zaterdag 12 november 2022

Wat Gebeurt Er Tegelijkertijd Met Het 11/11 Portaal? ~ 12 november 2022 ~ Daniel Scranton

Wat Gebeurt Er Tegelijkertijd Met Het 11/11 Portaal?

Gechanneld door: Daniel Scranton – 11 november 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We zijn goed in staat om jullie vooruitgang op Aarde te meten en te volgen, en we merken het wanneer er een enorme piek is in jullie frequentie als collectief bewustzijn op Aarde.

Dit is één van die tijden.

Het is een tijd waarin veel mensen zich concentreren op wat zij waarderen, wat hen dierbaar en waar is. Dit is een tijd waarin meer mensen afstemming zoeken met de buitenwereld, in een poging om op één lijn te komen, hoe moeilijk dat soms ook is voor jullie allemaal.

Jullie hebben ook de 11/11 energieën en het portaal om jullie bij te staan in deze tijd waarin jullie zoveel steun van bovenaf nodig hebben, omdat velen van jullie zich niet afgestemd voelen op jullie wereld of wat er in die wereld gebeurt.

Onthoud dat je altijd kunt kiezen hoe je reageert op wat er ook gebeurt in de wereld, en onthoud dat je hulp hebt.

Er zijn zoveel helpers om jullie heen als individuen en om jullie heen als collectief, die alleen maar willen dat jullie je ontwikkelen en ascenderen in dit leven. Dit is het moment om je meer te richten op de aanwezige energieën dan op wat er in de wereld gebeurt.

Als je je afstemt op de hulp die je ontvangt, op de steun en de liefde die overal om je heen is, besef je dat je alles kunt.

Je kunt alles creëren, en je kunt alles zijn wat je in dit leven en voor je medemensen wilt zijn.

Het is nu een tijd waarin meer mensen dan ooit tevoren zich erop richten om zelf leiders te worden, omdat de mensen van de planeet Aarde inzien dat er nieuw bloed moet worden ingebracht in oude systemen.

Jullie erkennen dat jullie de mensheid iets te bieden hebben als het individu dat jullie nu zijn.

Jullie weten als het Ontwaakte Collectief dat er op dit moment iets heel krachtigs gebeurt op jullie planeet en dat allen die wakker zijn op zoek zijn naar eenheid.

Zij zijn op zoek naar eenheid, en terwijl sommigen op de verkeerde plaatsen zoeken, zullen degenen onder jullie die weten dat jullie het juiste leiderschap zijn, opstaan. Jullie zullen in staat zijn de mensheid naar dat volgende niveau van bewustzijn te brengen.

We weten het, we zien het, we voelen het, en we voelen de piek in jullie algemene frequentie als gevolg daarvan.

Wij zijn erg blij te kunnen zeggen dat alles perfect verloopt daar op Aarde, want er moeten nog steeds uitdagingen zijn die jullie aangaan om jullie te laten opstaan en je beste en hele zelf te zijn.

Dit is niet de tijd om de handdoek in de ring te gooien of te besluiten dat de mensheid gedoemd is. Dit is de tijd om de leiders te worden waarvoor jullie geboren zijn en het goede voorbeeld te geven.

Laat iedereen op aarde zien waar je van gemaakt bent. Laat ze je hart zien. Laat hen de liefde zien die je hebt voor hen en voor alle mensen en alle wezens, en je zult merken dat zich vrij snel een groep om je heen verzamelt als dat je aanpak is.

Als ieder van jullie die het verlangen voelt om leiding te geven die eerste stap zet na het ontvangen van deze boodschap, zullen jullie de basisbeweging zijn die de mensen eraan herinnert dat zij allen één zijn en dat zij allen de Bron zijn.

Jullie zullen degene zijn die alle mensen eraan herinneren dat het doel van het leven is elkaar lief te hebben, en jullie zullen de mensheid in het gouden tijdperk van ascensie brengen.

En voorafgaand daaraan zullen jullie het tijdperk van buitenaards contact zien aanbreken, en jullie zullen een van degenen zijn die dat sneller tot stand brengen, als jullie gehoor geven aan de oproep die nu van binnenuit tot jullie komt.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org