donderdag 25 juli 2019

Energienieuws ♥ Fran Tielemans ♥

Energienieuws ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland



Deze intense zomer brengt einde en nieuw begin zeer dicht bij elkaar.

Je beseft steeds duidelijker wat er aan afsluiting toe is, welke lang gekoesterde overtuigingen eigenlijk niet meer gelden, welke plaatsen, mensen of groepen uit je leven aan het verdwijnen zijn.

En je beseft steeds duidelijker wat er aan het groeien is in je leven, welke nieuwe visie zich aan het ontwikkelen is, welke plaatsen, mensen of groepen steeds meer deel lijken te gaan uitmaken van je leven.

Dat gemengd met een behoorlijke portie "wachten', geduld, uithoudings- en doorzettingsvermogen die van je wordt gevraagd om de kosmische timing te respecteren, maakt dat het soms kan aanvoelen als een rollercoaster, en dat je als je even niet oplet heel snel uit je centrum kan raken - waardoor emoties vrij spel hebben, je snel wordt meegesleurd in allerlei drama's om je heen, en je denken warrig wordt. Toch best zoveel mogelijk ruimte en tijd voor jezelf proberen te maken, zodat je opnieuw het 'oog van de storm', die kalme plek diep in jezelf kan bereiken. Maar evenzeer de durf hebben om anderen op te zoeken met wie je kan delen, met wie je plezier kan maken, met wie je veilig jezelf kan zijn - zonder jezelf steeds maar te hoeven verantwoorden of verklaren. Ook in deze intense tijd kan het leven echt mooi zijn. Misschien besef je dit steeds dieper tussen alle uitdagingen in.


Voor wie gevoelig is aan energie: dit is geen kleine shift, die waar we nu al een tijdje aan het doorgaan zijn; is uitputtend zelfs. Moeilijk in - of doorslapen, honger, piepende of fluitende oren, griepachtige symptomen, gevoel van zwakte, sterke stroming in zenuwstelsel, pulsering in pijnappelklier en hypofyse, emotionaliteit, diepe vermoeidheid, - laten we hopen dat het tegen eind deze week wat tot rust komt allemaal. Veel water en extra rust helpen zeker. En heb je hier helemaal geen last van, des te beter voor jou, geniet daar dan maar van!

Fran Tielemans