dinsdag 6 maart 2018

De Raad – Word Ik Nu Gek? – 4 maart 2018 / Ron Head


De Raad
– Word Ik Nu Gek? –
4 maart 2018 / Ron Head
We gaan vandaag door met spreken over wat er nu gaande is, maar we zullen voor heel wat van jullie de discussie een beetje dichter bij huis brengen. Wanneer we niet specifiek spreken over een situatie waarin jullie je bevinden, voel je dan niet buiten gesloten. Niemand wordt buiten gesloten. Dit zijn universele veranderingen. Breid gewoon de denkbeelden uit naar de situatie waarin jullie verkeren.
Jullie weten dat jullie indrukwekkende veranderingen naderen. Jullie weten dat jullie in feite de voorzijden er van werkelijk binnen gaan. Jullie weten dit want jullie volgen deze en andere bronnen. En toch ervaren enkele onder jullie dingen die voor jullie verontrustend zijn. Ze verontrusten jullie omdat niemand jullie heeft verteld dat je hen zou kunnen verwachten en wat ze zouden kunnen betekenen.
Welnu, er zijn vele lijsten voor jullie beschikbaar van wat jullie ascensie symptomen noemen. En wij bevelen aan dat jullie enkele ervan opzoeken en lezen of er naar luisteren. Jullie zullen je eigen ervaringen vermeld zien, maar met al die vele lijsten die er zijn, niet alle mogelijke veranderingen die jullie zouden kunnen ondergaan staan in die lijsten. Waarom niet? Omdat ieder van jullie uniek is.

Denk er op deze manier aan; ieder van jullie wordt in staat gesteld om zijn grootste geschenken te leveren aan degenen die jullie nodig zouden kunnen hebben. Jullie hebben je niet alleen ingeschreven voor deze taak, maar jullie hebben vele levens besteed aan het leren wat jullie weten. Maar jullie hebben het voor anderen verborgen, in veel gevallen zelfs voor jezelf. Sommigen van jullie kwamen in herinnering, maar jullie dachten dat je deze herinneringen op enig moment in jullie levens zouden moeten begraven.
Het beslissende moment is echter aangebroken. Jullie willen dit niet missen. Dus laat deze veranderingen binnen om plaats te vinden. Laat jullie handen bij tijden heet worden of  tintelen of bonzen. Sta jezelf toe om te zien wat jullie nooit eerder gezien hebben en stuur het niet weg. Sta jezelf toe om ons te horen en denk niet dat jullie gek worden. Let goed op de keren dat zich synchroniciteiten voordoen. Constateer de keren, hoe kortstondig dan ook, wanneer jullie een overweldigende eenheid gewaarworden met alles rondom je heen. En de lijst zou nog veel langer kunnen worden.
Wij weten dat jullie zeer terughoudend zijn om over deze zaken te spreken. Jullie verleden is de oorzaak hiervan. Deze keer zullen jullie niet gepijnigd of verbrand worden. Welnu, enkele die jullie spreken zullen niet begrijpen. Maar met hen spreken zal op z’n minst een zaadje planten. Desondanks zullen er vele keren zijn, wanneer jullie iets tegen iemand anders zeggen en verbaasd zullen zijn over de stroom van dankbaarheid die jullie ontvangen, wanneer zij ontdekken dat ze jullie in vertrouwen kunnen nemen. Die gelijkgestemde zielen bevinden zich werkelijk overal rondom jullie heen. Ze zijn gewoon net zo aarzelend om zichzelf bloot te geven als jullie zijn.
Laat toe. Sta jezelf toe om te zijn. Sta jezelf toe om uit te breiden. Sta jezelf toe om te ontdekken wie jullie waarlijk, waarlijk zijn. Het wezen dat jullie zijn heeft niets te vrezen. Die angst is jullie zorgvuldig aangeleerd. Stop er mee te dansen.
Wanneer jullie besluiten om dit te doen, vraag hulp wanneer jullie die behoefte voelen. Dat is geen zwakte. Wij staan klaar.



Vertaald: Sjra