woensdag 23 september 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 23-9 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 23-9: Er kwam een lichte zonnewind binnen die de beschermende magnetosfeer rond de Aarde onder druk heeft gezet, maar het was niets extreems.
*
Magnetisch veld flink verstoord
Het magnetische veld en de beschermende magnetosfeer waren wel ernstig uit evenwicht. Er een meetpunt dat naar kp-index 7 schoot in Alaska en dat is extreem en laat ook zien hoe ernstig de het magnetische veld is. Het aanspoelen van de enorme hoeveelheid Walvissen in Tasmanië bij Australië kan hier zeker wat mee te maken hebben en ook de komeet die op donderdagochtend heel dicht langs de Aarde komt kan een factor zijn hierin. En ook wij ervaren die onbalans van het magnetisch veld met een slecht functionerend geheugen en andere ongemakken. Je kunt hier meer over lezen in het artikel over de elektromagnetische updates op mijn website.
*
Verhoogde lichtfrequentie
Er waren zonnevlammen, maar niet op de Aarde gericht, daar kun je wel mogelijk ascentiesymptomen van ervaren hebben. De lichtfrequentie is nog steeds continu verhoogd (A-Klasse). De Schumannresonantie was full spectrum actief, maar de intensiteit was erg laag.
*
Overige activiteit
Ook was er een milde elektronencrash en een gat in de corona van de Zon spuwt plasma richting hoog langs de Aarde. De x-ray pieken waren opnieuw niet weergegeven omdat de satelliet weer offline was in de nacht, maar andere indicatoren geven aan dat ze er wel geweest zijn in de nacht.
*
De rest van het artikel wordt nu geschreven en komt rond 21:30 online hier op de website. In het artikel uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en ook beschrijving van de mogelijke symptomen die je kunt ervaren. Dit is de link naar het artikel: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-woensdag.../
*
Heb het goed…
© Manuela van www.inzichten.com