zondag 1 juli 2018

TIJD OM TE HERBRONNEN ~ MIEKE VULINK


 foto van Mieke Vulink.

TIJD OM TE HERBRONNEN
Het is op mezelf van toepassing, en ik hoor dat heel veel mensen door ongekend wisselende golven van energie en ervaringen heenreizen. De ene dag kun je de hele wereld aan; de andere dag voelt alles als TE veel, en is cocoonen in de stilte, en Zijn met wat er is al meer dan genoeg.
Juist wanneer je denkt dat je weer dieper in jezelf gezakt bent kun je 's avonds in je bed liggen hyperen en moet alles bewegen, schudden, trillen, gapen en zuchten. Ons lichaam geeft op allerlei manieren aan dat we in de diepste reset ooit zitten, en dat daar nieuwe verbindingen voor gemaakt worden die hier en daar nog wat haperen.


OUD ZEER AFVOEREN
Het haperen komt enerzijds doordat er oud zeer, oude identificaties en liefdeloze overtuigingen afgevoerd moeten worden. Ik schrijf bewust 'moeten'. Er is geen andere weg naar de vijfde dimensie dan die waarop je alles los zult willen maken wat zich in jou nog vastklampt aan de oude matrix. Dit proces zuivert jezelf letterlijk, tot op het bot uit.
Je zult over iedere onware gedachte waarmee je jezelf nog tekort doet gaan struikelen. Alle handelingen, woorden en aannames die jou anders en minder maken dan wie je werkelijk bent, zullen zich aandienen om door JOU gezien te worden! Pas wanneer JIJ ze zelf bewust krijgt kun je ze gaan vervangen door onvoorwaardelijk liefdevollere versies.

OVERGANG NAAR HOGERE FREQUENTIES
Anderzijds is er energetisch gezien een brug nodig om de oude, lagere frequenties te kunnen overstijgen. Ons systeem schakelt niet altijd even soepeltjes over naar de nieuwe, hogere frequenties. Op de brug daar naar toe kunnen er pijnlijke confrontaties komen met anderen. We dragen allemaal nog onbewuste, zorgvuldig dichtgemetselde angst of emotievelden die alleen met kracht opengebroken kunnen worden.
Dit openbreken gebeurt vaak in een relatie met een dierbare; alleen iemand die heel dichtbij komt kan jouw allerdiepste wonden aanraken. Want daar gaat het over hechten en onthechten, over vast willen houden en vrij kunnen laten, over overleven en leven.
Pas wanneer jouw ego er de controle over verliest kan wat nog liefdeloos en verkrampt was tevoorschijn komen, en ga je begrijpen waarom dit kwetsbare deel zò lang beschermd moest blijven.

INTENSE VERANDERINGEN
Dit is voor velen de tijd waarin de onderste stenen uit alle wezensdelen naar boven zullen komen. Er vinden al een aantal maanden enorme innerlijke verschuivingen plaats. Dat die veel van je vragen zul je fysiek, emotioneel en geestelijk ook heel goed kunnen merken.
De aardse mallemolens draaien gewoon door, de meeste mensen lopen nog altijd in het gareel. Maar jij hoort bij de baanbrekers, de pioniers, de wegvernieuwers en de helden. Heb en houd de moed om NEE te zeggen, durf jezelf en wat jij per moment nodig hebt op de eerste plaats te gaan zetten.
Je bent bezig om jezelf te her-ijken, en dat is een waarachtig, heilig proces. Want dit alles is een gevolg van een hele diepe overgave, een hartekeuze om op weg te gaan naar je goddelijke Zelf en naar je ware bestemming voor dit leven.

GEEF JEZELF WAT JE NODIG HEBT
Ik merk zelf dat de behoefte aan stilte, zuiverheid, eenvoud, NIETS moeten, ALLES mogen en zo min mogelijk aardse 3D input groter is dan ooit.
Daarom zal ik in de maand juli zo veel mogelijk off-line zijn, met een uitzondering voor de zondagen. Elke zondag verschijnt er namelijk een volgend deel van mijn nieuwe artikelenserie bij Nieuwetijdskind, die ik ook op mijn tijdslijn zal delen.
Het schrijven daarvan heeft me geweldig geholpen om te kunnen integreren wat Vincent en mij allemaal ten deel is gevallen gedurende de afgelopen meimaand. De conferentie 'Reconnecting to your Divine Plan' van Kim Michaels heeft veel verbindingen met de Ascended Masters bewust gemaakt en geher-activeerd.

Vervolgens hebben we diepe innerlijke reizen door de Lemurische en Atlantische velden gemaakt, tijdens onze Lichtwerkreis op Malta en Gozo. We zijn op oeroude tempelplekken geweest waar het goddelijke mannelijke en vrouwelijke zowel geleefd als vernietigd werd.
Het hoogtepunt van die reis was een bezoek met een select groepje 'Light-servers' aan een eeuwenlang geheim gehouden Crystal City in de binnenaarde onder Malta. We werden opgewacht door een Atlantische, vijfdimensionale leefgemeenschap, en dat had natuurlijk veel impact...
Daarna sloeg mijn systeem letterlijk op tilt. Het was als een smeekbede van mijn ziel, om langere tijd te gaan rusten, zodat alle intense ervaringen en nieuwe coderingen ook verwerkt, geïntegreerd en geïncorpereerd kunnen worden.

Geef jezelf deze zomer maar het allerliefste; de best denkbare ondersteuning en de diepst mogelijke ontspanning. Je hebt gedurende talloze levens toegewerkt en verlangd naar de overgang van 3D naar 5D. De dualiteit voorgoed achter je laten is de grootste stap die je kunt maken als mens op aarde!

Mag je daar een paar jaartjes herbronnen voor nodig hebben? Heb het goed met Jezelf, mooi mens
MV