3 en dat is weer een flinke. Dit geeft mogelijk intense, maar uitgestelde ascentiesymptomen.

*
Lees in het bericht op mijn website de uitleg onder de grafieken en de mogelijke verschillende symptomen staan tussen de afbeeldingen: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-zondag-27-9/(opent in een nieuwe tab)
Heb het goed... 💞
© Manuela van www.inzichten.com