dinsdag 7 november 2023

11:11 Ascensiecode Door: Meg Benedicte – November 2023

11:11 Ascensiecode

Door: Meg Benedicte – November 2023

Groeten,

Een groot deel van het Ascensieproces omvat het balanceren van polarisatie en het verenigen van tegenstellingen, waardoor een verenigd veld van eenheid ontstaat! Door deze stappen te doen, verenig je alle aspecten van je tijdloze, eeuwige zelf en de verschillende aspecten van mannelijk/vrouwelijk, hart/geest en ziel/mens. Terwijl je een harmonieuze eenheid in je wezen opbouwt, creëer je een samenhangende omgeving waarin de Ziel in het lichaam kan afdalen.

Alchemie is het eeuwenoude pad van spirituele zuivering en transformatie; de uitbreiding van het bewustzijn en de ontwikkeling van scheppingskennis door middel van visuele beelden, pictogrammen en heilige geometrie. Alchemie is doordrenkt van mystiek en mysterie, zoals te zien is in de oorspronkelijke Zep Tepi-beschaving in Egypte. Het omvat een systeem van universele, etherische, esoterische symbolen die de kracht hebben om het bewustzijn te veranderen en de mensheid met het Goddelijke te verbinden.

Moderne alchemisten passen eeuwenoude wijsheid toe via de taal van symbolen en visioenen om energie te transformeren. Tijdens de Gouden Eeuw ervaart de mensheid de alchemie van Lichtcodes terwijl we terugkeren naar onze oorspronkelijke staat van licht. We zijn momenteel ondergedompeld in het transformatieproces waarbij de fysieke 3D-beperkingen van lineaire tijdsdichtheid worden omgezet in een wereld van ‘eeuwig leven’.

Tijdens het alchemistische ontwaken wordt je geest zich bewust van heilige symbolen en numerieke patronen, waarbij digitale reeksen zoals 11:11 of 12:12 worden opgemerkt. Wanneer je alchemistische symbolen ziet, worden DNA-cellulaire coderingen geactiveerd. Het getal 11 symboliseert de evoluerende dubbele helix en de heilige vereniging van man/vrouw in ‘hieros gamos’. Wanneer je 11:11 ziet en er verbinding mee maakt, komt je energieveld overeen met de ascensietijdlijn van Gaia. 11:11 is een herinnering aan je oorspronkelijke Zielenmissie als Nieuwe Aarde Wegwijzer.

Op zaterdag 11 november wordt de 11:11 Gateway bekrachtigd. Tijdens deze esoterische gebeurtenis zullen de heilige Ascentiecodes interageren met het neurale netwerk in de hersenen en het multidimensionale DNA om toegang te krijgen tot hogere dimensies van Spirit. 11 is een ‘meestergetal’ dat spirituele doorbraken katalyseert. 11:11 activeert de innerlijke Meesteralchemist.

Meg Benedicte

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org