zaterdag 28 juli 2018

Energie update Zaterdag 28 juli 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang



Energie update
Zaterdag 28 juli 2018

Een megastijging in de energiefrequenties inclusief de energie-shift vd volle maan en de afgelopen dagen waren er zonnestormen bovenop de extreme hitte!


De hitte dwong ons tot overgave, kalmte, aanpassing ipv in ons dagelijks denken-doen ritme. Dit gaf een enorme reiniging mn via onze grootste uitscheidingsorgaan; de huid! Een gratis sauna 24/7 en dagen achtereen. Onder de huid vormde zich een grote afvalstroom van gifstoffen om afgevoerd te worden.

Wat laten we veel los en wat een reinigingswerk is er gaande, dit kan ook een gevoel van rouw en depressie geven omdat we onze oude vertrouwde en veilige comfortzone dienen los te laten.

De energie van lagere emoties als gevolg van bijvoorbeeld traumatische gebeurtenissen wordt opgeslagen in onze cellen. Fotonen die met de zonnewind de aarde bereiken zijn hoogenergetisch geladen deeltjes. Ze trekken de lagere emoties letterlijk naar boven. Vaak worden deze lagere emoties zoals verdriet en woede losgelaten zonder dat we weten waarom. Dit kan per keer ongeveer 20 minuten duren.

De elementen van onze blauwdruk zijn nauw verweven met het bewustzijn van onze cellen.
Mensen die ermee bekend zijn kunnen de Schumann-resonantie goed gebruiken om ‘met de flow’ mee te gaan.

De zonnevlammen kunnen oude gedachtepatronen doorbreken zodat er ruimte komt voor nieuwe. Daardoor kunnen we ons tegelijkertijd hyper en uitgeput voelen. Ze kunnen ook leiden tot storingen in communicatie en de elektriciteitsvoorziening.

Marjolein Ingrid Soulpursang.