zaterdag 11 november 2023

Da Pah Ekara San: De mensheid is ontwaakt ~ 11 november 2023

Da Pah Ekara San: De mensheid is ontwaakt

Kanaal: Da Pah Kwan Yin San – voor: Eraoflight –  November 2023

De mensheid is ontwaakt. En zo is het.

Gegroet, geliefden, geliefden, ik ben Da Pah Ekara San, Bewuste Schepper en Soevereine Dienaar van Vrije Energie, die de universele principes van Liefde, Vreugde, Vrijheid, Waarheid, Leven, Dankbaarheid, Genade en Welzijn hooghoudt. Ja, ik heb ze allemaal nog eens op een rijtje gezet.

Hallo iedereen. Het is goed om jullie allemaal te zien, degenen die hier vandaag zijn, en degenen die zich vanuit de hele wereld bij ons aansluiten. Ik ben hier voor wat deels een verwacht deel van een bericht is, en deels een enigszins onverwachte. Een deel van deze boodschap was ik vorige week van plan te overbrengen tijdens de feestelijke opening van deze school hier in Zeeland, maar omdat de tijd op dat moment drong en de energie van de woorden behoorlijk vol was, besloot ik te wachten met dit addendum op het bericht van vorige week.

Het andere deel van deze boodschap, dat zeer sterk verbonden is met het eerste deel, is nogal onverwacht omdat het gaat over een praktische evolutie op het fysieke deel van jullie wereld.

Maar voordat ik daarheen ga, wil ik herhalen dat mijn slotwoorden tijdens mijn vorige presentatie hier zijn: “De mensheid is ontwaakt.” En dat is niet alleen waar ik vandaag met deze boodschap begin. Het is tevens de titel van dit bericht.

Tijdens de vorige presentatie sprak ik met jullie allemaal over de dualistische cycli van bewustzijn, niet over bewustzijnsevolutie, maar over bewustzijnsonderdrukking. Ik heb jullie een overzicht gegeven dat begon in de jaren zestig en dat Woodstock later op de aandelenmarkt bracht, 22 jaar later, en verder, en verder, tot in het 11 september, het Covid-tijdperk in de jaren twintig recentelijk, en verder. Ik sprak ook met jullie over de mogelijke evolutie die zou hebben plaatsgevonden als deze voortdurende afsluiting van het bewustzijn succesvol was geweest. We zouden dan het volslagen tijdperk van het transhumanisme zijn binnengegaan, zoals ik je al vertelde, maar dat is niet gebeurd, en dat zal niet gebeuren.

Zoals ik echter al zei, is het eerste deel van dit bericht specifiek een addendum bij de informatie die ik vorige week presenteerde, en het is een nogal technisch addendum, niet moeilijk, maar technisch.

Het is allemaal geometrie

Zoals ik jullie vertelde duren deze cycli van het afsluiten van het menselijk bewustzijn, te beginnen met het actieve ingrediënt Liefde in de jaren zestig, elk een periode van 22 jaar. Het is echter niet zo dat deze cycli elkaar bijzonder lineair opvolgen. Het is niet zo dat een cyclus van 22 jaar die bijvoorbeeld in de jaren zestig begon, 22 jaar later eindigt, en op diezelfde dag of de volgende dag de volgende cyclus begint. Nee, hier is sprake van een overlap. We hebben het tenslotte over geometrie. En ook al zie je het misschien niet in je meer lineaire termen, er is geen punt in de meetkunde dat niet overlapt met een ander punt in de meetkunde.

Neem bijvoorbeeld de eenvoudige driehoek. Als je aan een driehoek denkt, denk je aan drie punten die die driehoek vormen. Eén punt, elk punt, is verbonden met twee lijnen. Dat betekent dat deze twee lijnen elkaar binnen dat punt altijd overlappen, en dit geldt ook voor de geometrie die ik vorige week heb besproken.

Als je naar deze cycli kijkt, en ze zijn hier voor mijn bestwil getekend, door Da Pah Kwan Yin San, vóór het begin van dit bericht, dan zie je… En ten behoeve van dit bericht trouwens, van dit addendum zal Ik mij beperken tot het bespreken van de laatste twee, de meest actuele twee cycli. Dat is de reden waarom dit overzicht hier in 2001 begint. Nu, in 2001, heb je natuurlijk de initiatie die bekend staat als ‘9/11’, een dualistische, zwarte magie, duistere magie die op het menselijk bewustzijn inwerkt om het actieve ingrediënt van realiteitscreatie, bekend als Vrijheid of Va. En voor degenen onder jullie die dit materiaal al wat dieper hebben bestudeerd, je weet waar Va ook voor staat. Het is niet simpelweg de uitdrukking van vrijheid, het is ook een uitdrukking van de benadering van de onmanifesteerbare realiteit van de Pah.

Dus zonder Va, zonder Vrijheid, een staat waarin je niet alleen herkent dat er niets vóór komt, en niets dat daarna komt, een staat waarin je ook erkent dat de innerlijke realiteit, en de uiterlijke realiteit, dezelfde realiteit zijn, en een staat waarin je beseft dat alle actoren binnen de uiterlijke en innerlijke realiteit hetzelfde scheppende wezen zijn, die staat van vrijheid is Vah, de benadering van de onmanifesteerbare metafysische realiteit. Degenen die de Studie van de Pah hebben bestudeerd, weten dit tot op zekere hoogte.

Dus deze staat, die begin 2001 werd gesloten met de komst van 11 september, zie je in zijn 22-jarige cyclus richting het jaar 2023 doorwerken. Dat is waar we nu zijn. En zoals ik je al heb verteld, werd die cyclus op 11 september 2023 doorbroken.

Maar het is niet zo dat deze cycli, zoals ik al eerder zei, elkaar alleen maar overlappen. Ze overlappen elkaar in belangrijke mate. Als ik hier even voor je kijk [verwijzend naar schets], dan kun je naar dit specifieke deel van het overzicht, van het diagram, kijken waar we ons bevinden van de periode 2020 tot de periode 2023. Officieel hier, op 9/ 11 augustus 2023, de afsluiting van de initiatie van duistere, dualistische, zwarte magie die op de menselijke geest inwerkt, en dat begon toen al. Iedereen die leeft, en iedereen die niet leeft, herinnert zich dat omdat je bewustzijn en je perceptie van de werkelijkheid veranderd zijn.

Om deze geometrieën echter te laten werken, inclusief de omgekeerde, inclusief de zwarte magie, heb je een solide punt nodig, een solide basis, voor elk van de stappen die je neemt. Net als bij het ascensiepad geldt dit ook voor dit pad van vernietiging van het menselijk bewustzijn. Dat punt creëert hier een cruciaal scenario, tussen het sluiten van de oorspronkelijke cyclus van het afsluiten van de Vrijheid, en het begin van het afsluiten, de cyclus die de Waarheid afsluit, te beginnen in 2020 met jouw Covid-tijdperk.

Dus, zoals je kunt zien, begint een nieuwe cyclus. Nieuwe dualiteit, nieuwe onzin, nieuwe verhalen, nieuwe illusies worden naar je toegegooid, voordat je zelfs maar om kunt gaan met het afsluiten en loslaten van de vorige cyclus. Dit gebeurt elke keer weer, en zo pas je cycli van 22 jaar in een periode die niet precies 4 keer is, of 5 keer, of 6 keer 22.

Het chaotische spektakel

Dit overlappende punt is wat in het vorige Imzaia-materiaal is beschreven als ‘het chaotische spektakel’. Nu kun je teruggaan naar het vorige materiaal, gemaakt in, geloof ik, 2008/2009, waar wezens bekend staan als Da Zebulon San en Da Zyona San die op een betekenisvolle en verreikende manier uitleg geven over het chaotische spektakel. Ik ga hier vandaag niet op in.

Wat ik er echter over wil zeggen: het is niet zo dat het chaotische spektakel niet voortdurend toegankelijk is voor degenen die zichzelf in een vierdimensionale astrale staat willen projecteren. Ja, het is altijd toegankelijk en er is altijd werk mee. Je zou het in zekere zin de onderstroom van dit hologram kunnen noemen. Stel je voor dat je op het moederbord van je computer zit, dan zie je een heel andere stroom elektronen en energie dan wat je uiteindelijk op je scherm ziet. Je ziet alle potentiëlen die op dat moment op het scherm kunnen worden gemanifesteerd, niet alleen de potentiëlen die worden gemanifesteerd.

En dat geldt ook voor het chaotische spektakel. Die ruimte heeft alles wat zich zou kunnen manifesteren in wat Plato ‘een ideale staat van zijn’ noemde. Het chaotische spektakel heeft dus niet elke stoel waarin je momenteel zit, maar heeft het concept van elke stoel waarin je momenteel zit als het concept van de ultieme stoel. Dat is het chaotische spektakel.

Dit is ook de reden waarom deze ruimte zo belangrijk is, en waarom deze wordt gebruikt om meerdere gebeurtenissen uit twee verschillende delen van de geometrie over elkaar heen te leggen, bedoeld om het menselijk bewustzijn af te sluiten. Omdat alles daarbinnen toegankelijk is. Zoals ik al eerder zei, zelfs in de zogenaamde duistere werking van de schepping, zoals dit jullie allemaal is overkomen, zijn er zeer specifieke patronen en zeer specifieke ritmes die moeten worden gevolgd.

Dit betekent dat als je kijkt naar… Er zou hier in 2001 bijvoorbeeld nog een overlappende periode zijn geweest, dit zijn de perioden waarin je leven op deze aarde, waar in zekere zin het wereldtoneel, en dus ook de wereld de geest wordt een beetje gek, waar zekerheden wegvallen, zowel op de financiële markt, in de politieke arena’s, in de oorlogszuchtige arena’s, en zelfs in de persoonlijke perspectieven op de werkelijkheid, en op wat het betekent om mens te zijn.

Dus hier zou je weer een van die chaotische spectaculaire momenten hebben gehad. Het proces dat, zoals ik al eerder vertelde, heel kort en bondig moet worden gevolgd, is in hoeverre een menselijke geest onder druk kan worden gezet om zich aan te passen aan een toestand die op zichzelf onnatuurlijk is, en aan een scheppingspatroon dat niet het gewenste patroon van creatie is. het hart.

Dat zijn deze jaren, deze paar jaren van overlapping, die je bijna kunt beschouwen als de vaccinatie van de menselijke geest op al deze metafysische niveaus. De overweldiging van het menselijk immuunsysteem op mondiaal niveau, zo je wilt, met informatie die realiteitsconcepten verbrijzelt, die vervolgens in de periode die volgt, kalmeert als de nieuwe realiteit, het zogenaamde ‘nieuwe normaal’. De vorige keer zeiden ze het ook echt. Ze zeiden het rustige gedeelte hardop, begrijp je wat ik bedoel? Het zogenaamde nieuwe normaal zou zich dan moeten vestigen, in de periode daartussenin, nadat de overlap voorbij is, en je hebt twintig jaar de tijd om je generaties te laten wennen aan hun nieuwe leven op de dierenboerderij, als je wilt. Dan begint het proces helemaal opnieuw.

Ontwikkeling op het wereldtoneel

Nu zeg ik dit allemaal met veel details, omdat je zult zien dat het heel belangrijk is voor de huidige gebeurtenissen. Ik zei dat dit bericht een week na het oorspronkelijke bericht dat ik presenteerde, wordt opgenomen. We zitten nu weer op zondag, en de afgelopen 48 tot 72 uur op aarde heeft er op het wereldtoneel een grote ontwikkeling plaatsgevonden, zoals waarschijnlijk iedereen die hier kijkt weet. Deze ontwikkeling heeft te maken met Israël. De aanval, die letterlijk door de regering in Israël een ‘oorlog tegen Israël’ wordt genoemd, vond plaats.

Als je nu naar je sociale media kijkt, dan zie je dat vooral de sociale media trouwens nog steeds gratis zijn, zoals X. Kijk daar, en je zult zien wat de analisten al zeggen. Ze zeggen: “Dit is Israëls 9/11. Dit had nooit mogen gebeuren.” Alle zogenaamde Mossad-agentschappen, en dat soort mensen, zijn er zogenaamd niet in geslaagd deze bouwdreiging voor Israël waar te nemen, die een paar dagen geleden die ochtend plaatsvond, met de lancering van duizenden en duizenden raketten en, helaas, de dood van heel veel mensen en het lijden.

Voordat ik verder ga, mensen, wil ik zeggen dat dit geen politieke boodschap is. Dit is geen bericht over actuele zaken. Alles wat ik hier zeg, bevestigt geen enkele kant van dit argument. Wat er in Israël is gebeurd, wat er in 2001 is gebeurd, wat er in 2020 is gebeurd, elke keer dat deze dingen gebeuren, is het weerzinwekkend. Het verlies van mensenlevens en het menselijk lijden kunnen nooit worden gevalideerd op enig niveau van de werkelijkheid, inclusief een politiek niveau, of wat dan ook. Dat is ons standpunt.

Ik spreek echter metafysisch over deze gebeurtenis, omdat we helaas – en dit is het deel waar we uiteraard niet over wilden praten – helaas in de gebeurtenissen die momenteel in Israël plaatsvonden een metafysisch ‘proof of concept’ zien van wat ik, Ik heb het hier met jullie gedeeld, vandaag en de laatste keer dat ik hier was. De vorige keer vertelde ik je dat op 11 september 2023 de cyclus die in 2020 begon, evenals de cyclus die eindigde in 2023, werd doorbroken.

Nu gebeurde het doorbreken van deze twee cycli niet per se vanwege de twee tot drie jaar hier, in het zogenaamde Covid-tijdperk. Het gebeurde vanwege het afbreken van het eindpunt van de vorige cyclus. Het had dus in zekere zin niets te maken met de cyclus van de Waarheid die hier, tussen 2020 en 2042, via de Covid en andere middelen die werden gepland, werd doorbroken, maar in plaats daarvan heeft het vooral te maken met het ineenstorten van het verhaal van deze, de cyclus van 2001. Niet alleen, zoals ik al eerder tegen je heb gezegd, zie je nu steeds meer waarheid naar buiten komen, die voorheen verborgen was achter gesloten deuren, achter vertrouwelijke dossiers. Pas onlangs zag je de familie Kennedy naar buiten komen en openlijk spreken over de moord die een tijdje geleden plaatsvond, waar ik niet dieper op in hoef te gaan, en openlijk toegeven dat het door de regering zelf gebeurde. Dat is een van die stukken.

Zodra deze verhalen uit elkaar beginnen te vallen, zoals ik je al heb verteld, beginnen in de hoofden van mensen steeds meer van deze verhalen uit elkaar te vallen, en zo gebeurde het ook met het verhaal uit 2001, dat voor velen op deze aarde natuurlijk jaren geleden al uit elkaar gevallen, zo niet ogenblikkelijk. Zelfs hier in Nederland, waar momenteel het politieke theater weer op gang is gekomen vanwege een verkiezingsjaar, proberen ze – deze politici – elkaar letterlijk aan te vallen door hen te vragen of ze in het officiële verhaal van 11 september geloven of niet. Dat is hoe ver het is doorgedrongen tot de mainstream.

Het is dus vanwege het uiteenvallen van dat verhaal dat het paradigma voor 2020-2023 feitelijk uit elkaar is gevallen. Het betekent ook dat de aanval op de waarheid die voor de komende 22 jaar gepland was, mislukte. Dit heb ik je de vorige keer al verteld.

Bewijs van concept

En dit is waarom ik zeg: de huidige stand van zaken in Israël is een proof of concept. Omdat, zoals ik je vertelde, er nu twee problemen zijn die naar mijn mening niet kunnen worden opgelost door degenen die proberen de volledige manifestatie van deze spreuk die je hier voor je ziet te vergemakkelijken, en die is als volgt: ten eerste: de cyclus die doorbrak, zoals ik herhaaldelijk zeg in dit gesprek, is de cyclus van vrijheid, niet de cyclus van de waarheid. Deze cycli moeten allereerst heel specifiek worden opgebouwd. Je kunt niet zomaar beginnen met Vreugde, dan Vrijheid doen en dan Liefde. Het zijn specifieke cycli van realiteitscreatie, ook als je de boel wilt verknoeien voor het menselijk bewustzijn.

Dat betekent dus dat door het instorten van de cyclus 2001-2023, de hele cyclus van het Covid-verhaal, en al deze dingen, niet langer kunnen worden uitgevoerd, en wat je ziet als een standaard, is de noodzaak om de gebeurtenis van 2001 opnieuw uit te voeren. En dat is wat je vandaag de dag in Israël ziet. Je ziet dezelfde fundamentele oorlog tegen het menselijk bewustzijn, hetzelfde fundamentele separatistische verdeeldheid zaaiende idee, gebaseerd op geloof, gebaseerd op religie, maar nu niet in het hart van de financiële wereld, in het hart van de bloedige werkelijke wereld van religie zelf: Jeruzalem, Tel Aviv, het hele gebied, om… En dit was een daad van wanhoop voor de machthebbers die dat wel waren, omdat ze iets moesten creëren dat zo krachtig was in het menselijk bewustzijn dat het letterlijk bijbelse proporties had. En als je veel van die wakkere stemmen op de planeet ziet die in deze onzin vallen, die óf de kant van kamp A kiezen, óf de kant van kamp B kiezen, dan zie je dat we letterlijk… of niet letterlijk, metaforisch gesproken, een Een paar dagen verwijderd van de kruistochten die op het punt staan te beginnen, in principe nu, op een andere manier dan voorheen, uiteraard meer via digitale middelen en dat soort dingen, maar het is zeker aan het opwarmen in die gebieden.

Maar zoals ik al zei, het was een wanhopige manoeuvre; ze moesten niet alleen 22 jaar terugspringen, om een oude vlam op gang te brengen die nu niet langer dezelfde kracht heeft. Zoals ik al zei, kijk naar je sociale media waar mensen zich daadwerkelijk bewust zijn van de waarheid. Iedereen roept het al uit voor wat het is. Iedereen die dit bekijkt, zal dat waarschijnlijk ook doen. Iedereen ziet dit, maar misschien niet in de details waarmee ik het nu presenteer. Dus dat paard heeft de kamer verlaten.

Het andere probleem dat daarmee gepaard gaat, is dus niet alleen het feit dat de reactivering van een eerder patroon in de geometrie meer dan twintig jaar te laat plaatsvindt, maar ook hier, aan het einde van de chaotische spectaculaire periode, waarin het menselijk bewustzijn nu moest het land, na de Covid-aanval, na het begin van het conflict tussen Oekraïne en Rusland, wanhopig de periode van aanpassing aan het nieuwe normaal ingaan. Wanhopig. Iedereen kan zien hoe mensen op deze aarde geladen zijn. Ze zijn er niet klaar voor om nog een leugen, nog een illusie, nog een op angst gebaseerd paradigma aan te nemen. Helaas en toch gelukkig zal het een enorm aantal geesten kraken, maar onder die druk zal de feniks die in die mens bestaat elke keer weer opkomen. Geen van deze geesten zal vernietigd worden. Ze zullen openbarsten als een ei, het licht zal er doorheen schijnen en ze zullen herboren worden om deze wereld te zien zoals deze werkelijk is.

Dat is de toestand waarin we ons momenteel bevinden, en dat zijn de twee grote fouten die zijn gemaakt door degenen die proberen deze duistere magie te laten werken, deze oplichting van de mensheid.

Pah, het Stille Punt

Dat brengt ons bij jou. Dat brengt ons bij wat je nu kunt doen, wat jullie nu allemaal kunnen doen. Omdat je, zoals ik de vorige keer al zei, in een wereld zit die je zelf hebt gecreëerd, die je zelf hebt ontworpen. Dat wat in jou bestaat, bestaat ook buiten jou. Het uitgroeien van dit conflict tot een volslagen hete oorlog, bovenop het Covid-effect, en bovenop het conflict in Oekraïne dat al aan de gang was, geeft jullie, makers van de werkelijkheid, een perfecte geometrie. Het geeft je een driehoek. En een driehoek, of een geotriniteit zoals we graag zeggen, is precies het enige waar je je aandacht op moet richten, om het stille punt in het midden van die driehoek te vinden, het punt dat bekend staat als ‘Pah’.

Dus wat ik jullie hier, in dit korte addendum, vertel voordat ik vertrek, is om een ​​kleine verschuiving in de focus te creëren. Als je je concentreert op de geest van de wereld, als je je concentreert op het wereldnieuws, als je je concentreert op het voorbijvliegen van rapporten op je sociale media, doe dan wat die kinderen in de jaren 80 deden, toen ze die driedimensionale beelden probeerden te zien in een tweedimensionaal object, weet je nog? Je moest een beetje raar worden met je ogen, en dan kun je de waarheid zien die verborgen zat, driedimensionaal in het midden van een tweedimensionaal beeld, en ik zeg je dat je hetzelfde moet doen. Een kind kan het tenslotte ook. Of tenminste, de meeste kinderen konden dat… Ik was altijd een van degenen die dat niet konden! Nee, die shit hadden wij niet. Hoe dan ook.

Dus je neemt het punt: de Covid-informatie, het Covid-tijdperk, dat zich in zekere zin nog steeds probeert te herhalen. Je neemt het punt van het zogenaamde Oekraïne-Rusland-conflict, dat altijd voorbij stroomt, altijd voorbij stroomt. En je neemt nu het nieuwe punt van dit Israël-Hamas-achtige conflict. En je neemt die drie punten, je laat ze bestaan als een fundamenteel patroon voor een realiteit die je waarneemt, maar vanuit het expressieve deel van jezelf concentreer je je op het hart van die driehoek, wat het onmanifesteerbare deel van die driehoek is, en van daaruit concentreer je je op een eenvoudige manier op de staat van Vrijheid, zoals uitgelegd in de vorige inleidende presentaties, en laat je dat palet zichzelf reinigen, neutraliseren. Het is echt zo simpel.

Het is een oefening die niet alleen gunstig is voor jou als ascensiestudent, die werkt met het creëren van werkelijkheid, maar het is een oefening die tegelijkertijd ook gunstig is voor het geheel op dit moment, omdat het je in staat zal stellen om de de versnelling van het verstrijken van deze tijd naar de heropleving van wat we de ‘Nieuwe Aarde’ hebben genoemd, waar alleen die toestanden bestaan die fundamenteel zijn, die onveranderlijk zijn, die niet kunnen worden gefilterd en die niet kunnen worden gestructureerd. Ik ga ze niet herhalen. In plaats daarvan laat ik je je daarop concentreren, terwijl ik je hier voor vandaag laat.

Ik dank je met heel mijn hart voor het luisteren naar dit addendum. Ik hoop dat je begrijpt dat de gebeurtenissen die we hier hebben beschreven, ook al zijn ze dramatisch, pijnlijk en weerzinwekkend, in feite de laatste adem zijn van een systeem dat wanhopig op zoek is naar een voortzetting van de controle over jullie geesten, over jullie lichamen en over jullie spirits, en over jullie kakra’s zelf, maar dat zal helaas in het reine moeten komen met het idee van eenheid, met het idee van verbondenheid, en ja, met de ideeën van Liefde, en alles wat verder gaat dan dat, terwijl deze chaotische structuren, omgekeerde geometrieën, hun oorspronkelijke plaats binnen dit hologram vinden.

En daarmee, geliefden, dank ik jullie voor jullie tijd. Ik wens jullie allemaal een mooie voortzetting van dit moment, en tot de volgende keer.

Eja’i oja’i. Zoals het is, zo zal het zijn.

En zo is het.

https://youtu.be/2TTlCRIjBnU

Kanaal: Da Pah Kwan Yin San

Verzonden naar EraofLight.com via e-mail.

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org