vrijdag 9 maart 2018

Ascensie wekelijks journaal VRIJDAG 9 MAART 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Ascensie wekelijks journaal
VRIJDAG 9 MAART 2018


DE TSUNAMI BOUWT ZICH VERDER OP!!!
KLACHTEN DIE KUNNEN ONTSTAAN DOOR DE VERANDERENDE ENERGIEËN:
Hoofdpijn, lichaamspijn, malaise, piepende oren, druk op het voor- en achterhoofd, duizeligheid, spierpijn, uitslag, jeuk en een dunner wordende en dus gevoeliger huid=transparantie en opname fotonenergie, depressies, boosheid, angst, huilbuien, koorts en griep.


En weer een enorme versnelling tov gisteren die al ongekend hoog was. Deze opbouwende tsunami golven van lichtfrequenties bereiken ons via de huid, ogen en kruin, we slurpen het op als een spons en verdelen het via ons zenuwstelsel over ons hele lichaam en geven het weer via deze wegen of kanalen weer af aan de kosmos.

Het is heerlijk baden in dit licht zoals dieren dat ook zo graag doen, maar dat licht boort ook diep door tot in de celkern en hier liggen opgeslagen herinneringen, ervaringen uit de 3e Dimensie.
Nu we massaal ontwaken komen de 3D geheugenkaarten vrij en worden gedownloaded in ons bewustzijn. Het is niet alleen van ons eigen leven van voor het ontwaken, maar van vele [voor]ouderlijke lijnen en generaties. Wij mogen schoon schip maken en karma inlossen via os systeem.

Op dagen met veel bewolking voelt het zwaarder aan tenzij we ons afstemmen op de centrale zon die er altijd is! Een bol van licht die altijd schijnt en ons van levensenergie voorziet. Stem je af op het centrale punt tussen je wenkbrauwen voel de centrale bol van licht en voel het je hele centrale kanaal of zuil vullen met zuiver licht in verschillende hoge frequenties! Uiteraard maakt dit zuiverende levenslicht[=verbonden aan ons liquorsysteem=vloeibaar licht] ook vele gestagneerde energieën in ons vrij die uit 3D ervaringen van macht en onmacht, paniek, angst en oud zeer.

In ons chakrasysteem liggen entiteiten opgeslagen die door dit indringende licht geactiveerd worden en onderhuids patronen, vormen en figuren worden die gevuld zijn met negatieve en gestagneerde energie= vervuilde negatieve energie oftewel lymfe. Alsof je door een vuil raam kijkt, letterlijk de vuile pijnlijke en gekwtste gezichten zien/ervaren/voelen van deze personages.[archetypen] Ze komen uitvergroot in je energiesysteem en nemen de vorm aan zodat je het herkent, en ook durft te erkennen in jezelf en zuivert met liefde en licht! Alles komt aan het licht en alles mag er zijn zonder oordeel. Zo sta je het licht toe in jezelf , het spoelt je systeem schoon en door je aan te passen aan dit immense en nooit eerder voorgekomen proces van evolutie, worden wij letterlijk NIEUW!

Geeft uiteraard veel storingen in ons lichaam die wennen moet aan deze enorme lichtinfusies die via onze kruin als een 12 baans- rijweg over ons lichaam zich uitspreidt en informatie geeft vanuit de hogere dimensies. Dit betekent ook dat we veel troep opruimen wat de nodige klachten en storingen in ons fysiek lichaam geven.

Ons hart wordt momenteel gehealed van alle oude pijn en verdriet [ opent je thymus en het oude zeer stroomt eruit, zit vlak onder je borstbeen]] oiv de enorme hoge lichtfrequentie"s die alleen nu nog maar toenemen! Dit geeft klachten rond je hartchakra en je circulatie bv ijskoude vingertoppen, bevroren gevoelens= circulatie, voortdurend rillen en trillen, beven, schudden, enorme onrust, denken-doen-opgejaagd je voelen, hart-fladderen en ritmestoornissen door het openen van je hartchakra incl. de berg emoties die lang onderdrukt waren en er nu uitkomen als een alles overspoelende vloedgolf en je af en toe buiten zinnen kunt raken zo heftig, dat is oke want daardoor doorbreek je de energieblokkades die soms keihard zijn oiv opslag zoutkristallen in de ragfijne zenuwkanaaltjes. Hevige griepklachten oftewel vibrationele griep.

Alsof een verstopte rioolbuis opeens weer open gaat en jarenlange shit eruit stroomt oftewel vervuild vies brak water de lymfestroom die ooit niet verder kwam dan de 3e dimensie en nu de hogere dimensie bereikt.
Geef je over aan de hoge frequenties en pas je aan!

Kopiëren mag, graag zelfs!

Marjolein Ingrid Soulpursang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten