donderdag 24 november 2022

Korte persoonlijke energie update ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Korte persoonlijke energie update

Voor zolang als het nodig is blijf ik in de luwte en geen volledige update"s vanwege de zeer intense en alles krakende en snijdende energie verschuivingen!

Hoopvol ging ik de nieuwe maan in Boogschutter is, het zal voorspoed meebrengen na alle zware geladenheid die we doormaakten.

Geloof me; ik was gisteren totaal van de kaart; stervenskoud en voortdurend rillen, kon amper me voortbewegen. Ik nam een heet bad en was de wanhoop nabij; dit duurt al zo immens lang=jaren en jaren achtereen en geen vooruitgang maar nog dieper en dieper zakken en dan die extreme uitputting die zoveel vergt dat ik niet wist hoe de dag nog door te komen. Ik werd zo boos, was er zo compleet klaar mee! Dat ik uit wanhoop en uitputting hard op het badwater sloeg; hele badkamer drijf en drijf nat.

Ik kwam huilend en boos tegelijkertijd uit bad en heb de hele avond gehuild met een tranendal zo dik als modder en vanuit mijn tenen.
Wanhopig vroeg ik me ; Mijn God mijn God waarom hebt Gij mij verlaten en me achtergelaten in diepe eenzaamheid, verlatenheid, wanhoop en immense pijnen terwijl de mensen om me heen positief denken, leuke dingen doen, energie hebben en van alles doen zonder er last van te hebben? Waardeloos voelde ik me, zo waardeloos en hopeloos.

Dit ging de hele nacht door, ik had zoveel pijn en ging zo immens diep. Positief denken, mooie spirituele verlichtende taal, hoge vibes only????????????? Er klopte iets niet, het resoneerde niet.

Niets werkte, ik kon niet denken, laat staan positief denken= het hoofd gebruiken, ik kon alleen maar voelen en huilen.

Loebas riep me en ging tegen me aan liggen knuffelen; ik brak en huilde nog meer.
Boogschutters energie had haar pijlen op hoogspanning gebracht en de pijl recht in de kern van mijn hart afgevuurd, wat een pijn wat een zwaarte en wat een wanhoop als je tot nergens meer toe in staat bent. Wat een beladenheid.

Ik huil nu nog steeds tranen met tuiten. herinneringen aan mijn werk als ic verpleegkundige op de neuro intensive care in het UMCG, waar ik met het hart en ziel werkte, waar ik pas nu begrijp dat ik barm hartigheid zo belangrijk vond in het werk wat bij mij hand in hand ging met professioneel zijn, maar dat kwam in de verdrukking door torenhoge werkdrukken, en ik raakte volledig burnout en ging met ontslag. Tranen met tuiten, nog meer tranen met tuiten., ik blijf maar huilen en ben zo diep in mijn hartkern geraakt door de energie pijlen vd Boogschutter.

We vinden het licht niet hoe hard we ook zoeken in afleiding en positief willen zijn. Licht wordt geboren in de diepste duisternis van ons wezen, diep in onze harts kern en zonder omwegen er dwars doorheen gaan in alle wanhoop en verlatenheid. Geen emotionele make-up, mooie kleding, mooi huis en leuke dingen doen.

Het Christusbewustzijn= het Kristallijne licht, het ontwaken van de mensheid in barmhartigheid.

Het ego zoekt afleidingen- omwegen=coronaire bypass

Ik huil verder vandaag, een b-engel . De Boogschutter heeft het op mijn gemunt en diep in mijn hartskern en dan pas begrijp je het Christusbewustzijn dat daaruit geboren wordt en het zware kruis dat je te dragen had van vele generaties.

Geen mooie verlichtende woorden, maar een diepgaande ervaring in diepe duisternis en leegte waar het Christuskind geboren mag worden!

Marjolein Ingrid Soulpursang