woensdag 23 november 2022

Goddelijke Moeder: Jouw Reputatie Verliezen ~ 22 november 2022 ~ Jennifer Crokaert

Goddelijke Moeder: Jouw Reputatie Verliezen

Gechanneld door:  Jennifer Crokaert, 20 november 2022,

Soms krijg ik een instant download: de oceaan in een druppel, dan moet ik het uitschrijven om de betekenis eruit te halen. Dit is zo’n bericht. Dit is een onderwerp waar ik zelf mee worstel, dus het is logisch dat het nu komt.

Goddelijke Moeder: Zegeningen en liefde voor jullie allemaal, mijn dierbare kinderen. Weet je, ieder van jullie is mijn favoriet? Er is geen enkele glimlach die ik mis, geen enkele zorg die ik niet hoor, geen enkele hartslag die ik niet voel.

Jullie zitten in een overgangsfase. Jullie, de ‘voorhoede’, mijn Lichtwerkers, verbreken jullie banden met de 3D-wereld omdat jullie nu worden opgeroepen om je vollediger in te bedden in de 5D-wereld.

Zoals velen van jullie weten, werkt de 5D-wereld op een heel andere manier dan de 3D-wereld. De regels die werken in 3D beperken jullie in 5D. De principes die ten grondslag liggen aan de 5D werkelijkheid zijn niet logisch voor 3D denkende geesten.

Naarmate je beweging naar 5D ‘grondgebied’ vordert, zul je steeds meer van je 3D leven moeten loslaten. Mensen zijn getraind om waarde te hechten aan macht, prestige, rijkdom, stabiliteit, succes, imago, schoonheid… maar alleen op een oppervlakkig niveau. Er wordt waarde gehecht aan het uiterlijk, niet aan de inhoud.

Hoe meer van deze ‘3D-memes’ je getraind bent, hoe meer je gevraagd wordt je over te geven naarmate je vibratie steviger gegrond wordt in de 5D.

Sommige 3D idealen, waarden of memes kun je moeiteloos loslaten. Het is gemakkelijk om een ideaal van fysieke kracht los te laten als je nooit sterk bent geweest, als je mensen altijd hebt beoordeeld op hun karaktersterkte in plaats van op hun spierkracht.

Maar jullie hebben allemaal wel een paar 3D waarden die onder je huid zitten, idealen die jullie op een onbewust niveau vasthouden, zelfs als je geest ziet hoe belachelijk die idealen zijn. Daar. Precies daar. Dat is je belangrijkste ‘plug-in punt’ naar de 3D.

Die idealen zijn je 3D ankers. Ze waren nodig om je aan de 3D vast te binden, maar nu wordt je gevraagd de laatste koorden los te laten die je aan de 3D binden. Jullie, mijn Lichtwerkers, wordt gevraagd te springen, te vertrouwen op de waarheid van substantie boven schijn, intuïtie boven kennis, 5D boven 3D.

Jullie energie spreekt luider dan jullie beeld ooit deed.

Energie spreekt luider dan woorden. Volg de energie: dat is je kompas.

Bijna ieder van jullie zal het gevoel hebben dat je je reputatie verliest, nu je de 3D-idealen loslaat die je 3D-identiteit creëerden; de idealen die je waarde in de 3D-wereld creëerden.

De idealen, de eigenschappen die je tot je identiteit hebt gemaakt, waren je harnas, je schild. Maar nu houden ze je tegen.

De waarheid van wie je bent is oneindig veel krachtiger dan het beeld van wie je bent. Het ene heeft inhoud, het andere niet. Het ene is de waarheid, het andere een projectie.

Als je bang bent veroordeeld te worden, zul je verbaasd zijn hoeveel mensen geïnspireerd zullen worden door je daden van moed en waarheid, door je bereidheid eerlijk te zijn over wie je bent. Jouw waarheid is ware kracht. Jouw waarheid heeft een zuivere weerklank die zelfs de meest slapende mensen kunnen voelen.

Ja, jouw ‘reputatie’, die valse constructie van wie je dacht te moeten zijn, zal aan flarden liggen. En het zal vervangen worden door de kracht van jouw waarheid.

Sommigen zullen zich van je verwijderen. Maar weet dit: dat is omdat ze te bang zijn voor de broosheid van hun imago om in het gezelschap te zijn van de waarheid, van ware zelfexpressie. Laat ze voorlopig gaan.

Sommigen zullen erover roddelen. Ze proberen te begrijpen hoe ze de kracht van die authenticiteit in hun eigen leven kunnen brengen.

Sommigen zullen er de draak mee steken. Zij proberen hun eigen 3D identiteit te versterken, het beeld of hologram van wie zij denken te zijn; zij vrezen hoe onbevredigend hun 3D “karakter” is, omdat het niet voortvloeit uit de waarheid van wie zij zijn, het is de uitdrukking van de programmering die zij hebben doorstaan.

Verlies je reputatie. Laat het los. Die heeft geen vat op je als je bezit wie je werkelijk bent, als je je waarheid uitdrukt op een manier die authentiek is voor jou.

Bevrijd jezelf om je aangeboren goddelijkheid uit te drukken. Zelfs als je bang bent: Ik ben bij je.

Ik hou van je. Ik ben altijd bij je, omdat Ik jou ben.

Goddelijke Moeder

Copyright © 2022 Jennifer Crokaert www.jennifercrokaert.com

Vertaling: wakkeremensen.org