vrijdag 26 juli 2019

Update Energie Portaal 5e Dimensie Vrijdag 26 juli 2019 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Update Energie Portaal 5e Dimensie
Vrijdag 26 juli 2019

Vandaag een sterke stijging van 35 x tov gisteren, de lichtkrachtgolven zullen extreem verder groeien en zullen sterk voelbaar zijn! Geeft druk op het skelet en op het zenuwstelsel!

Pieken tot 25 Hz in de Schumann resonantie-energie en dat betekent dat de energie diep in de celkernen doordringt met daarbij uitstoot van oude 3D geheugendata in het omringende weefselvocht=bio plasma! Ons lichaam maakt overuren om al die oude cel geheugens op te ruimen! Nu snel getriggert worden!


UV index van 7 en tropische temperaturen! De enorme hitte versnelt de stofwisseling en dus de ascensie bijwerkingen door de versnelde detox. Buiten is het 1 grote gratis sauna!
Deze ware explosies van extreem sterke en krachtige lichtgolven komen onze aura [immuunsysteem] binnen via chakra 3, ons etherisch web verbonden aan ons linker energiekanaal= voelen, vrouwelijke kant en hormoonstelsel oftewel het verstopte kanaal. Het voedt ons fysiek lichaam met dit zuivere licht tot diep in iedere cel.

Het binnenstromende licht draait als een draaikolk in je bekken/baarmoeder rond en spoelt daar vele levens schoon uit de cellen.
Tevens spoelen deze hoogfrequente golven en losse deeltjes rondom en langs je botten, zoals een rivier zijn weg baant rondom de rotsen.

Dit is de levensrivier van licht!
We laten de oude vorm/gestalte los en nemen een nieuwe lege ruimte in die voor ons bestemd is oftewel onze oorspronkelijke vorm waarin we nu in geduwd en gedrukt worden door de hoge krachtgolven vanuit de kosmos naar de aarde.

We verschuiven van plek. Dit geeft rouw. We willen echt niet meer terug naar wie we ooit waren, maar toch knagen/kleven/plakken er nog oude en onderdrukte emoties aan ons. De kosmos geeft ons letterlijk een duw in de holte van de rug oiv het sacro-craniale ritme.

Terwijl je oude gietvorm afbrokkelt en afsterft activeert de thymus oftewel het lichtlichaam en galactisch lichaam[= lymfe zuivering=geestewater en loslaten van negatieve geesten= gedachtenvormen].

De energie komt binnen via one aura [etherisch web] drukt op de 71.000 huidpunten, dan via de 12 meridianen [gevoelsnaren] en de 2 hoofdkanalen om alles in het licht te zetten zodat alles transparant mag gaan worden en ons mag verlichten van alle emotionele bagage die we meetorsen op onze schouders van vele levens en generaties. We worden steeds zichtbaarder, in eerste instantie voor onszelf.

We kunnen nu nog het gevoel hebben ingeklemd te zitten in een veel te krappen ruimte! Door de druk van de omgevingsculturen [borstkas] en de [nog niet] ontwaakte en gewonde delen van subpersonages/fragmenten in onszelf en sterk weerspiegeld in een ander!

Door ze te intregreren=hart=huid circulatie= stofwisseling =energie herstel je de gewonde delen van je gekwetste kind en kan de energie weer onbelemmerd stromen ipv het blokkeren van je natuurlijke levens stroom!

Er mee leren omgaan kan Martha Krul prachtig uitleggen! Zij belicht vooral de positieve kanten van transformatie met haar dagelijkse berichten en channelings over de kosmische energie. Echt een aanrader om haar te volgen in deze heftige transformatietijden!


Marjolein Ingrid Soulpursang

1 opmerking:

  1. We moeten nog even geduld hebben, eerst nog door een tijdlijn heen. Dat kun je zien als er een zwarte lijn te zien is in Schumann registratie.

    BeantwoordenVerwijderen