zaterdag 11 november 2023

Korte weekend update ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Korte weekend update
Ik beantwoord geen vragen vanwege mijn eigen ascensie
TURBULENT WEEKEND

GEOMAGNETISCHE STORMEN G2 WORDT VANDAAG VERWACHT -eind vd middag-begin vd avond.

ZONNEWINDSNELHEDEN VERHOOGD=500-600 km/s

SR PIEKEN tot 21 Hz=trillen veel oud zeer los mn rond maaggebied=yin snaren

INSTABIEL & TURBULENT AARD MAGNETISCH VELD=wankel, dizzy-misselijk

KP index= 2-6

Riemen vast!***Turbulentie aan boord van ons scheepje***nieuwe CME zijn is in aantocht en voelbaar als sterke druk op je kruin-wervelkolom alsof je diep de grond ingeduwd wordt en de hogedrukspuit al je zenuw wortels doospuit van verstopte vervuilde energie!

Sterk zigzaggende hogedrukspuit vanuit chakra 7 langs de 2 zijstrengen vd wervelkolom t/m stuitje=oog vd storm ***Gevoel van heen en weer geslingerd te worden van rechts naar links -van wel of niet doen?-hyper zijn en zeer onrustig alsof je van alles wilt doen tot aan uitgeteld zijn*** dizzy-hypernerveus-misselijk-overprikkeld, stress.

***Hart op hol, dichtgeknepen keel, hoge onrust, zenuwachtigheid, hoge benauwende ademhaling, druk op het hoofd, nek en schouders***

***Turbulentie in het aard magnetisch veld en dus in ons zenuwstelsel-maag onder druk- vol hoofd met heel veel gedachten die als een draaimolen aan je voorbij komen-misselijk-dizzy-zeeziek gevoel tgv disbalans evenwicht systeem-suizende en piepende oren, moe, grieperig, kou, rillingen, spijsverteringsklachten en uitgeteld zijn.***

SYMPTOMEN zonnestormen; hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons., nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, grieperig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Symptomen van Ontgifting wanneer de vibratie van je lichaam toeneemt en het giffen uitstoot. Deze omvatten hoofdpijn, diarree, misselijkheid, uitputting, wanneer je lichaam eraan werkt de nieuwe energieën te integreren en in evenwicht te brengen. Het zal energetisch overbelast zijn. Dit kan ook ervaren worden als een korte termijn geheugenverlies, vergeetachtigheid en problemen met tijd die te kort lijkt te zijn.
Vooral hsp-ers/lichtwerkers en dieren voelen dit sterk en willen met rust gelaten worden!
Marjolein Ingrid Soulpursang