woensdag 8 november 2023

De Arcturiaanse Groep: Oude Energieën komen weer naar boven ~ 8 november 2023 ~ Marilynn Raffaele

De Arcturiaanse Groep: Oude Energieën komen weer naar boven

Kanaal: Marilynn Raffaele – Geplaatst op 7 November 2023

De wereld scheidt zich. Er zijn zij die leven vanuit hogere staten van bewustzijn en zij die ervoor kiezen om te blijven in dat wat oud en vals is.

Dierbare lezers, nogmaals welkom bij onze boodschap.

Vertrouw erop dat alles volgens plan verloopt. Donkere en zware energieën die zich manifesteren als haat, geweld, oordeel en afscheiding beïnvloeden momenteel ieders leven op de een of andere manier. De toenemende aanwezigheid van spiritueel Licht op aarde dwingt energieën die lang verborgen zijn geweest voor het algemene bewustzijn naar de oppervlakte te komen. Dit dwingt velen die met hun hoofd in het zand hebben geleefd en niet bereid waren om naar iets anders te kijken of iets anders te erkennen dan wat hen verteld is, om met nieuwe ogen te gaan zien.

Creaties van dualiteit en afscheidingsbewustzijn moeten worden herkend voor wat ze vertegenwoordigen voordat ze kunnen worden geëlimineerd uit het collectieve geloofssysteem van de wereld. Velen beginnen nu voor het eerst de overweldigende grootsheid van leugens, bedrog en zelfdienende hebzucht te begrijpen die door sommige leiders en politici, een paar georganiseerde religies en vele kleine en grote bedrijven wordt gepromoot als zijnde in ieders “belang”.

Het Goddelijke plan is levend en wel, maar is afhankelijk van de mensen op aarde om het uit te voeren. Degenen die de aarde vanaf de andere kant observeren en assisteren, kunnen niet ingrijpen en dingen veranderen omdat de vrije wil van ieder mens geëerd moet worden en er niets geleerd zou worden van het laten doen van evolutionair werk door anderen.

De aanwezigheid van hoogfrequent energie Licht, gedragen door geëvolueerde bewustzijnsstaten, werkt automatisch en zonder bewuste inspanning, om lagere resonerende energieën bloot te leggen en op te lossen, wat de manier is waarop Jeshua en anderen met een hoog resonerend bewustzijn helend werk deden en nog steeds doen. Alles wat als “normaal” is geaccepteerd, maar in werkelijkheid afscheiding vertegenwoordigt, wordt of zal spoedig worden beïnvloed door de toenemende aanwezigheid van hoge resonerende energieën die naar de aarde stromen.

Oefen je in het erkennen van het Christus-zijn van elk individu. Het is gemakkelijk om automatisch en zonder bewuste gedachte iemand te bestempelen als dik, lelijk, dom, oneerlijk, enz. Als je merkt dat je dit doet, erken dan dat zelfs schijnbaar onschuldige etiketten staan voor oordelen op uiterlijk.

Dit betekent niet dat je doet alsof je een verschijning of toestand niet ziet en het betekent ook niet dat je er niet met de persoon over kunt praten als hij/zij dat wil. Je negeert fysieke, emotionele, mentale of zelfs spirituele verschijningen niet, maar doorziet ze door de spirituele realiteit te erkennen die ten grondslag ligt aan alle materiële verschijningen – zowel de goede als de slechte.

Als je geconfronteerd wordt met een negatieve situatie of persoon, of je er gewoon bewust van wordt, zeg dan tegen jezelf iets als: “Ik weet wie je werkelijk bent, een uitdrukking van de levende God.” Gebruik de woorden die je wilt. Dit betekent niet dat je je plots niet meer bewust bent van een of andere verschijning, maar eerder dat je in een staat van bewustzijn leeft die in staat is om door materiële verschijningen heen te kijken, hoe verstoken van licht ze ook lijken te zijn, wat op zijn beurt de persoon of personen kan opbeuren of genezen als ze er ontvankelijk voor zijn.

Het driedimensionale geloofssysteem leert dat iemand dit of dat moet doen enz. enz. (volgens de huidige overtuigingen) om succes en geluk in het leven te bereiken. Succes en geluk zijn al volledig aanwezig in ieder mens en moeten eerder erkend dan bereikt worden, maar de meerderheid is zich hier niet van bewust en dus blijven de meesten “doen”, in vaak vergeefse pogingen om datgene naar zich toe te trekken waarvan ze geloven dat het hen voldoening zal brengen.

Leer te zijn in plaats van te doen. Leven vanuit een bewustzijn van eenheid zijn in plaats van voortdurend te doen om te bereiken wat van binnen al volledig aanwezig is, maakt het mogelijk en opent de wegen die nodig zijn voor de expressie ervan. Vergeet nooit dat, omdat je bewustzijn bent en bewustzijn de substantie van vorm is, een bewustzijn van “ik heb niet. Ik heb nodig. etc” precies dat zal creëren en manifesteren.

Eeuwenlang hebben ouders hun kinderen onderwezen vanuit wat zij weten, religies hebben hun overtuigingen gepromoot, leraren leren studenten actuele informatie en experts verkondigen de waarheden van hun vakgebied. Al deze gebieden evolueren en openen zich, wat weerstand oproept bij degenen die hun leven hebben opgebouwd rond de huidige geaccepteerde feiten.

Sta jezelf toe om je te openen, wat heel goed kan betekenen dat je een paar concepten en overtuigingen achterlaat waar je je prettig bij voelt en die je in het verleden goed van pas zijn gekomen. Het is belangrijk om te begrijpen dat hoe goed het ook lijkt, alles wat voortkomt uit dualiteit, afscheiding en een geloof in twee machten alleen maar illusoir kan zijn.

De wereld scheidt zich. Er zijn zij die leven vanuit hogere staten van bewustzijn en zij die ervoor kiezen om te blijven in dat wat oud en vals is. Jullie zullen steeds meer voorvallen van onderscheid tussen die twee gaan zien en het zal voor de meerderheid steeds duidelijker worden dat er een element is dat de wereld in duisternis wil houden, simpelweg omdat het hun belangen dient.

Jullie beginnen hier tekenen van te zien nu steeds meer mensen vragen beginnen te stellen en weigeren om veel van de informatie die gepromoot wordt met betrekking tot zowel lokale als globale kwesties voor waar aan te nemen. Elke dag ontwaken er meer, ook al ziet het er niet zo uit. Eenheid vindt snel een plaats in het menselijk bewustzijn en dit dient op zijn beurt om het collectieve bewustzijn van de Aarde te verheffen en te openen.

Laat globale en persoonlijke kwesties zich ontvouwen vanuit een plaats van onthechting alsof je naar een film kijkt in het besef dat God Zichzelf nooit heeft gemanifesteerd, nooit zou kunnen manifesteren en nooit zal manifesteren als oorlog, geweld, oneerlijkheid of welke vorm van afscheiding dan ook. Dit betekent NIET dat je geen actie onderneemt als actie vereist is. In een mishandelende of gewelddadige situatie blijven vanuit het valse geloof dat je spiritueel en liefdevol bezig bent, is dwaas en vertegenwoordigt de afwezigheid van zelf/ZELFDE liefde.

Het is belangrijk te begrijpen, maar vaak moeilijk te accepteren, dat er geen ongelukken bestaan. Degenen die lijden en sterven over de hele wereld in deze tijd waren zich bewust van en kozen voor hun ervaringen voordat ze incarneerden. Sommigen hadden dit soort ervaringen nodig om te begrijpen hoe het voelt om aan de ontvangende kant te staan van de keuzes die ze in vorige levens hebben gemaakt. Sommigen hebben deze ervaringen gewoon nodig als onderdeel van hun evolutieproces.

Veel spiritueel geëvolueerde zielen hebben er echter voor gekozen om in een situatie van geweld en trauma te verkeren als hun dienst, hun Lichtwerk, hun manier om een slapende wereld te helpen ontwaken voor de verouderde status van zoveel dat nog steeds geaccepteerd wordt als de manier om dingen te doen.

Wees het licht dat je al bent zonder de behoefte te voelen om iets te doen, te handelen, te smeken of te bedelen. Stop met de riten, rituelen en zoektochten die bedoeld zijn om je te maken tot wat je al bent en altijd al bent geweest. Deze dingen waren een belangrijk facet op je spirituele reis, maar je bent er voorbij geëvolueerd. Het enige waar je om hoeft te vragen is meer Licht.

Erken en rust in de realiteit van ZELF en al het leven dat het ENE Goddelijke Bewustzijn is dat ZICH manifesteert als oneindige vorm en verscheidenheid.

Wij zijn de Arcturiaanse Groep 11/5/23

Kanaal: Marilyn Raffaele

Donaties zijn welkom

Vertaling: wakkeremensen.org