zondag 25 maart 2018

Energie update ZONDAG 25 MAART 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Energie update
ZONDAG 25 MAART 2018


SINDS GISTERAVOND IS DE ENERGIE EXTREEM GESTEGEN!!!!!
LET OP JE ENERGIE HUISHOUDING EN PAS JE AAN!

De spanning is voelbaar, de energie knettert alle kanten op en als je niet weet wat er gaande is kun je in de angst schieten.
Zelf voel ik een enorme verkrampte been uit mijn linkerbeen [aarde-been] omhoog trekken tot aan mijn linkerslaapkwab= het linker-energiekanaal dus dat gaat doorstromen en de nieuwe aarde energie opzuigt via de voetzolen en zuivert van aangeplakte energie, emoties die niet van onszelf zijn.


Veel hebben we vastgehouden [letterlijk door er grip=controle over te houden via ons verstand] al vanaf onze jeugd en nu wordt het aarde-kanaal gezuiverd van vele levens en generaties. De nervus vagus activeert en we worden via ons zilveren levenskoord opnieuw verbonden met ons aards lichaam dat als een nieuwe woning mag gaan aanvoelen als het oude eruit gespoeld is door ons energiesysteem!

Geeft vele vibrationele ongemakken; hoofdpijn, lichaamspijn, zenuwachtigheid, piepende en ploppende oren, druk op het voor- en achterhoofd, duizeligheid, spierpijn, diarree, uitslag, jeuk, tandpijn, depressies, boosheid, extreme angst, gevoel van razernij of gek worden,huilbuien, koorts en griep.


Marjolein Ingrid Soulpursang

1 opmerking:

  1. We gaan ervoor !
    Herkenbaar , maar het gaat goed komen sisters ,,hang in there,, ! Knuff , Tineke xxx

    BeantwoordenVerwijderen