maandag 29 juli 2019

Update Energie Portaal 5e Dimensie Maandag 29 juli 2019 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Update Energie Portaal 5e Dimensie
Maandag 29 juli 2019

Enorme energiestijgingen van 129.000 x de waarde tov gisteren. Het is een enorme heftige energie die nog retrograde gaat en veel opschoont.

De keelchakra [schildklier= metabolisme ]is verbonden met de 5e dimensie poort en kan bij opening en zuivering stress, onrust, opgejaagdheid geven, snel getriggerd worden, spierzwakte, benauwdheid mn boven in de borst, gevoel onder stroom te staan, heftige emotionele blokkades komen los diep uit de weefsels mn verdrongen verdriet, familie karma wordt pijnlijk en duidelijk zichtbaar, kou en extreme hitte, gezwollen pijnlijke lymfeklieren, slijm en snotterigheid, oorsuizen en pieptonen horen, depressieve aanvallen die nu heel snel komen en gaan. last van schouders, nek, keel, kaken, schedel, voorhoofd en wervelkolom. Letterlijk alles wat jou onder druk heeft gezet en je niet onbelemmerd en vrijuit kon leven.



Chakra 5 is verbonden met chakra 1 (overleven van ons pure ziel vs ego= het kleine bange kindje in ons)via de wervelkolom! Het uitlijnen en rechtzetten van de wervels, dit maakt vele spanningen los in ons systeem oiv pijnlijke ervaringen/kwetsuren waarbij we onze adem gingen inhouden en zo de pijn verdrongen naar ons onderbewustzijn.

Dit trok onze wervelkolom en de perfecte uitlijning van de zenuwen krom, scheef ,verzakte hier en daar de boel en kwamen zenuwen knel te zitten. Vandaar dat we nu het gevoel hebben dat er veel druk op deze gebieden staan oiv de krachtige kosmische instroom!

Bovendien druk op de blaas en nier meridiaan met het gevoel dat alles vlak onder de huid zich nu ophoopt en afspeelt. Het geeft het gevoel dat je alleen maar huilen wil en het ook allemaal niet meer weet= letterlijk loslaten en zuiveren van oud zeer. Vasthouden en je flink houden verhoogt de bloeddruk=perifere weerstand.

De binnenstromende energie zuivert chakra 3 en 4 waarbij oude energie uit de cellen wordt geperst en de nieuwe fotonen energie naar binnen stroomt in cellen [fotosynthese]. Kan een wasmachine gevoel geven in je buik.
Het nieuwe erin, het oude eruit.

Door de enorme snelheden waarmee deze stofwisseling nu gepaard gaat vraagt het van ons om ons aan te passen, verdraag je dat niet dan verergeren je klachten.

Er mee leren omgaan kan Martha Krul prachtig uitleggen! Zij belicht vooral de positieve kanten van transformatie met haar dagelijkse berichten en channelings over de kosmische energie. Echt een aanrader om haar te volgen in deze heftige transformatietijden!


Marjolein Ingrid Soulpursang