vrijdag 19 oktober 2018

VRIJDAG 19-10-2018 ENERGIE UPDATE - Marjolein Ingrid Soulpursang

VRIJDAG 19-10-2018
ENERGIE UPDATE


De energiestijgingen gaan nu dagelijks razendsnel omhoog, alsof we de kosmos worden ingeschoten en dat verlangt aanpassing van ons energiesysteem. Steeds weer worden we nog verder losgetrild, geschud en uitgeklopt!

Er hangt daardoor veel spanning in de atmosfeer en dat drukt op onze huidpunten=acupunten = etherisch zenuwstelsel= circulatie chakra 4 , ze triggeren je om op te ruimen en alle afval wat je niet langer dient slingert zich nu naar buiten en dit gebeurt collectief!


Letterlijk je borst-kast opruimen! Hiermee activeert je linkerlong, deze gaat verticaal uitlijnen en trekt oude aarde energieën omhoog via de voetzolen=yin energie oftewel moeder aarde energie ,die nu gezuiverd en losgelaten mogen worden=geeft oa griepachtige klachten=vibrationele griep.

Bovendien komen er heel veel opgehoopte koolzuurgassen vrij die spanning in je systeem geven=dit ervaar je als een innerlijke strijd ! Je ego wil alles bij het oude houden en is enorm bang voor de lege dode ruimte van de onderste longkwab die zich wil ontplooien= letterlijk door de dood heengaan=doodsangsten ervaren en het gevoel wat doe ik hier nog?

Dit ontplooien gebeurt door een diepe ademhaling en juist dan komt er dus spanning vrij en veel gif door het jarenlange vasthouden van de pijn doordat we onze adem gingen houden om de pijn niet te hoeven voelen en dus verdrongen. Dus ervaar je juist nu veel spanning en strijd tussen je ego en je gevoel! Je ego WIL ALTIJD winnen, maar weet dan nu dat je aan het opruimen en loslaten bent en door nu je gevoel te volgen ipv je hoofd/ego!

Bij het loslaten van die spanning ervaar je dan dus JUIST veel spanningen in jezelf = dat zijn de vele afvalstoffen die zich laten zien en voelen als een schaduwenergie, deze afvalstoffen komen vrij uit de cellen en hopen zich op in je spieren vandaar de vele spanning-en stressklachten!.

Veel water drinken en goed en diep doorademen [ik trek dan mijn navel tot aan mijn ruggenwervels helemaal in en laat in 1x weer los].

Wanneer je bijvoorbeeld merkt dat je momenteel niet zo lekker in je vel zit, pijnlijke of moeilijke herinneringen weer naar boven komen of merkt dat je ineens intens moe bent, let dan op!!

Heb je intense dromen of word je geconfronteerd met zeer uitdagende situaties, langdurige griep of verkoudheid, weet dan dat ook jij aan het opruimen bent!

Wanneer je bewust bent dat ook jij in een kosmisch getriggerde schoonmaak bent beland creëer dan gedurende deze dagen veel tijd en ruimte voor jezelf. Geef jezelf de tijd om je Innerlijk te laten spreken. Geef jezelf te tijd om uit te rusten ongeacht of je een druk bestaan hebt of niet.

Verzorg jezelf goed en wees zacht en warm voor jezelf. Laat de buitenwereld tijdelijk even voor wat het is. Wanneer je bewust het opruimingsproces meemaakt dan zie je hoe wonderlijk mooi alles wordt begeleid voor jou en door Jou.

We ruimen delen op uit dit leven, onze jeugd of geboorte. We ruimen stukken op uit vorige – of parallelle levens, we ruimen stukken op van levens op ander planeten en in andere sterren stelsels. Te veel om te bevatten met ons menselijk verstand maar wanneer de Ziel vindt dat het “opruimtijd” is dan is hier niet aan te ontkomen.

Je kunt zo’n opruimingsproces op twee manieren beleven. Je kunt het negeren en gewoon doorgaan waarmee je bezig bent. Je kunt het ook omarmen en het zien als hulp en begeleiding die je brengt naar rustiger en veel belovend vaarwater. Wanneer je in zo’n opruimproces zit; neem eerst even tijd voor jezelf en ga met je aandacht naar “binnen”. Voel alles wat er zich in jou afspeelt! Omarm het en geef het aandacht die het nodig heeft en weet dat het tijd is om dit deel van jou te bevestigen en te integreren zodat het voorgoed kan worden verwijderd uit jouw opbergkast= je borst-kast!

De essentie van het opruimen is dat je de kans wordt geboden om je ware aard opnieuw te ontmoeten en hiermee de valse illusies van de driedimensionale werkelijkheid te leren inzien. Je krijgt de kans om jezelf voorgoed te bevrijden van angsten en beperkingen en hierdoor de mogelijkheid om je leven bewuster vorm te geven. Een leven dat jou vreugde brengt omdat je totaal jezelf kunt zijn en los bent gekomen van wat anderen van jou vinden of verwachten.

Het opruimen kan soms moeilijk lijken maar wanneer je de moed hebt om jouw innerlijk te laten spreken en jouw Ziel de ruimte te geven om de grote schoonmaak te initiëren, dan zal de bevrijding groot zijn. Onderdruk het niet maar geef het alle ruimte. Na korte tijd zul je jezelf fris en schoon voelen vol goede moed, nieuwe ideeën en Goddelijke inspiratie.

Laat ook jouw spirituele huishoudelijke hulp zijn gang gaan! Het is de beste en meest zorgvuldige “schoonmaker” die je ooit zult ontmoeten.


Zie hier de laatste energiemetingen: https://www.trillingsfrequenties4all.nl/bovis-monitor


 Marjolein Ingrid Soulpursang