vrijdag 20 juli 2018

Tekst van Marjolein Ingrid Soulpursang: Ascensie-journaal donderdag 19 juli 2018



Ascensie-journaal
donderdag 19 juli 2018


ENORME DRUKGOLF VAN ENERGIE- FREQUENTIEGOLVEN DIE DE WAARHEID BRENGT EN ONS ZULLEN BEVRIJDEN ALS WE DAT WILLEN! WE HEBBEN IMMERS EEN VRIJE WIL!

Gisteren in de avonduren, rond 23 uur, kregen we opnieuw een enorme boost van energie uit het universum dat ons geestelijke groei geeft als we dat willen.

Spirituele groei brengt onvermijdelijk een verandering in bewustzijn teweeg! Hang niet aan 'oude' gebruiken die veel energieën bevatten die niet bevorderlijk zijn voor groei.


De drukgolven voel je door je hele lichaam en ze worden steeds krachtiger door deze energieën die ons nu bereiken.

We worden letterlijk in onze eigen licht geduwd= liquorcirculatie ook wel het vloeibare licht genoemd.

Hierdoor trekken we nu juist heel veel oude stukken omhoog van vorige levens en van wie we toen waren. Ze worden via onze benen omhoog getrokken en in chakra 3 geslingerd via onze milt die als een spons de energie= veneus bloed en lymfe opzuigt uit onze benen en onderlichaam en dit ongezuiverde bloed vol afvalstoffen in chakra 3 slingert voor de transformatie.

Chakra 3 loopt nu snel vol en verlangt dus dat we ons lichaam ook de kans geven om deze oude stukken te zuiveren via de lever, darmen, nieren en huid. Vandaar ook dat we bijna chronisch moe zijn en uitgeteld. We willen nog zoveel en moeten dit en dat= oude stukken dus die aan je getoond worden. Ga er niet in mee want dan kom je achterop in verteren/verwerken en worden de klachten alleen maar erger.

We komen onszelf tegen; de oude en de nieuwe =groeispurten in bewustzijn. Tegelijkertijd trekken we ook in onze omgeving dan juist de personen aan die nog vibreren op de oude jij=spiegelfunctie!

Onze emotionele ladder aan de voorkant van ons lichaam en verbonden met chakra 2 t/m chakra 6 wordt gezuiverd en ontbonden zelfs merk ik aan mezelf de laatste dagen.

Alsof we horizontaal geleefd hebben en afhankelijk waren van iets buiten onszelf. Nu lijnen we verticaal uit van ch1 -ch7, de zon en de maan, man en vrouw, yin en yang, onder en boven, eb en vloed als een eenheid.

De drukgolven in het sacro craniaal-ritme nemen toe en je voelt dit als krachtige golven door en rondom je wervelkolom, schedelbeenderen. Je voelt het als een inkrimpen en weer uitzetten van deze beenderen/wervels= eb en vloed dus.

Kan veel spierpijnen geven en mn vd benen/voeten en van de schedelbeenderen die uitzetten en krimpen door deze drukgolven.

Chakra 3 kan overuren maken vanwege het grote aanbod van onzuiver bloed dat verwerkt dient te worden door de lever, darmen en nieren/huid. Geeft ook een gespannen drukgevoel vd middenrif en borstkas. Probeer je ademhaling vanuit je onderlichaam naar boven te trekken ipv omgekeerd, we ademen vaak te hoog. De volledige verbonden ademhaling begint in je onderlichaam en zuig je naar boven toe, hierbij zetten je flanken uit en je hele borstkast doet mee, net als een vogel. Bovendien stimuleert dit de 2 grote lymfebuizen aan de weerszijden van je borstkast=je flanken! Deze zitten flink verstopt en geven allerlei klachten van duistere energie en oud zeer die nu vrijkomen; bv pijn van je linkerborst, trekkerig gevoel linkerarm, pijnlijke halsklieren etc.

Vibrationele griep door de vele shift en ook de snelle shift, we houden het amper bij. Grote moeheid door de vele afvalstoffen die nu vrijkomen oiv de hoge drukgolven. We worden ahw schoongeperst, schoon gefilterd.

Diep in je kan er ook nu een vertrouwen komen dat alles goed komt, je gaat weer je intuïtie horen na al dat geroep en geschreeuw van onze paniekerige ego! De roep van je Ziel die nu steeds dieper in je lichaam geduwd wordt oiv de drukgolven. We worden volledig is het licht gezet!

We gaan onszelf bevrijden vd ketenen rondom ons hart zodat onze ware zelf, temperament en karakter opnieuw geboren mag worden!

Neem je tijd, stilte, keer naar binnen en do no thing! Holy-days for us!!

Marjolein Ingrid Soulpursang