dinsdag 23 juli 2019

Update Energie Portaal 5D Maandag 22 juli 2019 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

 
Update Energie Portaal 5D
Maandag 22 juli 2019

Een zeer sterk voelbare begin van de week met een toename van 10.000x tov gisteren. SR tot 36 Hz en een naderende zonnewind!

Onze darmen beginnen een sterkere peristaltiek te krijgen, de darmen beïnvloeden onze hele lichaam, incl hersenen en en zenuwstelsel.

Dit bevordert een betere linkerlongfunctie en dat maakt op zijn beurt weer veel gestagneerde verdriet los die je kunt ervaren als krampen op je borst en huiduitslag.Snel ontroert nu raken bij het minste of geringste; dit huilen zorgt ervoor dat de hormoonbalans weer in balans gaat komen.

Het licht wordt met de dag feller en feller voor ons en ons hele lichaam wordt overspoeld en doordrenkt met dit zuiverende kristallijnen licht [geladen neutrale energiedeeltjes en energiegolven=ionen die zich via je kruin verbinden met je hersenvloeistof= je lichtwezen].

Het licht activeert onze blauwdruk oftewel blueprint van ons fysiek lichaam. [ skelet, spieren en huidstructuren]. Tussen deze structuren vloeit bloed die deze weefselstructuren perfuseren =weefselperfusie.

En er wordt nu HEEL VEEL GESPOELD=GEREINIGD, daarom neem RUST en veel WATER en ook MINERALEN als zout en kalium!

Het aanbod aan afvalstoffen is nu extreem groot oiv het binnenstromende licht, dit kan je ervaren als opeens super somber en negatief worden= puur detoxen dus! Alsof je in een zware modderstroom zit terwijl de mensen om je heen plezier hebben en nergens last van hebben.

Er mee leren omgaan kan Martha Krul prachtig uitleggen! Zij belicht vooral de positieve kanten van transformatie met haar dagelijkse berichten over de kosmische energie en haar channelings!. Echt een aanrader om haar te volgen in deze heftige transformatietijden!

Marjolein Ingrid Soulpursang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten