donderdag 26 mei 2022

Ivo van Vega: Veranderingen In De Tijdlijn ~ 26 mei 2022 ~ Sharon Stewart

Ivo van Vega: Veranderingen In De Tijdlijn

Gechanneld door: Sharon Stewart – 24 Mei 2022

Sharon: Ze maakten en sloegen thuis elektriciteit op in leyen kruiken, 270 jaar geleden. Stelt je je eens voor dat je zelf genoeg elektriciteit zou kunnen opwekken om jouw huis te laten functioneren zonder dat je aangesloten hoeft te zijn op het elektriciteitsnet, wat duur is.

Wat ik geloof, en het lijkt erop dat veel van de anderen die geloven in alternatieve realiteiten dat vinden, is dat tijdlijnen zijn afgestompt en de mensheid daarmee samenhangend.

Er bestaan nog steeds foto’s van wereldtentoonstellingen, zoals die in Parijs in 1889, waar weelderige gebouwen werden opgetrokken op basis van wat er al in het openbaar beschikbaar was. De mensen leidden toen dus een opulent leven van glamour en luxe. Hebben wij die geschiedenis nu voor onze mensen? Niet echt. We zien ze op schilderijen van mensen die maïskolven bezemen, tussen de ratten leven en verhongeren, ook al hebben ze een industriële baan, samen met hun zevenjarige kinderen. De overblijfselen van deze gebouwen die we zelfs nu nog zien, lijken niet te suggereren dat mensen op deze manier leefden, in feite waren ze zeer welvarend. Dan vertellen ze ons dat we het beste leven leiden dat we ooit hebben gehad, maar in feite kan dit niet waar zijn.

Een alternatieve realiteit videoproducent zegt dat deze gebouwen werden afgebroken tot een fractie van wat zij vroeger waren, en dat is wat wij zien van plaatsen die wij graag bezoeken en bekijken als wij op vakantie zijn. Als ze dezelfde pracht en praal hadden gehad als vroeger, op de andere tijdlijn, zouden we sprakeloos zijn geweest bij het zien ervan. Of misschien ook niet, omdat onze eigen huizen ook zo prachtig gebouwd zouden zijn.

We zijn afgestompt.

Ik heb me altijd afgevraagd waar Akon van Alpha Centauri het over had toen hij zei dat sommige mensen in het melkwegstelsel steden hebben gebouwd naar het voorbeeld van de architectuur op aarde. Misschien had hij het daar wel over – niet over wat we vandaag hebben in de afgestompte tijdlijn maar over wat er was op de tijdlijn waar mensen hun eigen elektriciteit fabriceerden.

Ik suggereer dat toen mensen dingen begonnen uit te vinden die de DEEP STATE konden exploiteren, de tijdlijnen werden veranderd en de uitvindingen werden geaccrediteerd aan DS-leden en wij vervolgens moesten betalen voor deze producten of diensten. Denk eraan, de DS zijn geen scheppers – het zijn dieven en ze stelen van ons. Ze zijn hier al een lange tijd. Ik denk niet dat het onmogelijk is om te suggereren dat zij onze realiteit van ons gestolen hebben, en er een gecreëerd hebben waarin zij ons volledig kunnen controleren en er ook van profiteren. Wie zegt dat ze het nog niet steeds doen? Nou, de galactica bijvoorbeeld. En wij, als wij ascenderen voor een ander.

Het lijkt erop dat het leven twee- of driehonderd jaar geleden helemaal niet was wat wij denken dat het was. Wat we zien is de verkleinde versie op een meer beperkende tijdlijn, lijkt het. De tijdlijn waarin we volledig afhankelijk zijn van het systeem, in plaats van creatieve zelfverwezenlijkende mensen die veel rijker en onafhankelijker waren.

Dan is er de kwestie van de Dom van Keulen, bijvoorbeeld, die enorm is en enorme deuren heeft. Als de mensen in het recente verleden kleiner waren dan wij nu, waarom hadden ze dan zulke grote deuren nodig? Dat is heel eenvoudig. Omdat er tot voor kort nog reuzen onder ons waren, maar met de tijdlijnveranderingen zijn ook die uit ons bewustzijn weggevaagd. De laatste reus die we kennen is Goliath en dat was 2000 jaar geleden.

Eén zo’n onderzoeker stelt trouwens dat 2000 jaar geleden nog maar 1000 jaar geleden was en dat de tijd is voortgeschreden naar de toekomst. Hij zegt dat er bewijs voor is op grafstenen en monumenten die de tijd markeren.

Ashtar Sheran vertelde me dat Darwin samen met zijn theorie een fictieve schepping was. Waarom? Omdat het de lagere tijdlijn ondersteunt. Alle leugens doen dat. Hij vertelde ons ook dat het Licht de tijdlijn terug veranderde nadat de Spaanse griep de mensheid bijna had uitgeroeid. Degenen die nog wilden leven, werden weer in het bestaan teruggezet.

Hij vertelde mij dat mijn persoonlijke tijdlijn twee keer was veranderd omdat ik al twee keer was gestorven. Ik kan je er één vertellen en dat was toen ik, na een black-out, midden op Jarvis Street in Toronto stond in het spitsuur. Ik werd wakker, en keek verward om me heen naar auto’s die naar me toeterden. Misschien was ik aangereden toen ik probeerde de straat over te steken en was ik gestorven, maar toen de tijdlijn opnieuw werd ingesteld kwam ik weer tot leven.

Als de tijd zo kneedbaar is, waarom zou de DS er dan niet mee spelen, want hun handlangers, de Kunstmatige Intelligentie en de Archons, hebben de tijdlijnen gecreëerd en ons erop gezet. Alles wat wij in het verleden hebben gemaakt om onszelf te helpen, is ons ontnomen door een tijdlijnverandering en vervolgens “uitgevonden” door een vrijmetselaar en vervolgens gebruikt om geld van ons te krijgen. Met wat ik weet over de realiteit, is dit aannemelijk voor mij.

Wat als de geschiedenis niet over plagen zou gaan, wat als de mens al auto’s had gehad, kon vliegen en de astronomie zich al ver voorbij de tijd van Galileo had ontwikkeld? Wat als wat wij nu hebben en waarvan wij denken dat het onze geschiedenis is, de versie van een arme man is van een andere veel weelderiger tijdlijn waaraan wij zijn onttrokken?

Hoe kon de kennis van Atlantis nooit worden doorgegeven aan iemand anders dan de occultisten, de bloedlijn families? Ja, in onze tijdlijn hadden ze de inquisitie die de laatste nagel was in de doodskist van de collectieve kennis van de mensheid. Het ging ondergronds. Informatie, boeken werden ons ontnomen en opgeslagen in de Vaticaanse bibliotheek. Maar wat als tijdlijnen ook werden veranderd om ons te ontwapenen? Om ons alles af te nemen wat we al hadden uitgevonden en het te stelen om het te gebruiken om geld van ons te winnen? Wat als de gewone man in feite heel rijk was en kennis had samen met de Illuminati? Waarom zijn er nog steeds Lichtfamilies en duistere families en is iedereen de gewone man? Wat als de rest van ons op een gegeven moment van dezelfde welstand was als de occultisten en leefde zoals de Elite deed?

Wat is er nodig om nieuwe tijdlijnen van lagere welvaart te creëren? Pessimisme. Dat is alles wat er voor nodig is. Ik ben ook te weten gekomen dat veel families zich bewust waren van demonen, de djinn en wisten hoe ze ermee om moesten gaan. Op de een of andere manier kregen ze de overhand en waren ze in staat om onze frequentie genoeg te verlagen om een lagere tijdlijn vast te houden. We weten allemaal dat wanneer we geboren worden, onze geschiedenis niet voor ons beschikbaar is. We hebben geen idee van wie we zijn en wie we waren. Dit komt door de sluier. Ik kan jullie ook vertellen dat ik, voordat ik wakker werd, echt wakker werd, herinneringen had geïmplanteerd aan vorige levens van strijd en moeilijkheden als aardbewoner. Wel, ik kan je zeggen dat ik geen aardbewoner ben, ik ben hier maar één keer geweest als Atlantiër. Waar komen die herinneringen dan vandaan ? Ze wilden mij natuurlijk niet laten geloven dat ik van een andere planeet kwam, maar misschien wilden ze ook niet dat John Jones geloofde dat hij elektriciteit voor zijn eigen huis produceerde, ze wilden dat hij het van hen kocht.

Wakker worden. Ik geloof dat ik iets op het spoor ben. Ze hebben geweldige technologieën, maar de mens is altijd sterker. We zullen onze waarheid terugkrijgen en niet langer in een leugen leven.

Ivo: Tijd is kneedbaar, liefste, omdat jullie bewustzijn kneedbaar is. Ze kennen manieren om met jullie geloofssystemen te spelen, zeer effectieve manieren. En in feite is veel van wat je nu beweert juist. Er was welvaart onder de lagere klassen, zelfs door de geschiedenis heen. Jullie tijdlijn omvat de ijzertijd, de bronstijd, en de Vikingen die niet bestonden in de hogere tijdlijnen. Plunderen en plundering was niet nodig, iedereen had genoeg om te delen met zijn buren. Het was een andere aarde.

Het is echter veranderd. De overheersende tijdlijn is er een van lijden omdat de Negatieve Buitenaardse Alliantie het heeft gemanipuleerd. En ja, dit is pas in de laatste tweehonderd jaar.

Jullie lagere tijdlijn is voor jullie allemaal tot leven gekomen door veel manipulatie. Zoals je opmerkte, was je geen vrouw in Boston in 1797. Je hebt nooit in de Verenigde Staten gewoond, noch was je ooit Amerikaans. Deze werden in jouw geest geïmplanteerd om je te laten geloven dat je een lijdend mens was, samen met alle anderen. Je weet meer over wie je werkelijk bent, mijn liefste, door ’s nachts je derde oogreis te maken.

Sharon: Smeerlappen! Ik kan alle Amerikanen horen, zoals Judd Hirsch’s klassieke comeback in “Independence Day”, wanneer hij iedereen zegt te gaan zitten en te bidden en een gebed in het Jiddisch begint te reciteren. De ene man zegt, “Ik ben niet Joods,” en hij zegt, “Niemand is perfect.” We zijn allemaal één, dus ik ben een deel van ieders land. Ik voel me ook Amerikaan.

Ivo: Ja. Maar je ziet hoezeer je geest is gemanipuleerd, zelfs jouw geschiedenis is gemanipuleerd en ze zouden ook jouw toekomst hebben gemanipuleerd, als je ze dat had toegestaan.

Sharon: Ha Ha, Te sterk voor hen.

Ivo: In feite ben je dat. Dat moeten jullie allemaal zijn. Jullie verstand terugnemen is de sleutel tot het terugwinnen van jullie planeet, want jullie hebben de planeet geschapen. Jullie creëren jullie levens erop. Als je je verstand bezit kan niemand met je rotzooien. Sharon’s reis door het leren van her-empowerment is hierin de sleutel, want door een her-bekrachtigde vrouw te worden heeft ze geleerd om haar gedachten terug te nemen. Grenzen stellen is hierbij de sleutel. Zeggen dat ze soeverein is, elke dag, is de sleutel tot dit. Niemand kan met haar verstand rommelen. Ze gelooft niet langer dat ze een vrouw was in Boston ten tijde van de oprichting van de Verenigde Staten, ze gelooft niet langer dat ze een heks was in Schotland ten tijde van de inquisitie, want ze was geen van beide. Het is allemaal geïmplanteerd.

Als je je afvraagt waarom ze zoveel moeite zouden doen om je leugens te laten geloven, dan besef je niet hoe sterk en belangrijk jouw denkvermogen voor dit alles is. Jullie verstand is de sleutel tot hun overleving, en hun vermogen om het te manipuleren is gelijk aan hun overleving en voortdurende uitbuiting van jullie.

Nu beginnen mensen de tijdlijnen in twijfel te trekken en dat zouden zij ook moeten doen. Misschien beseffen ze niet dat dit te maken heeft met tijdlijnen, maar ze beginnen te begrijpen welke mogelijkheden er zijn, en hoe er andere, gunstiger mogelijkheden bestonden voor de mensheid gedurende zo’n lange tijd tot voor kort.

Het is bekend dat de Zeta’s al vele jaren op de planeet aarde leven, duizenden in feite. Wat denk je dat ze al zo lang van plan zijn?

Sharon: Niks goeds natuurlijk.

Ivo: In feite is dat juist. Het zijn meester-manipulatoren. Dat zijn ze allemaal. Door het manipuleren van jullie DNA, door het te veranderen, door het zo simpeler te maken, hebben ze jullie de lagere tijdlijnen laten creëren, die niet waar waren. De mensheid kan nooit op zulke frequenties trillen, tenzij ze gemanipuleerd zijn.

Dit is ook doorgedrongen in jullie galactische geschiedenis.

Sharon: Ik heb gehoord dat er ook aardbewoners in de ruimte zijn, onder andere op Mars.

Ivo: Natuurlijk zijn die er. Hoe denk je dat jullie daar zijn gekomen? Op de hogere tijdlijnen.

Sharon: Dit is een echte tweedeling, hè?

Ivo: Ja. Sommigen hielden de hogere tijdlijnen vast en waren zich niet bewust van die op de lagere tijdlijnen. Zij gingen de ruimte in. Nu, voor de rest van jullie, was jullie fortuin ongrijpbaar.

Sharon: Dank je voor dit, Ivo. Ik ga verder met kijken naar wat deze mensen onthullen. Het zijn waarschijnlijk feiten vermengd met gissingen.

Ivo: Het is erg moeilijk, zoals je wellicht zult vermoeden, voor een aardbewoner om jullie ware geschiedenis te begrijpen door het bewijs op deze tijdlijn te onderzoeken. Het feit dat deze onderzoekers theorieën poneren op basis van oud bewijsmateriaal is een betere manier om te proberen de werkelijkheid van de mensheid op aarde te begrijpen. Jullie intellect gebruiken om te onderzoeken wat is, in plaats van wat had kunnen zijn of wat lijkt te zijn geweest maar het niet meer is, is dwaasheid. Je zult niet ver komen en daar is het voor ontworpen. Het is ontworpen om een doodlopende weg te zijn, en ja, zoals een onderzoeker klaagde: “Er zijn poortwachters.” Deze poortwachters houden de onderzoekende geesten buiten die de weinige stukjes ware geschiedenis willen begrijpen die op jullie tijdlijn zijn overgebleven.

Sharon: Wow! Dit is zo fascinerend, Ivo.

Ivo: In feite wel, liefste. Het is een mooie dag en je moet nog naar de tuinwinkel.

Sharon: Dat doe ik. Dank je dat je die donkerpaarsrode tulpen voor me hebt gemanifesteerd, Ivo. Ze zijn prachtig!

Ivo: Net als jij, mijn lief.

Kanaal: Sharon Stewart

Bron

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org