vrijdag 23 maart 2018

Mieke Vulink ~ OVERGAVE AAN JOUW WEG EN JOUW HOGERE ZELF


OVERGAVE AAN JOUW WEG EN JOUW HOGERE ZELF



Lief kostbaar goddelijk wezen, vergelijk jezelf met niemand. Jij bent een uniek schepsel met een unieke blauwdruk. Jouw huidige reis op aarde is volledig verbonden met de weg die jij bent gegaan sinds je afgedaald bent en een fysiek lichaam aangenomen hebt in lagere dimensies.
Waar je innerlijk nu tegenaan loopt, zijn de herinneringen aan waar er ooit vervormingen ontstaan zijn in jouw ervaringswereld. Die vervormingen hebben je het vertrouwen doen verliezen dat jij altijd en overal verbonden bent met, en gevoed zult worden door de goddelijke Bron. Daardoor zijn ook jouw belevingen rondom waarheid, liefde en het belang van jouw bestaan vervormd geraakt.


ANGSTEN
Deze vervormingen kun je niet alleen uit je systeem werken vanuit je lagere ego-wil. Natuurlijk helpt het wel als je besluit om eerlijk te gaan kijken naar jezelf. In hoeverre ervaar je zelf dat jouw zelfbeeld en jouw leven in overeenstemming zijn met onvoorwaardelijke Liefde en met hogere waarheid? In hoeverre zie je dat jouw leven nog bepaald wordt door angsten? En in hoeverre houd je nog patronen en gedachten in stand waarvan je eigenlijk weet dat die wel achtergelaten of doorbroken willen worden?
Er zijn nogal wat angsten die we diep in onszelf hebben weggestopt om het duale leven aan te kunnen. Misschien ken je ze allemaal wel: de angst om te verliezen, angst om in de steek gelaten te worden, angst voor armoede en tekorten, angst voor dat je het niet aan kunt, angst om weer voor de gek gehouden te worden, angst voor schijnheiligheid, angst voor ziekte, vernietiging en dood, angst dat de aarde weer ten onder gaat, angst voor dat het uiteindelijk in dit leven wéér niet gaat lukken, en angst voor autoriteit buiten jezelf die groter zou zijn dan wie JIJ BENT vanuit jouw Goddelijkheid?

HOGEROP KOMEN
Door je persoonlijkheid uit te zuiveren van de vervormingen die nog denken, voelen en handelen vanuit beperkingen die binnen de 3D- dualiteit zijn ontstaan, maak je innerlijk steeds meer ruimte om aangeraakt te kunnen worden door hogere krachten. Er komt een moment waarop je niet meer 'hogerop' kunt komen vanuit je lagere, persoonlijke wil, omdat die verbonden is aan het dualiteitsbewustzijn. Vanaf dat moment gaat de weg andersom; dan word jij 'van bovenaf' geleid, mits je dat toestaat.
Dat klinkt ergens heerlijk natuurlijk, maar het is wel een weg die om totale overgave en vertrouwen vraagt. Gelukkig zijn we allemaal gezegend met een hoger (en bewuster) Zelf, die de schijnbare afscheiding tussen de lagere wereld van onze persoonlijkheid en de hogere werelden van ons Goddelijke Zelf kan overbruggen.

ONGEDULD
Soms wil je sneller dan wat mogelijk is. Zeker nu je steeds vaker ervaringen hebt waarbij afscheidingen wegvallen en je de prachtige, zuivere hogere liefdesvelden begint te voelen. Dan is het bijna ondraaglijk als je tijdelijk weer samenvalt met die delen van jou die nog in oude pijnvelden gevangen zitten. Maar het toelaten van de emoties, afweer en overtuigingen die daar nog zitten is nodig; het is de enige weg om tot inzicht te komen en er een doorvoeld bewustzijn in te kunnen ontwikkelen.
Het ongeduld is zo begrijpelijk. Je hebt ook zó vele levens geleefd waarin je steeds opnieuw de pijn tegenkwam in al haar duale verschijningsvormen. De shock van het überhaupt op aarde moeten zien te overleven, terwijl je innerlijk nog de herinneringen droeg aan veel verhevener en liefdevollere werelden, dient zich steeds rauwer aan.
Gelukkig staat daar heel veel licht, leiding en liefde tegenover. Focus je innerlijk op zachtheid, waarheid, geduld en liefde; kwaliteiten die je hogere Zelf onbegrensd in huis heeft. Liefde is de enige goddelijke kracht die jou kan openen om hogere leiding te ontvangen en licht toe te kunnen laten in waar het licht ooit gedoofd is in jou.

LIJDENSTIJD WORDT LEIDENSTIJD
De lijdenstijd voor Pasen is een totaal nieuwe fase ingegaan en heeft de nieuwe Aqarius coderingen inmiddels kunnen integreren. Dat betekent dat elk mens dat innerlijk gekozen heeft voor het innerlijke ontwakingsproces, liefdevol uit de oude lijdensvelden geleid zal worden waarbij oude wonden geheeld kunnen worden.
Daarbij zal het vertrouwen in de hogere leiding vanuit de Lichtwereld weer toenemen, en zal het weten van jouw afkomst en onsterfelijkheid zich weer zo diep in jou gaan verankeren dat niets of niemand je daar nog uit kan halen. Uiteindelijk zul je je eigen innerlijke Meester terugvoelen, die (net als bv in Lemurië) je de weg zal tonen en je leven vorm zal gaan geven vanuit het Christus bewustzijn. Je wordt voorbereid op een tijd waarin het hogere Zelf aan het stuur van jouw leven zal staan.

LICHTWERELD
Daarbij zal jouw hogere Zelf altijd leiding en steun blijven ontvangen van de opgestegen Meesters. Waarom van hen? Omdat zij een soortgelijke weg door de dualiteit hebben bewandeld, en daardoor alle valkuilen kennen en doorzien. Zij hebben zich innerlijk weten te bevrijden van elke onwaarheid, illusie en verleiding vanuit de dualiteit, en begrijpen als geen ander waar jij innerlijk tegenaan kunt lopen.
Welke verwarring er ook maar vrij wil komen vanuit jouw persoonlijkheid; zij blijven schouwen vanuit de hogere dimensies. Ze zullen je ten allen tijden van daaruit inspireren en bemoedigen.
Zoals Jezus in de tuin van Gethsemane samenviel met zijn menselijke wanhoop en om hogere leiding vroeg; zo kunnen ook wij ons nu openen voor alles wat er vanuit hogere dimensies aangereikt wil worden. We herkennen nu de diepere boodschap in zijn woorden: 'In Uw handen beveel ik mijn geest'.

En zoals Maria Magdalena zich volledig overgaf aan haar goddelijke Missie voor dat leven, hoe onwankelbaar het vertrouwen dat van haar gevraagd werd, hoe onvoorwaardelijk haar liefde in dit schijnbaar onmenselijke scenario, en hoe oneindig haar geduld moest zijn om eindelijk uit de schaduwen tevoorschijn te kunnen komen in haar volle Licht- en Liefdeskracht ...

Thy Will be done...

Mieke Vulink