zaterdag 12 november 2022

EXTRA WEEKEND EDITIE ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


EXTRA WEEKEND EDITIE

*** ZONNEVLAMMEN ACTIEF! GEVEN ONRUST CENTRAAL ZENUWSTELSEL EN DRUKKEN OP ZWAKKE PUNTEN IN JE ZENUWSTELSEL DIE VERSTERKT EN UITVERGROOT OPSPELEN TER ZUIVERING= WEGBRANDEN KARMA!!
WAT EEN BEVALLING!!!!EEN ENORME STUWKRACHT DRIJFT ONS DOOR ONS EIGEN GEBOORTEKANAAL. WE LATEN ZOVEEL OUDE LEVENS ACHTER ONS ALSOF WE GEBOREN WORDEN EN DE PLACENTA LOSGELATEN WORDT-DE NAVELSTRENG MET DE OUDE AARDE IN 3 D WORDT DOORGEKNIPT
*KP 1-2 GEVEN STERKE KOSMISCHE STRALING IN DE AARDSE LAGEN MET EEN ZWAAR BELADEN GEVOEL***SR PIEKEN OPENEN ONZE HARTRUIMTE MET UITSTROOM VAN VEEL COLLECTIEF OUD ZEER-GEEFT DRUKKLACHTEN OP SCHEDEL-AANGEZICHT-SKELET-SCHOUDERS-SLEUTELBEENDEREN-NEK-MAAG- BORSTBEEN EN PIJNLIJKE LYMFEKLIEREN MET NAME LINKERFLANK ***

MOEDER AARDE haar ONTSLUITINGS weeën zijn zeer KRACHTIG en STERK voelbaar! Ze drukken ons in ons fysiek lichaam zoals we bedoeld zijn. Hierbij wordt onze blauwdruk schoon geblazen en maken we ons los van de blauwdrukken [DNA upgrade] van onze ouders .

Het aard magnetisch veld is hierdoor uit haar oorspronkelijke balans geraakt en kunnen we ons hevig heen en weer geslingerd voelen tussen 2 werelden in. Het gevoel hebben van "deep down" gaan en van het pad af zijn geraakt.
HEVIGE TURBULENTIE ervaren we door de krachtige lichtspiraal die via onze kruin tot aan ons stuitje ons lichtwezen, onze ziel doet geboren worden. We gaan door ons geboortekanaal =kernkanaal heen en spiralen naar buiten om zo opnieuw geboren te mogen in het levenslicht van puur licht en liefde.

KRACHTIGE GEBOORTEGOLVEN DUWEN ONZE ZIEL en LICHTWEZEN DIEPER EN DIEPER IN ONZE GEBOORTEKANAAL OF KERNKANAAL.

Ons kernkanaal is ons conceptievat en verbonden aan de 13e hersenzenuw= de nervus terminalis die opgerold ligt in de anusspier en nu uitgerold wordt en zich opricht. Het conceptievat start in het topje van ons geslachtsorganen naar boven over onze kruin en vervolgens naar ons 3e oog= naar binnen schouwen. Hij is verbonden met de kern vd centrale zon= uv licht=genezend licht ver voorbij 3D. Dit is de kosmische bron verbinding die we zoeken. Bij activatie geeft dit een branderig, trekkend, duwend gevoel aan de uitwendige geslachtorganen/perineum alsof je een blaasontsteking hebt. Bovendien geeft het doorstroming vd gestagneerde lymfe die vervolgens drukpijnen geeft aan benen, heupen en bekken, Het is de doorstroming van het hoogfrequente licht dat werkt als een brandpunt op je kristallijnen huid.

SR pieken = veroorzaken gevoel van onder hoogspanning te staan en moeite met aarden ivm onbalans van het aard magnetisch veld. Gillen willen, krijsen, vloeken, schreeuwen en stampvoeten om daarna alleen maar te willen huilen. Diep weggestopte verdriet wordt aan de huidoppervlakte getrokken en mn rondom je nek/hals/schoudergebied hoopt het zich op en veroorzaakt voortdurende negatieve gedachten met diepvrieskou, stress, onrust, paniek, benauwd, rillen, trillen vol druk daas "het zal allemaal wel"hoofd.

Geeft dus veel spanningsklachten rondom chakra 5 en ervaren de we de lagere trillingen/dimensies op onze gevoelssnaren.

Een signaal dat de schildklier [basiscelstofwisseling] het razenddruk heeft om de oude energie transformeren en af te voeren. De schildklier -chakra 5- werkt samen met de bijnieren en oude 3D energie wordt als een magneet nu uit de diepste weefssellagen omhooggetrokken met daarbij de bijbehorende reacties van de nieren/bijnieren= verhoogde uitstoot stress hormonen uit de cellen oiv hoogfrequente licht. Onze diepste emoties liggen in onze benen en vertegenwoordigen de energie van onze opvoeders en hun psyche.

WAT EEN ROLLERCOASTER!
Deze torenhoge golffrequenties van ionen oftewel neutraal geladen energiedeeltjes zijn digitale [I I I I] communicatie netwerken [energetische blauwdruk]I die communiceren met je stoffelijk lichaam.

Bovendien is er zonne activiteit met golven aan zonnevlammen rondom de zon die lichtwerkers en dieren goed aanvoelen= onrustige gevoelens, ruis horen, nerveus etc.

Je zult mn aan je linkerkant [aarde, voorkant lichaam, vrouwelijk, gevoel en hormoonkant] deze krachtige kosmische energie sterk kunnen voelen, ze wordt door je voeten omhooggetrokken en helemaal tot aan je nek-keel- achterhoofd-schedelgebied. Dit geeft activering en expansie van het lichtlichaam o.i.v de binnenkomende kosmische instroom via chakra 7 [fontanel].
Deze energie verbindt zich met het liquor [hersenvloeistof] en drukt en duwt dmv het cranio-sacrale ritme je in de juiste pasvorm; vandaar de vele drukklachten in en rondom je wervelkolom en bekkengebied.

Het duwt al je zenuwkanalen open en verwijdert de blokkades vol opgehoopte pijnlijke afvalstoffen en koolzuurgassen omdat we onze adem inhielden bij pijn! Bij expansie van ons lichtlichaam komen al deze ingehouden en onderdrukte gevoelens vrij om los te mogen laten. Dit veroorzaakt vervolgens opgeblazenheid= gassen en boeren!

Zuiverende hoogfrequente fotonen energie van wit licht dat je cellen bereikt met zijn hoge frequentie en alles los trilt als een soort drilboor uit de cel wat niet in balans is. Licht doet letterlijk pijn, we gaan dus noodzakelijkerwijs door ons pijnlichaam heen om ons ervan te ontdoen omdat het ons nu niet langer dient en ons in de greep vd angst houdt=ego=hoofd=duale brein.

Symptomen; voor velen van ons is de druk weer sterk voelbaar om een beetje stapelgek van te worden bij tijd en wijle!
Druk op de schedel, achterhoofd en voorhoofd, nek, wervelkolom, schouders/hals/nek en kaken en mn linker schouderblad vol diepvrieskou [= grote portaal vol oude gestagneerde lymfe], grote en kleine bekken en skelet, activatie en storingen vh zenuwstelsel en draaiingen of slingerbewegingen als een overvolle wasmachine in chakra 3, overbelast orgaansysteem grieperigheid, diepvrieskou, opgejaagdheid, rillen, trillen, shaken en beven, plasproblemen, huidirritatie, jeuk en kriebels voelen onder je huid, snot en slijm, druk op je neus tussenschotje, grieperig, hartritmestoornissen, benauwd, opgeblazenheid, hele heftige en diep weggestopte emoties komen eruit; schreeuwen, gillen, agressie en diep verdriet, pijnlijke lymfklieren, darmklachten, gassen, slapeloosheid, stress en onrust omdat we niet meer mee kunnen komen in de haastige wereld vol druk en sociale verplichtingen en to-do's, gevoel iets te zijn vergeten, soms heftige heup, benen en voetklachten, immense hormoonschommelingen, gezwollen lymfeklieren, heftige depressieve gevoelens tgv de energieverschuivingen in je
lichaam=pure opruiming.
We laten collectief de oude wereld in 3D= 3D spiraal los, van denken en doen op weg naar voelen en intuïtie als onze enige navigator, aangedreven door het kosmische hart van moeder aarde!
TIP: Een echte aanrader tijdens ascensie zijn de speciale en bovenal goed aardende wellness producten van Natural Upgrade. Ze geven bv gelijk een goed aarding van je voeten mbv de Feetcare of bv de Bodybutter die je energetisch beschermt of de Roomspray die onmiddellijk de kamer energetisch zuivert . Ik ben er enorm dankbaar voor dat ik ze ben gaan gebruiken. Ze zetten gelijk je lichaam-ziel en geest weer op 1 lijn en de aarding werkt onmiddellijk! www.naturalupgrade.nl

***Beetje een stampotje uit de losse pols. Ik ga aan de koffie samen met Loebas en de nieuwe Donald Duck, dan ben ik volledig gecenterd en schater het uit van het lachen ***


Marjolein Ingrid Soulpursang