zondag 28 oktober 2018

Vrijdag 26 oktober 2018 ENERGIE UPDATE - Marjolein Ingrid Soulpursang

Vrijdag 26 oktober 2018
ENERGIE UPDATE - Marjolein Ingrid Soulpursang



 
Explosieve stijgingen en een schumann piek tussen 15-16 uur. De stijgingen en golven zijn sterk voelbaar alsof je op ontploffen staat. Ons lichaam weet niet wat het overkomt door deze massale instroom en bombardement aan kosmisch licht. Alsof we ons inpluggen aan de batterij oplader en onze bijnieren automatisch in de vecht/vlucht modus schieten dmv grote hoeveelheden adrenaline te produceren. Zoveel energie trekken we niet in 1 keer en ons ego is banggggggggg voor het licht, die leeft in het donker en voedt zich met drama, stress en duisternis oftewel met dode energie [afvalstroom].



Deze explosieve kosmische energie opent ons kosmisch hart=thymus= immuunsysteem om ons weer te verbinden met de resonantie van moeder aarde. Alles wat puur en zuiver is en met een koesterende liefde voor al het leven op moeder aarde.

Hier zit ons innerlijke kindje, onschuldig en zit veel oud zeer en mn van verdriet, het kindje wil schreeuwen, huilen om zo de longen maximaal te ontplooien net als bij een geboorte.

We worden kosmisch opnieuw geboren en komen vanuit de diepste duisternis vanuit chakra 1 van overleven in 3D naar boven toe geduwd naar chakra 4, net achter het borstbeen gelegen. We worden hiernaartoe geperst, gepushed dmv de kosmische drukgolven. Tegenhouden lukt niet net zoals bij een bevalling die je niet kunt tegenhouden.

We ruimen oude innerlijke werelden op, deze worden oiv dit hoogfrequente kosmisch licht, losgetrild uit de vele weefsellagen, je zult merken dat bij het loskomen van oude innerlijke werelden deze tijdelijk gaan resoneren met parallelle werelden in de buitenwereld. Ze triggeren je op die frequentie waardoor je ze mag gaan herkennen, zuiveren dmv het loslaten van de onderdrukte emotie [huilen, woede] en integreren in je hele persoonlijkheid=HEEL zijn.

Klachten; hevige pijnen die vanuit de botten vrijkomen[kristallen] en deze geven op hun beurt spierpijnen aan de aanhechtingsbanden [oftewel afhankelijkheidsbanden] door de vele afvalstoffen die vrijkomen en de vele emoties die symbool staan voor het levenswater [bloed, lymfe,, liquor etc] dat weer gaat doorstromen. Onze bijnieren reageren met grote hoeveelheden adrenaline wat een vecht/vluchtreactie geeft=denkvorm van het ego oftewel onze oude vorm en beschermjas komt groot en dreigend omhoog]

Naarmate we verder in ons ascensie proces voelen we de pijnen ook intenser worden omdat we steeds gevoeliger worden. Totdat we alleen nog maar huilen kunnen en zo onszelf bevrijden!!!!!!!

Tekst mag gedeeld en gekopieerd worden!

Marjolein Ingrid Soulpursang