zaterdag 26 september 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 25-9 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 25-9: De intense verstoringen van de woensdag en donderdag zijn op deze vrijdag iets milder. De zonnestorm werd een ‘bijna’ zonnestorm. (UPDATE:tussen 17:00 en 20:00 uur was toch weer een periode met zonnestorm condities.) De symptomen hiervan kunnen echt pittig zijn, maar echt minder heftig dan de afgelopen dagen.

UPDATE: door de zonnestorm toch weer heel intens eind van de dag. Het gaat dan om symptomen zoals hoofdpijn, misselijkheid, bibberen, plotselinge stijfheid, griepverschijnselen die net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Lees meer over de symptomen in het hele artikel op mijn website.

*
Het achterliggende proces
Je kunt de uitleg lezen in mijn elektromagnetische update op de website van woensdag 23-9, over de verstoringen van het magnetisch veld, over de magnetische poleshift en de walvissen die aangespoeld zijn bij de kust van Australië afgelopen week. Ook beschrijf ik in dit artikel kort over het proces dat afgelopen week zo intens werd aangezet. Planeet Saturnus stond op zijn meest heftige stand ooit (in meerdere dimensies tegelijk samenstand met Pluto en ook bijna stationair (29-9) en dus extra intens. Het was dus een hele pittige week in het trekken van grenzen en het vestigen van je innerlijke autoriteit. https://inzichten.com/elektromagnetische-update-woensdag.../

*
Elektronenstorm
De elektronen bleven sterk verhoogd rond het stormniveau en gingen weer vol de stormlevel in de middag en nam nog eens extra toe in kracht ten opzichte van de afgelopen dagen. De hele dag waren de hoogfrequente elektrische waarden hoog en ook apparatuur kan mogelijk last te krijgen van storingen.Oude al slechte apparatuur kan zelfs kapot gaan. Het zenuwstelsel heeft het zwaar tijdens een elektronenstorm en ook de ascentiesymptomen kunnen pittig zijn, zoals misselijkheid, hoofdpijn, griepverschijnselen enz.

*
Gat in corona van de Zon
Het gat in de corona van de Zon is flink en nog steeds is de zonnewind die op deze vrijdag binnenkomt afkomstig uit dit enorme grote gat in de corona aan de noordpool van Zon. Dit kan hoge en intense fluit/ruistonen laten horen zodra de plasma stroom vertrekt van de Zon en voor sommige mensen is dit oorverdovend.

*
De actieve regio op de Zon is nog steeds een zonnevlek. En dat betekent dat deze nu ook zonnevlammen kan gaan produceren. Er was de hele dag een constante stroom van verhoogde x-ray van een hoge A-klasse. Dit betekent dat het zenuwstelsel als doorgeefluik van het lichaam van licht erg onder druk staat.

*
X-ray pieken?
Op deze vrijdag werden er geen x-ray pieken zichtbaar in de zonnewind dichtheid. Maar andere indicatoren laten zien dat er waarschijnlijk wel x-ray pieken zijn geweest in de nacht. Dus je kunt de ervaringen van de afgelopen nachten wel doortrekken in deze vrijdagnacht. Hoe hoog de pieken waren is niet te bepalen, maar misschien wel te voelen hoe heftig de ascentiesymptomen waren. Dus misschien werd je wel wakker met veel spanning in je lichaam en werd je ook halverwege de nacht wakker van een te grote helderheid in jezelf. Deze pieken kunnen uitgestelde ascentiesymptomen geven, omdat we soms de hoge Gammafrequenties van deze pieken niet in ene keer kunnen verwerken. Lees meer over de symptomen om de website in het hele artikel.

*
Ongewone magnetische verbinding is er weer (HCC)
En we zijn nog steeds in de ‘ongewone’ magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon (HCC). De mogelijke symptomen die dit geeft zijn opgezette en soms slapende handen en voeten en de aardeverbinding voelt vreemd aan. Ook is het magnetisch veld van de Aarde verstoord tijdens deze HCC.

*
Conclusie
Dit is opnieuw een dag met elektromagnetische verstoringen, die je ook flink uit evenwicht kunnen brengen als je niet zo lekker in je vel zit. De hoge frequenties die nu actief zijn, zoals de elektronenstorm en de x-ray pieken, helpen dan om de verstoringen op te ruimen. Zit je goed in de stroom, dan kun je juist surfen op golven van de hoge frequenties en juist verhoogd bewustzijn ervaren met heel veel helderheid en inzichten.

*
Lees de uitleg van deze elektromagnetische verstoringen onder de afbeeldingen in het artikel op mijn website. De mogelijke symptomen die je ervaart staan ook beschreven. Dit is de link naar het artikel op mijn website: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-vrijdag.../

*
Zaterdag zal er geen elektromagnetische update worden geplaatst.

*
Heb het goed…💞
© Manuela van www.inzichten.com