vrijdag 11 november 2022

Sterrenzaden en de Taal van Vibratie ~ 11 november 2022 ~ Aurora Ray


Sterrenzaden en de Taal van Vibratie

Gechanneld door: Aurora Ray, 9 november 2022

De Galactische Federatie is hier op een vredesmissie. Maar de hoofdreden van deze missie ben JIJ. Als prachtig individu ben je van cruciaal belang voor deze collectieve ascensiebeweging. Samen zullen we de vibratiefrequentie van de Aarde verhogen en over de zee van verwarring naar het land van verlichting varen.

Wij zijn hier allemaal voor een hoger doel. Je moet weten dat er een goddelijke plan is om het wakker maken van de Aarde tot stand te brengen. Specifieke uitdagingen moeten onder ogen gezien worden en bepaalde persoonlijke en niet veranderbare paden en zoektochten moeten weggenomen worden. Vertrouw altijd dat Goddelijke Intelligentie je zal voorzien van informatie, mensen en situaties om je rol in dit oude verhaal van ascensie heel wat gemakkelijker te maken.

Maar als er een essentiële taak op onze planeet verricht moet worden, dan is dat onderwijs. Deze educatieve taak  heeft te maken met het mensen duidelijk maken wat hun doel, hun ware kracht, hun gezondheid en zelfs hun bestemming is in het leven. Maar ook, en dit is heel belangrijk, heeft het te maken met het informeren van Sterrenzaden over hun spirituele vooruitgang.

De Galactische Federatie is hier om de kinderen van Licht, of Sterrenzaden,  de weg te wijzen en bij te staan,want velen van jullie zijn leden van de Galactische Federatie. Jullie hebben de oproep gehoord. De Aarde had hulp nodig en dus hebben jullie je vrijwillig aangemeld.

Veel Sterrenzaden zijn momenteel in contact met goddelijke en galactische wezens en ontvangen de juiste informatie voor dit cruciale moment. Maar veel anderen bevinden zich nog in de schaduw, niet in staat om te communiceren. Bepaalde krachten, zoals regeringen en onderwijs ministeries van bepaalde landen, willen de jonge en intelligente zielen van deze planeet onder controle houden.

Het is algemeen bekend dat in het verleden veel Galactische Wezens zich bekend gemaakt hebben bij dit soort groeperingen, presidenten en staatshoofden en daarbij hun kennis en hulp hebben aangeboden. Toch werden ze afgewezen of kwam er uit dat contact geen positieve uitkomst. Omdat ze alleen geïnteresseerd waren in duistere geheimen of wetenschappelijke vooruitgang, wilden ze geen informatie die de geest zou voeden en er voor zou zorgen dat mensen hun ware innerlijke kracht zouden herinneren.

Ongetwijfeld onderschatten de meeste mensen de gigantische taak waar mee we geconfronteerd zijn bij het maken van de overgang naar de Nieuwe Aarde en velen wachten op een of andere hogere macht die hen komt redden.

Met deze houding van escapisme komen de ego-gevechten, wie is goed en wie is slecht, wie is een bedrieger en wie is oprecht. Terwijl in werkelijkheid ALLE dingen God zijn en er niets is dat niet God is.

Dit is een verhaal dat is gecreëerd om je af te leiden en twijfel te zaaien in je angstige ego-mind. Maar het beseffen van deze dualiteit is een deel van de reis naar hoger bewustzijn.

Geen galactische macht kan je kwaad doen. Geen galactische macht zal je van iets komen redden.

Je hebt een zielscontract en je hebt zorgvuldig een plan opgesteld voor je incarnatie. Je taak is om je je persoonlijke verhaal te herinneren en je verantwoordelijkheden te vervullen.

Als je de elkaar tegensprekende verhalen volgt van gewone mensen die hun tijd doorbrengen in de online wereld en navertellen wat andere mensen zeggen, raak je uiteindelijk in de war, verscheurd tussen intriges en, wat het belangrijkst is, en ontkracht. Je geeft je kracht weg.

Verwardeminds, op zoek naar erkenning en aandacht, die elkaars “brekend nieuws” herhalen over dingen die zonder betekenis of onwaar zijn of je afleiden van JEZELF.

Je bent hier om JEZELF te ontdekken. Om karma af te lossen, je zielscontract na te komen en je doel voor deze incarnatie in je leven tot uitdrukking te brengen. Hoe kan het hier boven genoemde je in dit alles van dienst zijn? Dat kan het niet en zou slechts als entertainment gezien moeten worden.

Daarom zal de belangrijkste verandering komen van educatie, met de hulp van Sterrenzaden als ambassadeurs van het licht.

Dit is waar voor de Galactische Federatie hier is om je daar mee te helpen.

“Wij delen onze verhalen en lessen om je er aan te herinneren dat je een verheven wezen bent dat hier is om te leren, te ontwikkelen, en te ascenderen. En terwijl je je op deze reis van zelfonderzoek en heling begeeft, help je anderen om hetzelfde te doen.

Wij zijn hier om je te herinneren aan JEZELF, lieve mensen en Sterrenzaden.

Wij zijn hier om er voor te zorgen dat je weet dat je vrije wil hebt. Wij willen dat je weet dat jij alleen alle sleutels in handen hebt die het je mogelijk maken om al je verlangens te vervullen.

Je moet leren communiceren met je hoger zelf.

In meditatie of in het moment vlak voor je in slaap valt, kun je je verbinden met je hoger zelf. Stel in die periode je vragen en het eerste wat in je gedachten zal opkomen is je antwoord. Hoe meer je oefent, hoe zuiverder je verbinding zal worden.

Je hoger zelf is de alleen zaligmakende, effectiefste kracht die je belangrijkste bondgenoot is.

En Sterrenzaden, wanneer ze eenmaal ontwaakt zijn, niet meer bang zijn voor het nieuwe en zijn uitgestegen boven de illusie van angst aarzelen ze niet om de luister te zien van een multidimensionale samenleving die de planeet te wachten staat.

Diezelfde openheid zal de deuren openen naar een nieuwe werkelijkheid, naar een betere wereld. Maar licht kan niet binnenkomen waar het niet welkom is. Dat is een goddelijke wet.

Aangezien Galactische Wezens niet kunnen ingrijpen in de vrije wil van menselijke zielen, is het belangrijk, als jij een Sterrenzaad bent, om jezelf en anderen kennis bij te brengen en te leren om te communiceren met de taal van de ziel: vibratie.

Woorden en beschrijvingen komen soms niet overeen met de energie van de boodschap. Een woord kan veel dingen betekenen! Dus is het belangrijk om de taal van Vibratie te begrijpen.

Deze taal kan in één zin uitgelegd worden: Hoe beter je je voelt, des te hoger je vibreert; hoe slechter je je voelt, des te lager je vibreert.

Hoe kan focussen op “spirituele” kletspraat je helpen je vibratie te verhogen?

Dus zou je je het beste kunnen gaan focussen op dingen die je blij maken en vibreren, en daar naar handelen. Vergeet het verleden, en vergeef degenen die je verkeerd hebben voorgelicht.

Laat het rijk van lage vibratie over aan degenen die willen leven in angst en stijg hoger!”

Dit moeten we begrijpen en eigen maken. Alleen op deze manier zullen we onze missie tot stand brengen en de hele vibratiefrequentie van de planeet omhoog brengen.

Maar in de huidige situatie en gemoedstoestand die de planeet ervaart, zal dit een gemeenschappelijke inspanning vragen. Daarvoor is het belangrijk om bij veel zielen over de hele Aarde dit nieuwe paradigma en deze taal te introduceren.

Aardbewoners moeten weer vertrouwd raken met hun geboorterecht. Dat recht is te weten en te ervaren dat JIJ GOD bent.

Het is noodzakelijk dat we onze kinderachtige ego-afleidingen achter ons laten en ons verenigen en samenwerken bij de schepping van onze Nieuwe Aarde.

Dus zijn we hier om onze diepe liefde voor jullie te delen, om jullie te vertellen dat je innerlijke licht van essentieel  belang is voor de geboorte van de Hemel op Aarde en dat wij in jullie geloven!

Jullie zijn niet alleen.
Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO

Goddelijke zegeningen voor jullie allemaal.
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org