dinsdag 23 juli 2019

Update Energie Portaal 5e Dimensie Dinsdag 23 juli 2019 EEN GIGANTISCHE ENERGIESTIJGING!!! ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Update Energie Portaal 5e Dimensie
Dinsdag 23 juli 2019

EEN GIGANTISCHE ENERGIESTIJGING!!!
UV 7 en SR 31 Hz!

Een stijging van een Quintilliarde = getal van 33 nullen!
De UV-zonkracht van 7 en de SR van 31 Hz!

Een zeer sterke en pittige transformerende trilling deze week met veel downloads! De 7e auralaag van de 1e chakra wordt gezuiverd, geeft druk op je voorhoofd en hoofd, wazig zien.

Alsof ons hart op ontploffen staat! Met al zijn krachtige slagen duwt het ons voorwaarts! Daarbij duwt het oude emotionele blokkades aan de oppervlakte om gezuiverd te mogen worden.
De vloedgolven zijn zo immens en maken zoveel schoon in ons systeem!


Ze duwen en trekken je in de juiste lichaamshouding via het cranio-sacraal ritme die op en neer reist in je wervelkolom, uitzet en inkrimpt als eb en vloed. Zodat je skelet , spierenstelsel en huid weer als 1 perfecte maatkostuum gaan samenwerken. Alles wat daar niet hoort wordt eruit geduwd en dat kun je ervaren als opgehoopte vochtkwabben onderhuids [mn benen, heupen, buik, borsten, armen] alsof je opeens veel zwaarder aan het worden bent. Geeft daarbij ook lymfeknoop pijnen= pure reiniging dus.

Deze energie drukt ons in een voortdurende stroom [flow] van zegeningen om daarna weer terug te keren naar een voortdurende stroom van ascensie symptomen= zuivering.
Dit geeft uitstroom vanuit de cellen van vele levens [downloads] in ons emotioneel lichaam.

Het grootste licht portaal [vloeibaar lliqour] zit tussen de schouderbladen en kan een drukkende, dwingende pijn geven, incl de nek, schouders, thorax en schedelbeenderen.
We maken de navelstreng-koord [ nervus vagus]met onze oude ego-ik los en daarbij komen vele vele herinneringen vrij vanuit overleving = reptielhersenen= pure zuivering.

We maken ons los van alle denkbeelden die we over onszelf hadden over wie we waren en waar we onze identiteit aan ontleenden. Dan zak je in het grote NIETS, de lege ruimte. Je zakt ahw in je fysiek lichaam in de 3D maar nu zonder ego beschermjas vol met aannames, overtuigingen en dualiteit.

Nu we diep gaan zakken in ons fysieke lichaam kan dat last geven aan je benen en voetzolen; gevoel van spierzwakte en bv pijnlijke scheenbenen en ook ontvellingen, blauwe plekken. Mij helpt het om bij een "'aanval" om dan extra zout en kalium te nemen zoals bouillon of bv epsom zout op je benen en voeten te smeren!

Afgewisseld met heftige en soms hardnekkige downloads; misselijk, benauwd, enorme onrust, dizzy, opgeblazen, drukpijnen skelet, last van de voeten, zwakke benen, grieperig en immense moeheid= pure zuivering vd frequentiesnaren=meridianen!

Zelf merk ik nu ook wanneer de Schumann snaren gaan ''pieken"". Ineens voel ik dan een enorme duizelingwekkende vortex in mijn lichaam die mij noodzaakt te gaan liggen.
Het zijn de ECG pulsaties met zijn PQRST grafiek= de driehoek van Einthoven. [ zie google ].

Al met al een pittige en zeer transformerende week; de ene dag vol zegeningen en inzichten en de andere dag weer diepe downloads en zuivering.

We worden nog flink door elkaar geschud en losgetrild van oude tijdslijnen.
Neem je tijd, zoek de verstilling, drink veel water en neem licht voedsel, neem je rust en verbindt je met de natuur!

Zoek niet de drukte of drama op!

Er mee leren omgaan kan Martha Krul prachtig uitleggen! Zij belicht vooral de positieve kanten van transformatie met haar dagelijkse berichten over de kosmische energie en haar channelings!. Echt een aanrader om haar te volgen in deze heftige transformatietijden!


Ben benieuwd naar jullie ervaringen!
Marjolein Ingrid Soulpursang