zondag 21 oktober 2018

De energie update van vandaag 21-10-2018 ~ Martha Krul

♥<3 De energie update van vandaag 21-10-2018 ♥<3
 
 
301,6% --> 323,7%
Verwondering, verbazing, vertrouwen......
Liefde, bijzonder, groot wonder.

Dat zijn de woorden die binnen komen bij het lezen en volgen van deze stijgende energie. Hier zijn met recht geen woorden voor. Wij worden er zelf ook stil van. Maar intussen gaan wij door in onze eigen transformatie en vliegen mee in de transformatie van Moeder Aarde.


Was het moeilijk om onze manier van leven vanuit de 3e dimensie los te laten, omdat wij die manier van leven en denken hadden aangeleerd. Wij waren gewend om in een bepaald patroon te leven en te ervaren. Nu....... door de snelheid is het eigenlijk niet meer mogelijk om dat vol te houden. En met reden.

In deze hoge dimensies zijn wij mensen die nu volledige gericht zijn op onze opgedane innerlijke kennis. De kennis die je in je hart bij je draagt. Voel iedere keer naar de momenten van gelukzaligheid en liefde. Intense liefde. Dat is volledig de dimensie waar je nu in bent. Voel en bemerk dat er heel veel "toevalligheden" je pad kruizen en niet voor niets. Dat zijn je aanwijzingen.


Stel je daar voor open en het zal een steeds belangrijkere rol in je leven gaan speling. Je wordt omringd door engelen en helpers die ons ondersteunen in dit bijzondere proces. Je hoeft het niet alleen te doen, maar je moet je dan wel helemaal openstellen, zodat de helpers ook je handen mogen en kunnen vasthouden. Laat los en vlieg met hen mee.

Ieder lichtpuntje dat je ziet heeft met hen te maken en met jou.

Weet je beschermd en voel de sterke waardering voor JOUW inspanning 24 uur per dag. Hou van de wereld en vergeet niet in de eerste plaats van jezelf te houden.

Namaste

Geen opmerkingen:

Een reactie posten