zondag 25 maart 2018

Wekelijkse ascensie journaal VRIJDAG 23 MAART 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Wekelijkse ascensie journaal
VRIJDAG 23 MAART 2018


VANDAAG EEN ENERGIESTIJGING VAN 2.857.143 %
LET GOED OP JE ENERGIE HUISHOUDING!

De energiegolf stijgt opnieuw extreem en daarmee is duidelijk dat er zich een nieuwe energietsunami zal ontwikkelen!
KLACHTEN DIE KUNNEN ONTSTAAN DOOR DE VERANDERENDE ENERGIEËN:
Hoofdpijn, lichaamspijn, zenuwachtigheid, piepende en ploppende oren, druk op het voor- en achterhoofd, duizeligheid, spierpijn, diarree, uitslag, jeuk, tandpijn, depressies, boosheid, extreme angst, huilbuien, koorts en griep.


Deze opbouwende tsunami golven van lichtfrequenties bereiken ons etherisch lichaam die ons fysiek lichaam van levensenergie voorziet via chakra 1 we zuigen het op als een spons[baarmoeder/milt] en verdelen het via ons zenuwstelsel[chakra3 ] over ons hele lichaam en geven het overtollige weer af via deze wegen of kanalen af aan de kosmos waar de energie weer getransformeerd wordt.

Aangezien deze energie zeer hoogfrequent is boort het ahw diep door tot in de celkern en alles wat daar opgeslagen ligt aan geheugen van vele levens en generaties, wordt eruit getrild door deze hoge frequenties. Het losgetrilde geheugen komt in het bioplasma terecht om afgevoerd te worden uit ons systeem. Tijdens het lostrillen ervaar je dan ook hevig trillen, beven of extreme kou aanvallen.

Bovendien kun je dan ook in je dagelijkse omgeving gelijksoortige vibraties van anderen tegenkomen. De oude vorm die jij aan het loslaten bent in je systeem trek je dan ahw tijdelijk in de buitenwereld aan. Dan zie je ook hoe ver je al bent en het oude afstoot zonder oordeel.

In ons chakrasysteem liggen entiteiten opgeslagen die door dit indringende licht geactiveerd worden en onderhuids patronen, vormen en figuren worden die gevuld zijn met negatieve en gestagneerde energie= vervuilde negatieve energie oftewel lymfe. Ze komen uitvergroot in je energiesysteem en nemen de vorm aan zodat je het herkent, en ook durft te erkennen in jezelf en zuivert met liefde en licht! Alles komt aan het licht en alles mag er zijn zonder oordeel. Zo sta je het licht toe in jezelf , het spoelt je systeem schoon en door je aan te passen aan dit immense en nooit eerder voorgekomen proces van evolutie, worden wij letterlijk NIEUW!

Geeft uiteraard veel storingen in ons lichaam die wennen moet aan deze enorme lichtinfusies die via onze kruin als een 12 baans- rijweg over ons lichaam zich uitspreidt en informatie geeft vanuit de hogere dimensies. Dit betekent ook dat we veel troep opruimen wat de nodige klachten en storingen in ons fysiek lichaam geven.

We knippen ahw de navelstreng met onze oude ik-vorm/figuur/model door en alle oude zelven komen vrij in je bewustzijn, hierdoor trek je tijdelijk de oude-zelven in je omgeving aan door de tijdelijke lage vibratie en je zult merken dat je je niet meer verbonden voelt of dat de contacten geforceerd en ongemakkelijk worden, je kunt zelf ziek worden na contact met deze personen.

Ons hart wordt momenteel gehealed van alle oude pijn en verdriet [ opent je thymus en het oude zeer stroomt eruit, zit vlak onder je borstbeen]] oiv de enorme hoge lichtfrequenties die alleen nu nog maar toenemen! Dit geeft klachten rond je hartchakra en je circulatie bv ijskoude vingertoppen, bevroren gevoelens= circulatie, voortdurend rillen en trillen, beven, schudden, enorme onrust, denken-doen-opgejaagd je voelen, ego in paniek die wil alles bij het oude vertrouwde houden, hart-fladderen en ritmestoornissen door het openen van je hartchakra incl. de berg emoties die lang onderdrukt waren en er nu uitkomen als een alles overspoelende vloedgolf en je af en toe buiten zinnen kunt raken zo heftig, dat is oke want daardoor doorbreek je de energieblokkades die soms keihard zijn oiv opslag zoutkristallen in de ragfijne zenuwkanaaltjes. Hevige griepklachten oftewel vibrationele griep.

Alsof een verstopte rioolbuis opeens weer open gaat en jarenlange shit eruit stroomt oftewel vervuild vies brak water de lymfestroom die ooit niet verder kwam dan de 3e dimensie en nu de hogere dimensie bereikt.

Geef je over aan de hoge frequenties en pas je aan!

Kopiëren mag, graag zelfs!

Marjolein Ingrid Soulpursang.