dinsdag 16 oktober 2018

De energie update van vandaag 15-10-2018 ~ Martha Krul

♥<3 De energie update van vandaag 15-10-2018 ♥<3




230,6 --> 237,3 % (5-10 overgang naar 201,7%)
Wij vragen ons steeds af, hoe is dit mogelijk?

Ja we bewijzen het zelf..... Het is mogelijk, wij doen het!!!


Maar je kan dit vergelijken met een kermisattractie. Je zit in een hele snelle 8-baan. Je zit in die snelheid "gevangen". Je kan niet uitstappen. Dat is de vergelijking met de snelheid waarin wij nu stijgen. Je "moet" mee, je kan niet stoppen. Wie gaat stoppen, krijgt met "problemen" te maken.



Ik zal deze vergelijking doortrekken. Je stijgt mee naar de hogere dimensie. Je bent transparant en dus is die snelheid eigenlijk geen probleem voor je. Je kan stromen, vliegen etc. Maar door je ineens de "oude"mens te gaan herinneren, de mens die je ooit was, wil je als het ware uitstappen in die hoge snelheid. 

Je snapt het, problemen. Door mee te gaan, je energie aan te passen en niet te stoppen of uit te willen stappen, wordt het alleen maar eenvoudiger. In een wildwaterbaan is het precies hetzelfde, laat je meevoeren en je komt het snelste op de plaats van bestemming. Spring je uit je boot, dan moet je goed oppassen dat je niet in onoverkomelijke problemen komt.

Dus werkt met energie, zie dat transparante lichtwezen, dat ben jij. Dus vlieg mee en dan merk je "weinig" van de snelheid, dwing je jezelf tot stoppen....... dan, je kan het invullen.



Namaste