dinsdag 29 september 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DINSDAG 29-9 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DINSDAG 29-9: Op deze dinsdag was er flinke Schumannresonantie activiteit in de nacht met een hoge intensiteit (A1=Amplitude 71). Het was niet full-spectrum, maar heel veel lagen in ons werden in beweging gebracht. Dus misschien werd je wakker in de nacht of heb je onrustig geslapen of wordt je brak wakker.

*
Zonnestorm
Er was op maandagavond en -nacht weer zonnestorm level 5 (rode balk). Dus ook dit kan extra belasting hebben gegeven van deeltjes die door je heen razen en hoge fluittonen en ruis laten horen in het hoofd en oren en ook voelen in het lichaam. Dit is de zonnewind die met hoge snelheid aankomt op Aarde (ongeveer 610 km/sec) en zo voelbaar wordt in ons energieveld.

*
Elektronenstorm
De elektronenstorm is nog steeds actief en dit maakt dat de elektrische pool in het elektromagnetische sterk is en wij dus meer hoogfrequente energie aangeboden krijgen, waardoor je met meer gemak inzichten krijgt en je bewustzijn kan verruimen. Apparatuur kan verstoord zijn tijdens deze elektronenstormen en zelfs kapot gaan. De lichtfrequentie is net als de afgelopen week continu verhoogd naar het niveau van een hoge A-klasse zonnevlam/lichtfrequentie (A-klasse is een heel erg kleine zonnevlam), maar er waren dus geen zonnevlammen.


*
Hoge x-ray pieken
Er waren zoals iedere nacht weer hoge x-ray pieken (100 p/cm3). Dit geeft mogelijk intense, maar uitgestelde ascentiesymptomen, omdat we zeer hoge gebundelde Gammafrequenties binnen krijgen die soms niet in het moment te verwerken zijn.

*
Ernstig verstoord magnetisch veld
Het magnetisch veld is al een paar dagen heel bizar heftig verstoord tijdens deze zonnestorm. Deze combinatie van een verstoord magnetisch veld en daarnaast ook hoogfrequente verstoringen van de zonnestorm, elektronen en actieve zonnevlek met verhoogde x-ray licht maakt dat je moeilijk kunt aarden. Dus daardoor voelt het allemaal heel intens en hebben veel mensen flinke ascentiesymptomen, zoals hoofdpijn, hartritme verstoringen, duizeligheid, stijfheid, misselijkheid, plotseling extreem goed of slecht zicht en gehoor en nog meer. Iedereen heeft andere zwakke punten die tijdens zoveel elektromagnetisch geweld voelbaar worden. Het zijn vaak al bekende zwakke punten in de gezondheid, die zich melden. Door het hoogfrequente licht wordt er veel in trilling gebracht, zodat het opgelost kan worden.

*
Switch magnetische verbinding met de Zon (HCC komt eraan)
We zijn nog steeds in de ‘ongewone’ magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon (HCC). De mogelijke symptomen die dit geeft zijn opgezette en soms slapende handen en voeten en de aardeverbinding voelt vreemd aan. Ook is het magnetisch veld van de Aarde extra verstoord tijdens deze HCC. Maar er komt dus weer een wisseling aan van de magnetische verbinding tussen de Aarde en de Zon. We gaan waarschijnlijk woensdag 30-9 deze wisseling is en dan is het magnetisch veld van de Aarde nog meer verstoord en voelt je aarding vreemd aan. Daarna ontstaat er weer een ‘gewone’ magnetische verbinding tussen de Aarde en de negatief geladen zuidpool van de Zon en dan nemen de verstoringen van het magnetisch veld normaal gesproken af, tenzij er extra verstoring is van het magnetisch veld door de veranderingen rondom een magnetische poolshift en dat zou heel goed kunnen door de enorme (extreme) verstoringen van het magnetisch veld op dit moment.

*
Het hele artikel staat nu online op mijn website met afbeeldingen van de grafieken en de Zon en Aarde met uitleg en de beschrijvingen van de symptomen. Dit is de link naar het artikel op mijn website: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-dinsdag.../(opent in een nieuwe tab)
Ik ga mijn best doen om de updates iedere dag rond de middag of in de ochtend te plaatsen, dan kun je het overdag ook opzoeken als er iets aan de hand is.

*
Heb het goed…💞
© Manuela van www.inzichten.com