vrijdag 26 juli 2019

Energie update - Fran Tielemans


Afbeelding kan het volgende bevatten: bloem, plant, boom, natuur en buiten

De hitte vormt een extra belastende factor in deze toch al intense periode, en veel mensen voelen zich dan ook tot aan het randje gestretcht.

Toch is het goed even stil te staan bij de sterke veranderingsgolf die nu in ieders leven hier en daar nieuwe inzichten brengt, en dat was dan ook het doel van deze maandtrilling.

Veel kans dat je regelmatig hebt gedacht: 'Dit kan zo echt niet meer' - en dat is goed, want dat is de meest gezonde fundering van vernieuwing. Starten met louter positieve affirmaties zonder dat diep doorvoeld wordt hoe het echt niet meer kan, is als een boom die groeit met weinig of geen wortels, en die bij de minste wind omver valt. 


Nog even geduld dus, en nog even de confrontatie met jezelf durven aangaan, - dat helpt je de komende maanden vooruit. Want zolang je jouw 'hoogste' koers nog niet hebt gevonden, blijf je frustrerende rondjes draaien, en loop je telkens weer vast. 

Een grote healing is in dit hele proces steun, liefde, waardering en koestering die je krijgt van al je medereizigers op je weg. 

Mensen die je - en dit hoeft echt niet uitgesproken te zijn - energetisch nabij zijn, die zich ergens in jouw zielsgroepnetwerk bevinden, en met wie je veel vaker dan je denkt telepathisch contact hebt; 

We doen dit echt allen samen mensen, hoe vaak je je ook alleen voelt hierin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten