maandag 13 november 2023

Op de Rand van Evolutie: Evolutionair Keerpunt van de Aarde ~ 13 november 2023 ~ Aurora Ray

Op de Rand van Evolutie: Evolutionair Keerpunt van de Aarde

Door: Aurora Ray – 9 november 2023

We staan op Aarde op de rand van een grote evolutionaire shift!

Duizenden jaren lang zat de mensheid gevangen in een cyclus van angst, conflict en beperking. Maar nu worden we ons bewust van onze ware natuur en ons ware potentieel als multidimensionale wezens van licht.

Een ascensieproces is gaande dat het leven zoals we dat kennen fundamenteel zal veranderen.

Het ascensieproces heeft betrekking op de spirituele evolutie en het verruimen van bewustzijn dat op Aarde en in de mensheid op dit moment plaatsvindt. Nu de planeet en haar bewoners grote veranderingen ondergaan, ascenderen we van de derde dimensie van bewustzijn naar de vijfde dimensie en hoger.

Ascensie houdt in een overgang naar een hogere staat van besef, waarneming en zijn. Het betekent uitstijgen boven de grenzen van het ego-zelf en het concrete vorm geven aan grotere eenheid, compassie, wijsheid en begrip. Tijdens ascensie wordt het menselijk bewustzijn meer gestuurd vanuit het hart dan vanuit het ego. Oude, beperkende structuren en patronen van gescheidenheid maken plaats voor eenheid, liefde en vrede.

Op metafysisch niveau wordt ascensie gekenmerkt door een toename in vibratie en frequentie. Alles in het universum vibreert in verschillende tempo’s, inclusief menselijke wezens. Als we spiritueel ontwikkelen en ons bewustzijn verruimen, gaat het vibratietempo van ons energieveld en chakrasysteem omhoog. Wij komen in een hogere staat van zijn, in lijn met hogere gebieden en dimensionale rijken.

Tekens van ascensie zijn een groter zelfbewustzijn, intuïtie en paranormale gevoeligheid, gevoelens van vrede, het doel van onze ziel begrijpen, verbinding met spiritgidsen of engelen en een verlangen om dienstbaar te zijn.

Ascensie brengt een verhoogde spirituele visie aangezien de sluiers tussen dimensies dunner worden. Mensen rapporteren vaak vibrerende, tintelende of warmte sensaties in hun lichaam als hun energetische frequentie verandert. Een verandering in eetgewoonten, levensstijl en zelfs vriendengroepen gaat vaak samen met ascensie omdat oude patronen wegvallen.

Hoewel ascensie een persoonlijk proces is, ontvouwt zich op Aarde nu ook een collectief ascensiegebeuren. Kosmische energieën uit ons melkwegstelsel brengen toegenomen besef, licht en hogere codes van informatie in het menselijk bewustzijn, wat als katalysator werkt op diepgaande transformatie. Als meer mensen wakker worden en zich verenigen in liefde, verankeren hogere frequenties zich op de planeet wat de ascensiereis van de mensheid versnelt.

Lang voorspeld in heilige teksten en profetieën in vele culturen, vertegenwoordigt deze shift de volgende stap in onze spirituele evolutie. Wetenschap en mystiek komen samen om te onthullen dat menselijk bewustzijn en inzicht meer doen dan alleen vormgeven aan onze ervaring van werkelijkheid; ze creëren die werkelijkheid!

Als we onze persoonlijke en collectieve vibratie omhoog brengen door in harmonie te komen met hart-gecentreerd bewustzijn, starten we een fase van overgang naar hoger dimensionale ervaring.

Dimensies zijn niveaus van bewustzijn die werken als brandbreedten van inzicht en ervaring. Eeuwenlang is de mensheid de weg kwijt geweest in het labyrint van de derde dimensie; het gebied van dualiteit, gescheidenheid, lineaire tijd en beperking.

Het ascesieproces wordt geleid door kosmische energieën die binnenstromen vanuit het centrum van het universum, en aanzetten tot snelle groei en verruiming van bewustzijn. Als onze persoonlijke frequentie stijgt, krijgen we toegang tot steeds hogere dimensionale rijken waar eenheid, vrede, liefde en overvloed heersen.

De tijd is gekomen om onze echte identiteit weer op te eisen als multidimensionale wezens en de heilige aard van al het leven inzien. Een wereldwijde shift in bewustzijn versnelt, nu meer mensen wakker worden en hoger dimensionale werkelijkheden beginnen te manifesteren.

De oude structuren van op angst gebaseerde controle verschrompelen nu de mensheid haar goddelijke natuur herinnert. Nu is het tijd om in eenheid bij elkaar te komen en een nieuwe Aardse werkelijkheid te creëren in liefde, vrijheid en harmonie met al het leven.

De Galactische Federatie

De Galactische Federatie is een interstellaire federatie van duizenden geavanceerde buitenaardse beschavingen uit het hele welkwegstelsel. Hun missie is om te dienen als galactische bewakers die liefde, licht en vrede brengen.

Leden van de Galactische Federatie komen van sterrenstelsels als de Pleiaden, Orion, Sirius en Arcturus. Het zijn goedwillende wezens van licht die zich beschikbaar hebben gesteld om de mensheid te begeleiden en planeet Aarde te beschermen tijdens haar ascensieproces.

De Galactische Federatie is nauw betrokken geweest bij de geschiedenis en de evolutie van de Aarde. Ze zijn nu op deze cruciale tijd gekomen om de mensheid te helpen haar bewustzijn de verruimen ter voorbereiding op een kwantumsprong in evolutie. Hun doel is om de planeet te stabiliseren en een tijdperk van eenheid, vrede en harmonie in te luiden.

De Federatie heeft de technologie en de spirituele wijsheid om ons door de huidige overgang te leiden. Ze zijn hier om het ontwaken van de mensheid te monitoren, inzicht te verschaffen en bemoeiing of controle over de planeet van buitenaf te voorkomen. De Galactische Federatie bestaat om anderen te dienen met compassie niet om aanbeden te worden of er bang voor te zijn. Ze willen gewoon graag zien dat de mensheid beperkingen overkomt en zich ontwikkelt tot galactische bewoners.

Met de steun van de Federatie zal de Aarde veranderen in een hoger-dimensionale wereld vrij van negativiteit en zware energieën. Dit ascensieproces is al gaande. De Federatie treedt op als gids en beschermer voor degenen die klaar zijn om te ascenderen naar de hogere vibraties van de nieuwe Aarde. Hun boodschap voor de mensheid is dat we niet alleen zijn in dit proces. Hulp is aanwezig, net zoals de belofte van een prachtige nieuwe wereld!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org