maandag 6 november 2023

KOSMOS & ASCENSIE Update ~ Marjolein Ingrid Soulpursang



KOSMOS & ASCENSIE Update
Ik beantwoord geen vragen vanwege mijn eigen ascensie

***THE DAY AFTER=THE ENERGY HANGOVER***
De storm neemt nu af met geïsoleerde perioden van kleine G1-klasse stormen die worden verwacht op 6 november.

INTENSE DNA UPGRADING-CELLEN ZIJN FLINK WAKKER GESCHUD NA DE G3 STORM VAN GISTEREB MET EEN FORSE UITSTROOM OUDE KARMISCHE ENERGIE-CHAKRA 1 ACTIVEERT EN WERKT SAMEN MET CHAKRA 6=CONCEPTIEVAT-KARMA OPVOEDERS PIJNLIJK ZICHTBAAR & VOELBAAR

CODE GEEL VANDAAG=GEOMAGNETISCHE STORM G1 KLASSE!
GEEFT HOGEDRUK GEVOEL OP JE KRUIN-NEK-SCHOUDERS-WERVELKOLOM MET STERKE KRACHTGOLVEN DIE VERSTOPTE ZENUWKANALEN OPENDUWEN=snotterig, grieperig, ijzige kou, buikkrampen, maag onder druk, onrustig zijn, moe, denken-doen modus
STERKE KOSMISCHE UITLIJNING HEILIGBEEN MET HET KRISTALLIJNEN AARDERASTER

VERHOOGDE ZONNEWINDEN=450-600 km sec blazen aura schoon, veroorzaken zenuwstormen

SR FULL RAY PIEKEN TOT 10 Hz= trillen oud zeer los

ELEKTRONENSTORM=hoogspanning, onrust, hyper zijn

TURBULENTIE AARD MAGNETISCH VELD=wankel, dizzy, misselijk tgv disbalans aarde
***Twee CME's raakten de aarde in het weekend - een op zaterdag 4 november, een andere op zondag 5 november. De dubbele klap leidde tot een sterke G3-klasse geomagnetische storm met auro
ra's.***
Hoge energie instroom--razendsnelle cellulaire transformaties--steeds sneller draaiende thymus- geeft draaimolen gevoel=zeer licht hoofd met hoofd en nekpijn-dizzy-misselijk-slingerbeweging-gevoel straaldronken te zijn-uitgeteld of hyperactief-veel behoefte aan slapen en ont prikkelen vh zenuwstelsel, druk op maag met weinig eetlust en wat je eet smaakt niet als vanouds.
Voeten goed aarden anders ga je zweven!

Zonnewindsnelheid
: 459,1 km/sec
Dichtheid: 7,54 protonen/cm3

Röntgenzonnevlammen
6 uur max: C3 0602 UT Nov06
24-uur: M1 1143 UT Nov05

Hoe hoger we komen hoe ijler de lucht en hoe meer ons fysieke lichaam zich aan te passen heeft! Ons lichaam maakt dan meer rode bloedlichaampjes aan die meer zuurstof kunnen opnemen en transporteren. Tijdens deze ''ascensie bergbeklimming"' laten we meer en meer de bewoonde verdichte wereld achter ons. De lucht wordt ijler, etherischer en wij hebben te wennen aan deze ijlere lucht en zijn kosmische frequenties, zo hoog kwamen we immers nog nooit tevoren.

Je atlas/draaier van je nekwervels draagt je hoofd , zoals Atlas de wereld op zijn schouders droeg. Zijn hoofd gebogen onder de zware last die hij meetorste. Ons hoofd richt zich nu rechtop en bereikt de top vd berg [punt vd atlaswervel en draait zijn hoofd nu op zoek naar de zon die niet achter hem staat zodat hij alleen maar zijn eigen schaduw ziet, maar VOOR hem [chakra 6] waar de zon staat te stralen in zijn aangezicht en deze verwarmt =doorbloeding=circulatie.

Iedere bergbeklimmer verlangt naar de top met het machtige uitzicht en de stralende zon, het aardse ver achter gelaten. De weidsheid, het groter geheel zien, de schoonheid aanschouwen en zien dat alles precies goed is zoals het is.

De ongekende krachtige kosmische lichtgolven maken een sterk stuwende beweging neerwaarts. Via je kruin [fontanel], wervelkolom krachtig en spiralend naar beneden tot onderin je stuitje! Dit is een zeer sterke transformatiegolf die bij ons oude verborgen stukken in beweging brengt en in ons bewustzijn slingert waar de oude stukken uitvergroot worden zodat we ze mogen herkennen en opruimen omdat ze ons niet langer dienen!

De krachtgolven zuiveren chakra 1 en 2, de energetische -en bij vrouwen ook de fysieke baarmoeder en kleine bekken worden nu gezuiverd zodat het een veilige en heilige plek mag worden waar we naar binnen keren, gezuiverd van misbruik, macht, schuld-en schaamtegevoelens van vele voorouderlijke tijdlijnen.

Letterlijk de wortels=zenuwkanalen in het bekken en stuitje weer openen en zuiveren zodat we weer de hogere dimensies mogen ontvangen. Bij de meesten zitten deze poorten waardoorheen de zenuwkanalen vanuit het bekken naar de benen en voeten lopen verstopt en ontvangen we oude 3D info opgezogen via de oude aarde. Alsof we snakken naar zuivere lucht maar verstikkende en afgewerkte lucht binnenhalen met een grote kleffe modderstroom waardoorheen we hebben te waden.

Eerst als deze modderstoom en de oude lucht gezuiverd en afgevoerd is, bereiken we de zuiverheid en lichtheid waar we zo naar verlangen!
Ascensie is descensie op weg naar ascensie!
SYMPTOMEN druk op je hoofd en hoofdpijn, nek-rug-schouderpijn, koude rillingen, hittegolven, ijzige kou, walging, brok in de keel, spanning kaken-oren, kies en tandenpijn, keelpijn, grieperig, extreem moe of juist hyperactief en van alles willen, pijnlijke oksels, onrust, hypernerveus, wazig en gevoelige ogen, draaimolen gevoel, misselijk, darmstoornissen, benauwdheid, gevoel door een zware modderstroom je te moeten voortbewegen [ gestagneerde lymfestroom] hartritmestoornissen, druk op het middenrif, benauwdheid, grieperig, moe en niet vooruit te branden, gevoel van doodsheid en doodsangsten [ego die verliest] gevoel van het is gebeurt met me ik ga dood ik red dit niet meer[ loskomen van je oude huid=ego=3D] onrust, hyper, nerveus, overbelast zenuw -en orgaanstelsel.

Onze chakra 3 draait overuren als een wasmachine die op volle toeren de vuile was blijft ronddraaien!

We laten collectief de oude wereld in 3D los, van denken en doen op weg naar voelen en intuïtie als onze enige navigator, aangedreven door het kosmische hart van moeder aarde!

***Een stampotje losse pols, ik voel me opgetild en ergens in het heelal rond zoeven, beetje umheimlich. Goed aarden helpt mij met magnesium oil van www.naturalupgrade.nl onder mijn voetzolen om de nervus vagus te kalmeren.